Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Doamna cea rea (sua 1945) Drama 104 min
564 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Las-o in plata Domnului (SUA 1945) Drama / 110 min HD
843 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Scara in spirala (SUA 1945) Drama 83 min
1.399 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Numele meu e Julia Ross (SUA 1945) Crima 65 min
433 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Las-o in cer (1945) Drama,Thriller / 105 min
494 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vanatorii de senzatii (SUA 1945) Drama,Film-Noir 61 min
1.150 vizite - 0 comentarii
adaugat de irina
 
  Strada Rosie (SUA 1945) Drama Edward G. Robinson 101 min
730 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Curajul doctorului crimei (SUA 1945) Mister 70min
281 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un loc de unul singur (Anglia 1945) Thriller / 92 min
115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Disparut in ceata (SUA 1945) Drama,Film-Noir / 62 minute
681 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Doamna cea rea (Anglia 1945) Drama 1945

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.01.2023  Adauga la favorite 112 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
The Wicked Lady 1945
Regia Leslie Arliss
IMDb 6.8

Caroline ( Patricia Roc ) isi invita frumoasa prietena, cu ochi verzi, Barbara ( Margaret Lockwood ) la nunta ei cu un bogat proprietar si magistrat local Sir Ralph Skelton ( Griffith Jones ). Intrigantul Barbara il incanta in curand pe Sir Ralph. Caroline, dorindu-si fericirea, se lasa deoparte si chiar ii permite Barbara sa o convinga sa fie domnisoara ei de onoare , pentru a diminua scandalul schimbarii bruste a mireselor. La nunta, Barbara intalneste un strain frumos, Kit Locksby ( Michael Rennie ). Este dragoste la prima vedere pentru amandoi, dar prea tarziu.

Viata de casatorie la tara nu ii ofera noii Lady Skelton entuziasmul pe care il tanjeste. O vizita a detestei sale cumnate Henrietta, Lady Kingsclere ( Enid Stamp-Taylor ) si a sotului ei ( Francis Lister ) nu ii diminueaza plictiseala. Intr-un joc de Ombre , Henrietta castiga bijuteriile Barbara, inclusiv cea mai pretuita posesie a ei, brosa de rubin a raposatei sale mame. O remarca intamplatoare despre faimosul capitan Jerry Jackson ii da o idee Barbara. Mascarata in Jackson, Barbara il opreste pe antrenorul Henriettei si isi recupereaza brosa (precum si restul bijuteriilor Henriettei).

Intoxicata de experienta, ea continua sa-i aranjeze pe antrenori pana cand intr-o noapte, ea si adevaratul capitan Jackson ( James Mason ) il tineste pe acelasi. Dupa ce ii scutesc pe pasageri de obiectele lor de valoare si evadeaza, Jackson este amuzat sa constate ca concurentul sau este o femeie frumoasa. Ei devin iubiti si parteneri in crime. Ea il avertizeaza sa nu-i fie niciodata infidel cu o alta femeie.

Barbara afla despre un transport de aur planificat de la un fost fermier chirias al lui Skelton, Ned Cotterill ( Emrys Jones ), care va fi unul dintre paznici. Jackson este impotriva ideii de a deturna aurul, deoarece antrenorul va avea o protectie dubla fata de obisnuita, dar Barbara il convinge. Jaful nu decurge bine. Cand Cotterill ii urmareste, Barbara impusca in calul sau si il ucide pe Cotterill din intamplare. Constiinta ei nu este tulburata pentru mult timp.

Hogarth (Felix Aylmer), un servitor in varsta de familie, descopera viata dubla a Barbara. Cu toate acestea, fervoarea lui religioasa de a o salva si minciunile ei convingatoare despre pocainta il impiedica sa dezvaluie ceea ce stie. Barbara incearca sa-l reduca definitiv la tacere cu doze de otrava. Cand el isi da seama, ea il sufoca.

Barbara fuge la Jackson dupa o absenta de multe luni si il gaseste in pat cu o femeie. Infuriata, ea il tradeaza sotului ei, in mod anonim. Jackson este capturat si condamnat sa fie spanzurat. La Londra, Barbara merge sa vada executia cu Caroline, ingrozita ca o va numi complice in adresa sa de la esafod . Totusi, el vorbeste doar despre femei necredincioase. Cand izbucneste o revolta, cele doua doamne sunt salvate de nimeni altul decat Kit, care se dovedeste a fi logodita cu Caroline.

Complicii lui Jackson l-au doborat si il reinvie. Intra in dormitorul Barbara de la mosia Skelton si o violeaza. De teama de ce ar putea face el in continuare, ea il roaga pe Kit sa o scoata din Anglia pentru a incepe o noua viata. Este tentat, dar decide sa-si onoreze obligatia fata de Caroline. Barbara asteapta antrenorul sotului ei cu un pistol incarcat. Jackson apare pentru a revendica parteneriatul in capera, dar cand afla ce intentioneaza Barbara, este prea mult chiar si pentru el. Planuieste sa-l avertizeze pe Skelton, dar Barbara il impusca si il ucide. Cand soseste antrenorul cu Caroline, Ralph si Kit, ea il deturneaza si incearca sa-si impuste sotul, fara sa stie ca cei trei au convenit sa gaseasca o modalitate ca ambele cupluri sa fie impreuna. Kit o impusca prima si ea scapa calare.

Ranita de moarte, Barbara fuge la casa ei, unde Caroline o gaseste si afla adevarul. Caroline il trimite pe Kit singura sa vada femeia pe moarte. La inceput, Barbara minte despre cum a fost impuscata; cu toate acestea, ea nu poate continua inselaciunea cu singura ei dragoste adevarata. Ea marturiseste totul si il roaga pe Kit sa ramana cu ea pana la sfarsit, dar el este respins de amploarea crimelor ei si o lasa sa moara singura. Dupa moartea ei, Caroline si Ralph se reintalnesc, hotarati sa lase trecutul in urma si sa traiasca fericiti impreuna.

Distributie
Margaret Lockwood ca Barbara Worth
James Mason in rolul capitanului Jerry Jackson
Patricia Roc ca Caroline
Griffith Jones ca Sir Ralph Skelton
Michael Rennie ca Kit Locksby
Felix Aylmer ca Hogarth
Enid Stamp Taylor ca Lady Kingsclere
Francis Lister ca Lord Kingsclere
Beatrice Varley in rolul matusii Moll
Amy Dalby in rolul matusii Doll
Martita Hunt in rolul verisoarei Agatha
David Horne ca Martin Worth
Emrys Jones ca Ned Cotterill
Helen Goss ca amanta Betsy
Muriel Aked in rolul doamnei Munce


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.