Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  O mama de Craciun (SUA 1990) Comedie / 82 minute
4.766 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  HO HO HO ( Romania 2009) Comedie de Craciun 101 min
17.138 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  HO HO HO (Romania 2009) Comedie De Craciun / Part 4/10
3.190 vizite - 0 comentarii
adaugat de grandimob
 
  HO HO HO (Romania 2009) Comedie De Craciun / Part 5/10
2.340 vizite - 0 comentarii
adaugat de cocor
 
  HO HO HO (Romania 2009) Comedie De Craciun / Part 7/10
2.229 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  HO HO HO (Romania 2009) Comedie De Craciun / Part 6/10
2.056 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  HO HO HO (Romania 2009) Comedie De Craciun / Part 3/10
1.858 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  HO HO HO (Romania 2009) Comedie De Craciun / Part 10/10
2.288 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  O, brad frumos (SUA 2013) Comedie romantica 87 min
2.631 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Zapada de Craciun(SUA 2010) Comedie 110 min
125 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

O mama pentru Craciun (SUA 1990) Comedie 96 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.01.2023  Adauga la favorite 124 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
A Mom for Christmas

Povestea se invarte in jurul Jessicai Slocum ( Juliet Sorci ), in varsta de 11 ani, a carei mama a murit cand ea avea trei ani. Tatal ei, Jim ( Doug Sheehan ), este un dependent de munca, cu putin timp pentru fiica sa si nu a putut sa petreaca timp cu ea de la moartea mamei sale cu 8 ani in urma si inca pare sa o jeleasca. Chiar inainte de sezonul sarbatorilor de Craciun, Jessica castiga o dorinta gratuita de la o fantana a dorintelor. Dorinta ei de a avea o mama de Craciun este indeplinita de Philomena ( Doris Roberts ), iar Amy Miller ( Olivia Newton-John ), un manechin al unui magazin universal, este adusa la viata pentru a fi mama pentru Jessica. Cu toate acestea, exista o captura si Amy poate fi doar o mama pentru ea pana in Ajunul Craciunului.

Pentru a lamuri orice confuzie pentru Jim, Amy pretinde ca este o dadaca din Australia angajata sa o ajute sa aiba grija de Jessica in timp ce el este la serviciu si i se ofera o camera libera deasupra garajului. Amy si Jessica se inteleg pana cand sufera o scurta neintelegere. Jessica vrea pentru scurt timp sa-si ia inapoi dorinta si o vede pe Amy plecand fara viata de la fereastra dormitorului ei. Ingrozita, fuge in ploaie si urca in camera lui Amy, batand frenetic la usa. Amy se deschide si Jessica este usurata sa-i vada bine in timp ce este introdusa. A doua zi, Jessica o viziteaza pe Philomena la magazinul universal pentru a vedea daca poate sa-si ia inapoi dorinta initiala. Ea vrea ca Amy sa ramana pentru totdeauna cu ei pentru ca tatal ei s-a indragostit de ea si nu suporta sa piarda o alta mama. Philomena isi doreste sa poata ajuta la modificarea dorintei, dar ii arata Jessicai cu ce se va confrunta Amy daca nu este acolo sa o salveze pe ea si pe celelalte manechine cu fete. Magazinul la care lucreaza planuieste sa inlocuiasca toate manechinele cu altele fara chip. Philomena ii spune Jessicai ca exista o singura modalitate de a evita acest lucru si, daca doreste cu adevarat sa o salveze pe Amy, trebuie sa actioneze rapid si sa-si puna mana cu ea.

Acesta nu este singurul lucru cu care se confrunta Amy, un detectiv curios de la magazin o suspecteaza ca a luat un manechin de Mos Craciun disparut (necesar pentru concursul de Craciun al Jessicai) din magazin si o intreaba. Cu toate acestea, prietenii manechinului lui Amy ii vin in ajutor, in special un manechin barbat imbracat in sofer care il avertizeaza sa pastreze distanta fata de ea. Amy si manechinul lui Mos Craciun o ajuta pe Jessica sa-si depaseasca frica de scena si sa faca o performanta convingatoare care uimeste multimea. Jim face o fotografie cu Jessica, prima sa poza cu ea de la moartea mamei ei.

Ajunul Craciunului si Philomena intarzie pentru a indeplini ritualul necesar pentru a o salva pe Amy, asa ca trebuie sa se intoarca la magazin. Jessica il recruteaza pe Jim pentru a o ajuta sa o salveze si se indreapta spre magazin. Cand ajung la magazin, o vad pe Amy ca a revenit la manechin si Jessica se arunca asupra ei. Ea il roaga pe tatal ei sa o apuce de mana pe Amy, iar el o face fara tragere de inima. Ritualul functioneaza si Amy este adusa inapoi in fata lor. Se indreapta spre casa, iar prietenii manechin ai lui Amy ii ureaza mult noroc in noua ei viata, in timp ce detectivul magazinului este trezit de Philomena folosind praful ei magic. Filmul se incheie cu o imagine de Craciun cu Jim, Amy si Jessica.

Distributie
Olivia Newton-John ca Amy Miller
Juliet Sorci ca Jessica Slocum
Doug Sheehan ca Jim Slocum
Doris Roberts ca Philomena
Carmen Argenziano in rolul sergentului Morelli
Brett Harrelson ca Kendall
Elliot Greenebaum ca Chip Wright (creditat ca Elliot Moss Greenbaum)
Erica Mitchell ca Stephanie Clark
Aubrey Morris ca Nicholas
Jim Piddock ca Wilkins
Gregory Procaccino in rolul detectivului Price
Steve Russell in rolul domnului Milliman
Jesse Vincent ca Teddy O'Neill
Paula Dione Ingram ca doamna Garcia
William C. Ingram ca el insusi


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.