Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.352 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.457 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Sange si oase (SUA 2009) Actiune 99 min Sb rom
1.126 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
451 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.289 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Cercetasii (SUA 2009) Comedie 84 min
913 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Impact ep II(Germania Canada 2009)SF 92 min sb rom
1.085 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.219 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sange si oase (SUA 2009) Actiune 99 min
1.022 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultima fuga (SUA 1971) Thriller cu Tony Musante / 94 min
2.089 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Nu uita ( SUA 2009) Thriller 96 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.04.2022  Adauga la favorite 218 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.7
   
 
Fallen Not Forgotten


Jack Bishop ( Simon Baker ) lucreaza ca ofiter de imprumuturi in Del Rio , Texas si este recasatorit cu Amaya Bishop ( Paz Vega ), locuind cu ea si fiica sa Toby Bishop ( Chloe Grace Moretz ) de la prima casatorie. Toby este rapit de un autor necunoscut, ceea ce duce la implicarea politiei locale si, in cele din urma, a FBI . FBI-ul incepe sa se intereseze in trecutul lui Jack doar pentru a afla ca nu are inregistrari oficiale care dateaza de mai mult de zece ani si nu exista dovezi care sa arate cum a murit prima sotie sau unde a fost ingropata.

Initial, se crede ca un mic infractor local si un infractor sexual repetat este vinovat, dar se dezvaluie ca periculoasa miscare religioasa, asemanatoare unui cult Santa Muerte , populara in cercurile criminale mexicane, ar putea fi implicata. Viata anterioara a lui Jack ca un om care se inchina la Santa Muerte pentru mafia mexicanaeste dezvaluit in timp ce incearca cu disperare sa afle cine si-a rapit fiica. Mai tarziu aflam ca Jack se numea cu adevarat Roberto. Desi s-a nascut in Oklahoma, mama lui dependenta de droguri l-a dus in Mexic cand era tanara. Ea a murit mai tarziu, iar Roberto a trebuit sa-si faca o viata pe strazi. In cele din urma, a devenit un agent de executare al mafiei mexicane. S-a casatorit cu o femeie pe nume Katie si au avut un copil, Toby. Jack evadeaza de la FBI din Texas si trece de granita spre Acuna. Acolo este acuzat ca a ucis o prostituata care incerca sa-l ajute sa-l gaseasca pe Toby. Desi nu a facut-o, politia mexicana l-a arestat. Mai tarziu, Jack poate evada din inchisoarea mexicana deghizat. Inca in Acuna isi face prezenta cunoscuta. Dupa cum planuia, l-a ademenit pe asasinul care il cauta sa vina la hotelul sau. Se lupta si Jack il bate pe asasin, pe care apoi il tortureaza pentru informatii despre locul unde se afla Toby. Asasinul ii spune lui Jack ca Toby a fost rapit de Katie, fosta sotie a lui Jack/Roberto. Jack intra in bordel pe care Katie il conduce acum in Acuna si o confrunta pe Katie, care este ea insasi furioasa ca Jack/Roberto a fugit pe ea fara avertisment si l-a luat pe Toby cu el. Jack crede ca Katie minte cand spune ca nu stie unde este Toby si o ucide.

In deznodamantul filmului, ne dam seama ca adevaratul rapitor a fost noua sotie a lui Jack, Amaya, cu ajutorul verisoarei ei, seriful din Del Rio (care pe tot parcursul filmului parea de parca ar fi incercat sa-l ajute si ca el credea nevinovatia lui Jack). ). Aflam ca flashback-ul pe care l-am vazut de-a lungul filmului – in care Jack/Roberto sugruma un barbat la ordinul lui Katie in timp ce ea se uita incantata – are un nou sens. Barbatul pe care Roberto l-a sugrumat a fost tatal Amayei. Mai rau, Amaya era in camera cu Roberto si Katie cand si-au sugrumat tatal, ascunzandu-se sub pat. Tatal Amayai era un jucator degenerat care avea o datorie mare fata de Katie si mafia mexicana, iar cand nu a putut plati, Katie l-a pus pe Roberto sa-l omoare. Amaya a fost martora la toate acestea. Ne dam seama ca ea a pus apoi in miscare un plan elaborat de a emigra in Statele Unite si de a se casatori cu Jack/Roberto pentru a-l pedepsi pentru uciderea tatalui ei. Amaya si seriful au fost cei care l-au rapit pe Toby. Amaya si seriful au dat foc camerei in care se afla Jack (aceeasi camera in care l-a ucis pe tatal Amayei cu multi ani in urma). Dar Jack poate vedea ca Toby este legat pe patul din camera. El reuseste sa o elibereze si ei scapa de foc nevatamati.

Privitorul crede ca acesta este sfarsitul filmului si ca are un final fericit. Dar apoi aflam, intr-o ultima intorsatura, adevarul. Amaya nu l-a rapit cu adevarat pe Toby. Cand Amaya i-a explicat lui Toby cine era cu adevarat tatal ei, Amaya a reusit sa-l inroleze pe Toby (folosind magia Santa Muerte) pentru a-l ajuta sa se razbune si mai rau pe Jack/Roberto. Amaya ii spune lui Toby ca tatal ei ii va ucide mama (ceea ce de fapt s-a intamplat mai devreme, cand Jack a fost pacalit de asasinul pe care l-a torturat sa o omoare pe Katie pentru a-l gasi pe Toby). Amaya i-a spus lui Toby ca magia Santa Muerte ii va da puterea de a se razbuna ingrozitor pe tatal ei pentru acea crima. Asa ca Amaya i-a lasat intentionat sa scape pe Jack si pe Toby. Planul ei era ca ei sa traiasca fericiti multi ani si apoi ca Toby sa-si ucida tatal. In scena finala, ii vedem pe Jack si Toby fugind mai adanc in Mexic cu un autobuz vechi.

Regia Dror Soref
IMDB 4.7

Distributie

Paz Vega ca Amaya Bishop
Chloe Grace Moretz in rolul lui Toby Bishop
Claire Forlani ca Katie
Michael DeLorenzo ca Casper Navarro
Ken Davitian ca parintele Salinas
Julia Vera ca Dona
Virginia Periera ca Karen De La Rosa


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.