Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Undele cerebrale (SUA 1983) Thriller 67 min
522 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.365 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.470 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
463 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viraj periculos (Romania 1983) Actiune,Thriller 84 min
3.713 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.304 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.275 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultima fuga (SUA 1971) Thriller cu Tony Musante / 94 min
2.103 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Aventura in Triunghiul Bermudelor (SUA 1983) / 95 min
1.198 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Insula barbatilor condamnati (SUA 1940) Thriller 67 min
2.369 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Spasme (SUA 1983) Thriller 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.02.2023  Adauga la favorite 125 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.4
   
 
Spasms
Regia William Fruet
IMDb 4.4

Filantropul milionar izolat Jason Kincaid si-a pierdut fratele din cauza unui sarpe taipan masiv in timpul unei calatorii de vanatoare in Micronezia . De asemenea, sarpele l-a muscat, dar, in loc sa moara din cauza veninului, a supravietuit si aparent a dezvoltat o legatura telepatica cu creatura, cauzata de veninul care a mutat celulele creierului responsabile de perceptia extrasenzoriala . Bantuit de viziuni ale uciderilor continue ale sarpelui, Kincaid plateste pentru ca un braconier sa-l captureze si sa-l livreze la conacul sau din afara San Diego . El angajeaza un psihiatrusi cercetatorul ESP Tom Brasilian in speranta ca il va putea ajuta sa scape de legatura psihica nedorita o data pentru totdeauna. In schimb, Kincaid se ofera sa sustina toate cercetarile in curs de desfasurare a brazilianului.

Cu toate acestea, un cult satanic are si ochii pe sarpe. Deoarece este venerat de catre nativii indigeni ca gardian al lumii lor interlope, ei cred ca este, de fapt, un demon si spera sa-l dobandeasca pentru inchinare. Cultul il angajeaza pe fostul agent CIA Warren Crowley sa fure sarpele. Crowley mita un marinar de pe nava care o transporta in Statele Unite pentru a ajuta la securizarea acesteia, dar alunita este ucisa cand incearca sa se uite in interiorul containerului sarpelui si este muscat. Veninul face ca vasele de sange si tesuturile viscerale sa se umfle rapid si moare cazand peste bord.

In timp ce brazilianul insista sa tina sarpele in laboratorul sau universitar pana cand se construieste laboratorul privat al lui Kincaid, el supravegheaza transportul acestuia acolo, fiind urmarit fara sa stie de Crowley si ingrijitorul sau, Deacon Tyrone. Nepoata lui Kincaid, Suzanne, crezand ca legatura lui psihica este de fapt o amagire provocata de trauma mortii tatalui ei, incearca sa omoare sarpele crescand in secret temperatura recipientului sau la 150 de grade. In acea noapte, Crowley si Tyrone patrund in laborator. Tyrone, realizand ca sarpele este supraincalzit, deschide recipientul. Sarpele se desprinde imediat si il ucide pe Tyrone si pe directorul laboratorului inainte de a scapa afara. Brasilian si Suzanne sunt chemati la fata locului de politie, in timp ce Kincaid simte ca sarpele s-a desprins.

Brazilianul presupune ca sarpele trebuie sa mearga intr-un mediu temperat si cauta o sera din apropiere cu Suzanne. Sarpele ii ataca, iar brazilianul abia reuseste sa-l apere cu un stingator . Politia soseste, dar Kincaid reuseste sa-i alunge, convingandu-i de pericolul pe care il reprezinta creatura. Toti trei sunt arestati, iar politia este sceptica cu privire la afirmatiile lui Kincaid si ameninta ca il acuza de omor din culpa pentru importarea ilicit a unui astfel de animal mortal. Intre timp, sarpele ataca o casa a sororitatii din apropiere si ii ucide locuitorii, un act la care Kincaid este martor prin legatura sa mentala.

Crowley este amenintat de cult pentru esecul sau de a asigura sarpele. El mita locatia resedintei lui Kincaid si calatoreste acolo cu duba, crezand ca sarpele va calatori in cele din urma acolo, moment in care il poate captura. Intre timp, Brazilian stabileste ca legatura psihica a lui Kincaid poate fi folosita pentru a urmari sarpele inainte ca acesta sa loveasca din nou. Il conecteaza la un dispozitiv de monitorizare a modelului creierului, iar Kincaid incepe sa aiba un episod telepatic, vazand sarpele sosind la casa lui si ucidendu-l pe Crowley. Kincaid poate striga doar cateva cuvinte criptice inainte ca conexiunea sa se piarda si dispare inainte de a mai putea fi interogat. Suzanne isi da seama ca se referea la casa lor, iar ea si brazilianul se grabesc sa-l intercepteze.

Kincaid ajunge la casa, unde sarpele a ucis deja un ingrijitor . Luand o pusca de asalt , el cauta terenul, dar este lovit in mod repetat de viziuni din ce in ce mai intense despre uciderile anterioare ale sarpelui, pierzandu-si pistolul in acest proces. In cele din urma, se confrunta cu creatura din curtea din spate, unde energia psihica provoaca explozii spontane in jurul celor doi. Il ataca cu un cutit, dar acesta castiga rapid avantajul si il ucide. Brasilian si Suzanne sosesc, iar Brazilian ridica pistolul lui Kincaid si impusca sarpele. El si Suzanne pleaca in timp ce ramasitele sarpelui ard cot la cot cu Kincaid.

Distributie
Peter Fonda ca Dr. Tom Brazilian
Oliver Reed ca Jason Kincaid
Kerrie Keane ca Suzanne Cavadon
Al Waxman ca Warren Crowley
Marilyn Lightstone ca Dr. Claire Rothman
Angus MacInnes ca Diaconul Tyrone
Miguel Fernandes ca Mendes
Gerard Parkes in rolul capitanului Novack
William Needles ca Dean Franklin
George Bloomfield in rolul Rev. Thomas Thanner
Laurie Brown ca Allison
Julie Khaner ca Marcie
Harvey Chao ca Dr. Lee
Patrick Brymer ca Keith
Denis Simpson ca Abo Shaman
Sandra Awalt in rolul lui Sharon
Al Maini ca Abo Interpreter


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.