Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mortal Kombat (SUA 2013) Aventuri,Fantastic / 118 min HD
4.964 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
  Spovedania (SUA 2013) Drama 89 min
246 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul corupt (SUA 2013) Crima 109 min
707 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu uitati ciminalii (SUA 1994) Mister,Thriller / 90 min
1.881 vizite - 0 comentarii
adaugat de kili
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
663 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Umbra fricii (SUA 1955) Mister 76 minhn
384 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
424 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trei pasi in intuneric (SUA 1953) Politist 61 min
379 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pe un drum gresit (Anglia 2000) Thriller / 91 minute
427 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te rog ucide-ma (SUA 1956) Politist / 78 minute
1.711 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Un mister din Caraibe (Anglia-SUA 2013) Politist

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.02.2023  Adauga la favorite 176 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.3
   
 
A Caribbean Mystery
Regia Charlie Palmer
IMDB 7.3





Aceasta poveste are loc in statiunea Golden Palm de pe insula Caraibe St Honore. Nepotul domnisoarei Marple a platit ca ea sa plece acolo, dupa o criza de sanatate. Ea vorbeste cu maiorul Palgrave, un barbat bine calatorit, cu multe povesti de impartasit. Ea sta, pe jumatate ascultand, pana cand Palgrave spune o poveste despre un barbat care a scapat de crima de mai multe ori. Cand Palgrave o intreaba daca vrea sa vada o poza a unui criminal, ea asculta cu atentie – dar dupa ce gaseste instantaneul in portofel, schimba brusc subiectul. Miss Marple ridica privirea pentru a vedea de ce si observa mai multe persoane in apropiere.

A doua zi, cand servitoarea Victoria il gaseste pe maiorul Palgrave mort in camera lui, domnisoara Marple este convinsa ca a fost ucis. Ea ii cere doctorului Graham sa gaseasca fotografia pe care a mentionat-o, pretinzand ca este a nepotului ei, dar nu este gasita. Intre timp, ea ii intervieveaza pe ceilalti: Tim si Molly Kendal, proprietarii hotelului; familia Prescott, un duhovnic si sora lui; domnul Jason Rafiel, un magnat inchis intr-un scaun cu rotile; Jackson, asistenta/maseurul/insotitorul/valetul lui; Esther Walters, secretara lui; americanca Lucky Dyson si sotul ei, Greg; si Edward si Evelyn Hillingdon. Pe plaja, domnisoara Marple o vede pe Senora de Caspearo, o femeie in vacanta care spune ca isi aminteste de maiorul Palgrave pentru ca avea un ochi rau. Domnisoara Marple o corecteaza ca avea un ochi de sticla, dar tot spune ca a fost rau.

Victoria ii informeaza pe Kendal ca nu si-a amintit sa fi vazut medicamentul pentru hipertensiune arteriala, Serenite, in camera maiorului Palgrave inainte de moartea sa, desi a fost gasit pe masa lui dupa moartea sa. In acea noapte, Victoria este gasita injunghiata pana la moarte. Molly incepe sa aiba cosmaruri. Domnisoara Marple il gaseste pe Jackson uitandu-se la cosmeticele lui Molly, care spune ca daca belladonaau fost adaugate la ea, ar provoca cosmaruri. In noaptea urmatoare, Tim o gaseste pe Molly inconstienta pe podea, se pare ca a luat o supradoza de somnifere. Politia este implicata, iar bucatarul, Enrico, le spune ca a vazut-o pe Molly tinand un cutit de friptura inainte de a iesi afara. Domnisoara Marple ii intreaba pe ceilalti daca maiorul Palgrave le-a spus oamenilor despre fotografie. Altii sustin ca Palgrave a spus ca nu este fotografia unui ucigas de sotie, ci a unui ucigas al sotului. Cand politia isi da seama ca medicamentul pentru hipertensiune nu a apartinut maiorului Palgrave, cadavrul sau este exhumat, iar autopsia dezvaluie ca a fost mort de otrava, asa cum se astepta Miss Marple.

Noaptea, domnisoara Marple este trezita de sunetele unui grup de cautare. I se spune ca Tim s-a trezit si a descoperit ca sotia lui este disparuta. Ei gasesc ceea ce pare a fi trupul ei intr-un parau, dar se dovedeste a fi Lucky; cele doua femei seamana una cu alta.

Domnisoara Marple isi da brusc seama pe cine a vazut maiorul in acea noapte cand a recunoscut persoana din instantaneu ca pe cineva de pe insula. Ii trezeste pe domnul Rafiel si Jackson, numindu-si Nemesissi se duc la casa lui Tim si Molly Kendal. Acolo il gasesc pe Tim oferindu-i lui Molly o bautura. Miss Marple ii spune lui Jackson sa ia paharul. Ea spune ca exista un narcotic mortal in el. In timp ce Jackson il tine pe Tim, ea explica ca Tim este ucigasul sotiei recunoscut de maiorul Palgrave. Domnisoara Marple crezuse ca Palgrave ii vedea pe Hillingdon si Dyson peste umarul ei drept in timp ce veneau pe plaja, dar tocmai isi daduse seama ca avea un ochi de sticla in stanga, asa ca nu i-ar fi putut vedea. Tim si Molly stateau in stanga ei. Mai mult, povestea pe care maiorul i-a spus domnisoarei Marple despre sotul care si-a ucis sotiile in serie si nu a fost prins, a fost povestea lui Tim Kendall. Tim planuia s-o omoare pe Molly in curand si a trebuit sa-l omoare pe maiorul Palgrave cand l-a recunoscut pe Tim. A ucis-o si pe Victoria, care isi amintea ca Serenitul era in camera gresita. Tim a pus belladona in cosmeticele lui Molly pentru a o face sa para suparata celorlalti. Tim ii ceruse sotiei sa-l intalneasca langa parau, dar Molly fusese distrasa de o viziune din cauza belladonei si plecase. Tim l-a vazut pe Lucky si a confundat-o cu Molly in intuneric. Era pe cale sa o otraveasca pe Molly cand domnisoara Marple l-a intrerupt.

Esther Walters insista brusc ca Tim nu este un ucigas. Tim striga la ea sa taca. Planuise sa se casatoreasca cu Esther, dupa moartea lui Molly, pentru ca auzise ca ea urma sa mosteneasca o suma mare de bani de la Jason Rafiel.

Domnul Rafiel alege sa investeasca putin in Molly, deoarece ea isi asuma ea insasi sa conduca statiunea Golden Palm. Domnisoara Marple isi ia zborul acasa in Anglia dupa vacanta ei in caldura tropicala.

Personaje
Miss Marple : O batrana detectiva, cu ochi pentru detalii si indicii neasteptate, cu o „minte ca o chiuveta". Este trimisa intr-o vacanta in Caraibe de catre nepotul ei.
Maior Palgrave: Un barbat in varsta, blajin, cu un ochi de sticla, care spune povesti din trecut, unele dintre acestea avand fotografii sau clipuri de stiri pentru a le ilustra.
Tim Kendal: Un barbat in varsta de treizeci de ani casatorit cu Molly Kendal, care se casatoreste cu ea folosind referinte false si incepe hotelul cu ea, folosind banii ei.
Molly Kendal: sotia destul de tanara a lui Tim, care incepe cu el hotelul in care se petrece povestea. In cele din urma, crede ca a cazut bolnav mintal si i-o confera lui Evelyn, desi simptomele ei sunt rezultatul otravirii.
Jason Rafiel: Un batran ticalos, cu o avere mare si un spirit neasteptat de amabil, care ii da stralucire domnisoarei Marple.
Esther Walters: secretara lui Jason Rafiel, (vaduva unui furnizor sarac) cu un copil la scoala in Anglia.
Victoria: o nativa St Honore care este cea care a descoperit moartea maiorului Palgrave si sticla misterioasa de Serenite. Ea are o casatorie de drept cu doi copii si este a doua victima ucisa.
Greg Dyson: Un iubitor de natura, care acum este casatorit cu Lucky, a doua lui sotie.
Lucky Dyson: O femeie americana atragatoare care este casatorita cu Greg. Ea complotise sa-si omoare prima sotie, impreuna cu Edward Hillingdon, pe care l-a pacalit sa se faca vinovat pentru actiunile lui, apoi l-a sedus. Ea este a treia victima a crimei.
Edward Hillingdon: sotul lui Evelyn si un pasionat iubitor de natura. Are copii la un internat si are o aventura cu Lucky.
Evelyn Hillingdon: O femeie care nu-si iubeste sotul Edward, dar ramane cu el atat pentru imaginea publica, cat si pentru copiii lor.
Senora de Caspearo: O femeie sud-americana aflata in vacanta care se opune urateniei si, prin urmare, maiorului Palgrave si Jason Rafiel. Ea remarca despre ochiul de sticla al maiorului Palgrave ca fiind un ochi rau.
Miss Prescott: O femeie in varsta careia ii place sa barfeasca si a venit in vacanta cu fratele ei, canonicul Prescott.
Canon Prescott: fratele domnisoarei Prescott, membru al clerului, caruia nu-i plac barfele surorii sale.
Dr Graham: Doctorul St Honore, care se retrage incet din practica, care o trateaza pe domnisoara Marple care se preface ca este bolnava, ii ingrijeste pe Molly si confirma moartea oamenilor ucisi.
Jackson: Valetul/maseurul/insotitorul domnului Rafiel care (prin admiterea la Miss Marple) a lucrat la o companie de cosmetice.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.