Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cenusareasa la Paris (SUA 1990) Comedie / 92 min
2.286 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Cenusareasa moderna (SUA 2010) Romantic 93 minute
2.599 vizite - 0 comentarii
adaugat de grisa
 
  Dragoste in tranzit (Argentina 2010) Comedie / 91 min
1.204 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  O aventura moderna (SUA 1995) Comedie / 91 min
731 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bold Native (SUA 2010) Aventuri,Comedie / 104 min
2.874 vizite - 0 comentarii
adaugat de ioana
 
  Nikolai Gogol - Casatoria (Rusia 2010) Comedie / 73 min
938 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.006 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cenusareasa (Italia 1984) Fantastic,Romantic / 118 min
176 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Harul iertarii (SUA 2010) Drama,Biografic / 88 min
1.266 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
399 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Elle: Cenusareasa moderna (SUA 2010) Comedie / 93 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.04.2022  Adauga la favorite 274 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.4
   
 
Elle: A Modern Cinderella Tale (2010)

Nota IMDB: 4.4

Regizori: John Dunson (as The Dunson Twins) , Sean Dunson (as The Dunson Twins)

Elle Daniels (Ashlee Hewitt) viseaza sa fie o compozitoare si compozitoare celebra de cand isi aminteste. In ziua auditiei ei pentru Berklee , avionul pe care parintii ei calatoresc se prabuseste. Zdrobita, Elle se muta cu unchiul ei Allen ( Thomas Calabro ), care conduce o mica companie de discuri independenta numita Spunn Records.

Allen ii ofera lui Elle un loc de munca ca stagiar si, desi asta inseamna sa sustina cel mai mare act al lui Spunn, un trio pop numit Sensation, condus de ingrozitoarea Stephanie ( Katherine Bailess ), Elle isi inghite mandria si incearca sa uite de visele ei. Ea devine prietena buna cu colega stagiara Kit (Juliette Hing-Lee) si isi petrece zilele sunand la posturi de radio si facand comisioane.

Dar apoi Ty Parker ( Sterling Knight ), un celebru cantaret pop extraordinar, apare la Spunn, spunand ca are nevoie de ceva diferit, chiar daca asta inseamna ca fanii lui il ocolesc. Allen este de acord sa-l puna in duet cu Kandi Kane, o vedeta pop britanica cu „un milion de hit-uri online", iar Ty accepta sa se gandeasca la ceva in cautarea a ceva nou si dispus sa-si asume orice risc.

Elle, fiind convinsa de Kit sa inceapa sa cante din nou, se transforma, merge la studioul de inregistrari si canta „Love is with Me Now", pe care Ty o aude, si o confunda cu britanicul Kandi Kane, uluit de vocea ei. Surprinsa si incantata, Elle joaca alaturi, plecand la miezul noptii, cand primeste un mesaj de la unchiul Allen. Dupa ce a descoperit ca a suprainregistrat accidental single-ul Sensation si se simte vinovata pentru ca i-a mintit pe Ty, Elle se ascunde, imbracandu-se deghizari stupide.

Ty, care este foarte suparat in privinta semnarii lui Spunn, este, de asemenea, socat sa descopere ca Kandi nu este blonda la o intalnire incomoda organizata pentru cei doi de Allen si pleaca intr-un acces de furie, rasturnandu-i lui Allen ca, de data aceasta, este vorba despre ce isi doreste cu adevarat.

Ty este hotarat sa gaseasca fata pe care a intalnit-o cu ajutorul lui TJ ( Brandon Mychal Smith) dar esueaza. Stephanie descopera ca melodia a fost a lui Elle si Sensation fac echipa cu Kandi pentru a-i arata lui Elle locul ei. La sfatul lui Kit, Elle decide sa dea o sansa dragostei adevarate, iar cu ajutorul viitorului iubit al lui, Andy (Shawn Caulin-Young), se dezvaluie prin melodia pe care a interpretat-o ​​in studio. Ty o aude cantand, iar Elle este insultata crunt de Sensation si Kandi pentru ca este un fan obsesiv. In loc sa-i sustina, Ty pleaca si o mangaie pe Elle, iar ei incep sa se intalneasca. De asemenea, o convinge ca talentul ei nu i-ar rani niciodata, iar moartea parintilor ei nu a avut nicio legatura cu ea. Allen le mai spune lui Elle ca ii admira foarte mult parintii si melodia pe care ea a suprainregistrat accidental a fost „frumoasa". El a mai spus ca Elle l-a ajutat sa-si aminteasca ca voia sa faca muzica si apoi bani.

Totul pare sa fie bine si Ty o convinge pe Elle sa faca din nou o auditie pentru Berklee. Ei scriu impreuna o melodie „Fairytale", pana cand Kandi se intoarce pentru revendicarea ei asupra single-ului si il tortureaza emotional pe Ty sa o paraseasca pe Elle sau ea i-ar da in judecata pe toti cei care au legatura cu el. Ty o numeste o persoana oribila, dar accepta sa se desparta oricum de Elle pentru a o proteja.

Cu inima zdrobita, Elle intelege gresit totul, ceea ce ii determina pe Kit si Andy sa efectueze o ancheta in care il aud pe receptioner strigandu-l pe Kandi „Domnisoara Smirkle". Desi suspect, curajul lui Andy esueaza, dar Kit il saruta pentru sprijin si se ridica imediat.

Prefacandu-si ca are o livrare de produse de patiserie pentru ea de la studio, Andy merge la Kandi, oferindu-i lui Kit timp sa patrunda in camera, unde este socata sa descopere faptul ca Kandi este de fapt Brenda Smirkle, o fata obisnuita care foloseste identitatea lui Kandi. pentru a face bani si este orice altceva decat britanic.

Dupa ce a obtinut dovezi imense pe banda, Kit ii dezvaluie secretul Brendei lui Allen, care ii sugereaza sa plece inainte ca acesta sa o denunta la politie pentru frauda si santaj. De asemenea, el renunta la Sensation pentru rolul lor in complotul Brendei, pe care Stephanie incearca sa protesteze pana cand Kit dezvaluie ca Stephanie este cheala, ceea ce o face pe ea si pe fete sa fuga ingrozite de secret. Ty se grabeste sa faca auditia lui Elle si soseste exact in momentul in care sta pe scena. El o sprijina cu o chitara, iar ea ii arunca in aer pe judecatori cantand „Fairytale". Ea este imediat acceptata la Berklee si il iarta pe Ty dupa spectacol. Amandoi impartasesc un sarut mult asteptat, simtit de inima, in care Elle povesteste ca basmele chiar exista.

Filmul se termina cu credite pline de culoare, in care „Happily Ever After" de Ashlee Hewitt joaca pe fundal, indicand ce sa intamplat cu toate personajele principale. Elle a absolvit Berklee, albumul lui Ty a devenit triplu platina, Brenda (aka Kandi) a disparut dupa ce s-a prefacut ca este o alta vedeta pop diferita, Stephanie este un model de peruca, Jamie si Becky lucreaza pentru Lady Gaga, iar Kit si Andy au fost fericiti impreuna cu ei. propria agentie de detectivi.

Distributie
Ashlee Hewitt ca Elle Daniels
Sterling Knight ca Ty Parker
Thomas Calabro ca Allen
Juliette Hing-Lee ca Kit
Brandon Mychal Smith ca TJ
Katherine Bailess ca Stephanie
Kiely Williams ca Kandi KaneBrenda Smirkle
Shawn-Caulin Young ca Andy
Tyler Nicole ca Becky
Emma Winkler ca Jamie
Lexi DiStefano ca fata de baie


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.