Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Insula barbatilor condamnati (SUA 1940) Thriller 67 min
2.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Insula Paradis (SUA 1930 ) Actiune 68 min
573 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insolatia (SUA 1992) Thriller cu Jane Seymour 99 min
1.005 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Identitate incerta (SUA 1992) Drama,Thriller / 98 minute
2.629 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.357 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Inima dreptatii (SUA 1992) Drama ,thriller 92 min
549 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.461 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Kafka (1991 SUA) Thriller,Drama cu Jeremy Irons 93 min
1.806 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
458 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.298 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Insula periculoasa (SUA 1992) Thriller 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.10.2022  Adauga la favorite 143 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.6
   
 
Danger Island - The Movie
Regia Tommy Lee Wallace
IMDB 4.6

Oamenii de pe o insula tropicala trebuie sa evacueze atunci cand insula erupe intr-o lovitura de stat sau razboi civil . Avand principalul aeroport sub control militar, americanii converg pe o pista de aterizare unde Rick Pearsall conduce un serviciu de transport aerian cu DC-3 al sau .

Avionul zboara printr-o furtuna violenta si se prabuseste in ocean dupa ce este lovit de fulger. Aproximativ jumatate dintre pasageri reusesc sa supravietuiasca pe una dintre plutele de salvare gonflabile . Sunt incluse modelul de costum de baie Laura, profesorul de biologie Diana, fiica Dianei Ariel, delincventul juvenil Brian, tanara Melissa, Frank de varsta mijlocie, fratele Matt, reprezentantul ambasadei Karen, Marinei .paznicul Vic si misteriosul Ben Fields, care se pare ca are legaturi cu guvernul SUA. Dupa cateva zile, Karen zareste o insula pe care vaslesc. Pare un paradis tropical, dar misterele si problemele apar curand. Ariel gaseste un craniu uman cu o gaura de glont in el, impreuna cu un Jeep pe un drum de pamant. Partidul decide sa urmeze drumul pentru a cauta ajutor. Cand Rick si Frank intra in apa pentru a plaja pluta pentru noapte, ei sunt atacati de o creatura subacvatica nevazuta, cu tentacule asemanatoare calamarului si spini ca un arici de mare . Diana incearca fara succes sa neutralizeze toxina. Peste noapte, Frank intra in apa si se metamorfozeaza intr-un monstru marin reptilian cu solzi si maini si picioare palmate.

Ei urmeaza drumul, dar Rick incepe sa aiba flashback -uri psihice ale evenimentelor de pe insula. In cele din urma, ei gasesc o statie de cercetare americana care a fost abandonata de personalul sau in 1976. Hackand sistemul informatic, Ariel si Brian descopera ca statia se numeste MK -Naomi, un nume cu care Ben este familiarizat in secret.

Rick pleaca intr-o noapte dupa mai multe flashback-uri. Laura, Ben, Matt si Vic pleaca sa-l caute si intalnesc in curand tribul indigen al insulei si sunt dusi in satul lor. Isi petrec noaptea, dar Vic are o halucinatie terifianta in timp ce incearca sa se descurce cu o femeie nativa si pleaca repede.

Diana deduce ca statia a fost implicata in cercetari pentru o gama larga de arme biologice , inclusiv perceptia extrasenzoriala , ca in cazul lui Rick. Rick se intoarce dupa ce a vizitat satul si a gasit o coliba ​​cu materiale de cercetare de la un om de stiinta cu constiinta, care sabotase statia si luase cu el un antigen .

Frank urmareste o urma pe care grupul i-a lasat-o pana la statia de cercetare. El sparge usa din fata si ingrozeste petrecerea. Ei sunt capabili sa-l respinga folosind un stingator cu dioxid de carbon . Grupul de cautare se intoarce din sat, dupa care discuta ce sa faca cu Frank. Ei decid sa incerce sa foloseasca elixirul antigen din coliba ​​pentru a-l vindeca pe Frank. Rick il ademeneste pe Frank intr-un congelator si ii injecteaza elixirul. Frank revine in cea mai mare parte la forma umana, dar moare cateva clipe mai tarziu.

Rick primeste restul de elixir si se imbunatateste, dar isi pastreaza abilitatile extrasenzoriale, deducand dintr-o scurta atingere ca Laura este un model (de care ii este rusine sa fie) si ca Ben a mai fost pe insula.

Distributie
Lisa Banes ca Diana
Richard Beymer ca Ben
Maria Celedonio ca Melissa (ca Maria Celedonio)
Gary Graham in rolul lui Rick
Kathy Ireland ca Laura
Joe Lara in rolul lui Matt
Christopher Pettiet ca Brian
Beth Toussaint ca Karen
Eddie Velez ca Vic
Nikki Cox ca Ariel
June Lockhart ca Kate
Steve Goldsberry ca Frank
Ray Bumatai ca Tupac
Kimo Hugho ca sef
Gina Maria Aurio ca Linda


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.