Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Unde ingerii se tem sa calce (SUA 1991)
291 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Al saptelea val ( Anglia 1945) Drama
880 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fiicele prafului ( SUA 1991 ) Drama istorica
590 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Delicatessen(Franta 1991) Drama
980 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sabia fermecata (SUA 1962) Drama,Fantastic
4.541 vizite - 0 comentarii
adaugat de emil
 
  Ingerii - O poveste de dragoste (2014) Mister
840 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Cei care platesc cu viata (Romania 1991) Drama
2.815 vizite - 0 comentarii
adaugat de copa
 
  Cazut (SUA 2016) Drama,Thriller
941 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paradise (SUA 1991) Drama cu Melanie Griffith
1.258 vizite - 0 comentarii
adaugat de silvia1
 
  Testamentul lui Adam (Canada 2017) Drama
696 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Unde ingerii se tem sa calce Anglia 1991) Drama

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.07.2022  Adauga la favorite 272 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
Where Angels Fear To Tread [1991]


Nota IMDB: 6.6

Regia:Charles Sturridge



Recent vaduva si nerabdatoare sa scape de ghearele socrilor ei opresiv, amestecat, Lilia Herriton, cu spirit liber, nascuta Theobald ( Helen Mirren ) calatoreste in orasul toscan Monteriano , pe deal, impreuna cu tanara ei prietena Caroline Abbott ( Helena Bonham Carter ). Acolo se indragosteste atat de rural, cat si de Gino Carella, un tanar satean frumos, si decide sa ramana. Ingrozita de comportamentul ei si ingrijorata de viitorul Liliei, doamna Herriton, soacra a Liliei, isi trimite propriul fiu Philip ( Rupert Graves) in Italia pentru a o convinge sa se intoarca acasa, dar pana soseste el, Lilia si Gino s-au casatorit. El si Caroline se intorc acasa, incapabili sa se ierte ca nu au pus capat a ceea ce ei vad a fi o casatorie clar nepotrivita.

Lilia este surprinsa sa descopere ca dorinta ei de independenta este in contradictie cu valorile traditionale ale lui Gino si este socata cand acesta devine fizic pentru a-si clarifica pozitia. Relatia lor devine mai putin volatila cand Lilia ramane insarcinata, dar moare in timpul nasterii, lasandu-l pe sotul ei indurerat cu un fiu pe care sa il creasca cu ajutorul mamei sale imbatranite.

Cand vestea mortii Liliei ajunge in Anglia, Caroline decide sa se intoarca in Italia pentru a-l salva pe baiat de ceea ce crede ea ca va fi cu siguranta o viata dificila. Nevrand sa fie mai prejos, sau considerata mai putin morala sau mai putin preocupata decat Caroline pentru bunastarea copilului, soacra Liliei ii trimite pe Philip si pe sora lui necajita Harriet ( Judy Davis ) la Monteriano pentru a obtine custodia copilului si a-l aduce. inapoi la Sawston , unde el poate primi ceea ce ea percepe a fi o educatie si o educatie corespunzatoare. Totul despre calatorie – in special caldura, adaposturile inconfortabile si dificultatea ei de a comunica cu localnicii – streseaza reprimarea si xenofoba .Harriet, dar Philip si Caroline incep sa se trezeasca atrasi de tot ceea ce toscan a atras pe Lilia. De asemenea, Philip si Caroline incep sa simpatizeze cu Gino si relatia sa de dragoste cu fiul sau, dar, desi Philip spune ca „intelege pe toata lumea", el sovaie chiar si sa abordeze subiectul obtinerii custodiei baiatului lui Gino. Philip nu pare sa „regleze si sa faca ceea ce trebuie", asa cum ii aminteste Caroline. Harriet este lasata sa ia lucrurile in propriile maini si sa ia o decizie care duce la consecinte tragice.

Spre deosebire de roman , filmul adauga un final „pozitiv" schimbarilor din poveste, sugerand ca dragostea dintre Caroline si Philip ar putea fi posibila.

Distributie
Rupert Graves – Philip Herriton
Helena Bonham Carter – Caroline Abbott
Judy Davis – Harriet Herriton
Giovanni Guidelli – Gino Carella
Helen Mirren – Lilia Herriton
Barbara Jefford – doamna Herriton
Sophie Kullmann – Irma


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.