Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Pustiul Invizibil (SUA 1988) Comedie,SF /92 min
649 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iubitul meu, printul (SUA 2018)Comedie romantica 83 min
5.326 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
994 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingerul (SUA 1937 Comedie,Drama, Marlene Dietrich 87 min
908 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  O sansa mare (SUA 2016) Comedie romantica 75 min
716 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sotia mea este un Gangster (Korea 2001) Comedie 107 min
9.788 vizite - 0 comentarii
adaugat de ghidul
 
  Cupluri iubitoare (SUA 1980) Comedie 97 min
213 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iubeste muzica, ii place sa danseze (Canada SUA 2001)
342 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Potriviti pentru un print (SUA 2020) Comedie 81 min
865 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Craciun cu scantei(SUA 2006)Comedie 93 min
5.138 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Cand spiritele se razbuna (SUA 2001) Comedie 93 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.02.2023  Adauga la favorite 140 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.3
   
 
When Good Ghouls Go Bad (2001)

Nota IMDB: 6.3

Regia;Patrick Read Johnson

Danny Walker ( Joe Pichler ) si tatal sau, James ( Tom Amandes ), care a divortat de sotia sa, tocmai s-au mutat in orasul Walker Falls din Chicago pentru ca tatal sau sa-si poata indeplini visul de a redeschide familia. fabrica de ciocolata . Danny si James raman cu tatal lui James, cunoscut de toti drept „Unchiul Fred" ( Christopher Lloyd ). Unchiul Fred este considerat nebun si este putin copilaros, dar Danny il iubeste foarte mult. Danny nu-i place noua lui viata in Walker Falls si se pare ca nimeni nu-l place, in special antrenorul de fotbal Mike Kankel ( Joe Clements) si fiul sau, Ryan (Craig Marriott), cel mai mare bataus al scolii. Singurii oameni care par sa fie draguti cu Danny sunt iubitul lui, Dayna Stenson ( Brittany Byrnes ) si Taylor Morgan (Imelda Corcoran), asistenta scolii , prietena din copilarie a lui James si mama Daynei.

Danny este surprins de cat de putine decoratiuni sunt de Halloween la doar o saptamana distanta. Oamenii din Walker Falls nu par sa faca niciun efort pentru a sarbatori sarbatoarea. Seriful Ed Frady (Alan Flower) chiar da jos decoratiunile pe care le pune Danny. Cand merg acasa de la scoala, Ryan si prietenul sau, Leo (Daniel Karr) il imping in cimitir, incuie poarta si ii spun ca Walker Falls nu sarbatoreste Halloween-ul din cauza legendei unui blestem.

In urma cu 20 de ani, Curtis Danko ( Brendan McCarthy ), un baiat artistic, a fost ostracizat de oamenii „normali". Cand a avut loc un concurs pentru toti elevii de clasa a VIII-a pentru a proiecta o sculptura a eroului lor personal, Curtis si-a tinut proiectul acoperit in timpul zilei, apoi a venit la scoala noaptea sa lucreze la lumina licuricilor capturati . In noaptea de Halloween, Mike Kankel si prietenii sai se plimbau pe langa scoala cand l-au vazut pe Curtis de la fereastra, lucrand la sculptura lui. Cand Kankel s-a intors a doua zi, a observat ca cuptorul a fost pornit toata noaptea si a ramas fara combustibil. A deschis usa si a gasit scheletul carbonizat al lui Curtis si un mesaj in cenusa, spunand ca, daca orasul va sarbatori vreodata un alt Halloween, se va intoarce si le va distruge pe toate. Kankel a fost lovitorb timp de trei zile dupa ce a vazut statuia terminata a lui Curtis. Toata lumea din oras a crezut amenintarea si, de atunci, Halloween-ul nu a mai fost sarbatorit.

Danny crede ca este o poveste prosteasca si fuge acasa. James este rar prin preajma, asa ca unchiul Fred serveste ca tata inlocuitor pentru Danny. In acea noapte, James planuieste sa-si anunte ideea „Halloween Spooktacular" de a strange fonduri pentru redeschiderea Walker Chocolates la adunarea orasului. Unchiul Fred si Danny incearca sa-i spuna ca orasenii le va fi prea frica sa-l sustina pe Spooktacular din cauza blestemului, dar James nu va asculta. La intalnire, primarul Churney ( Roy Billing) anunta James, care este surprins sa gaseasca ca oamenii din Walker Falls se infiora la doar pomenirea de Halloween. Pentru a readuce conversatia pe drumul cel bun, secretara lui distribuie mostre de ciocolata, iar James aproape ca le castiga, dar cand isi dezvaluie planurile Spooktacular, orasenii sunt ingroziti si fug din cladire.

A doua zi dimineata, in afara casei este o zarva. Decoratiunile de Halloween sunt peste tot in oras, iar o gramada mare de dovleci a fost descoperita in piata orasului. Cand unchiul Fred ridica un dovleac in timp ce spune „Happy Halloween", intreaga gramada se rostogoleste deasupra lui, ucigandu-l. Toata lumea din oras este la inmormantarea unchiului Fred si Danny este foarte trist. Ca amintire, el lasa masina preferata a bunicului sau sa doboare pe pista si sa se odihneasca cu sicriul sau.

Cu toate acestea, din cauza dragostei unchiului Fred pentru Halloween, magia din cimitir ii permite sa se intoarca ca zombi.. Din pacate, aceeasi magie ii trezeste pe altii din somn, inclusiv pe Curtis. Zombii incep sa captureze toti oamenii din oras si sa-i adune in vechea casa infioratoare in stil victorian, scandand expresia „Statue". Intre timp, Danny si Dayna incearca sa explice lui James si asistentei Taylor situatia. Unchiul Fred isi dezvaluie sinele zombi fiului sau si asistentei Taylor, ambii lesinand in acest proces. Zombii patrund in casa si unchiul Fred explica ca Curtis s-ar putea afla in spatele trezirii zombi si le spune sa evadeze in timp ce ii tine pe ceilalti zombi. Din pacate, el, fiul sau si asistenta Taylor sunt capturati, unul dintre zombi afirmand ca unchiul Fred a fost partea principala a planului. Dayna pledeaza sa se opreasca si se invinovateste pentru ca a incercat sa sarbatoreasca Halloween-ul. Danny se invinovateste ca este un las si ca nu se ridica pentru el insusi.

Cand toata lumea este adunata, Curtis se dezvaluie oamenilor. In timp ce este pe cale sa-si dezvaluie statuia, el este atacat si literalmente sfasiat de Kankel. Cu toate acestea, pentru ca Curtis este un zombie, el reuseste sa se uneasca si sa sperie mintea lui Kankel. In timp ce Curtis isi trage giulgiul de pe statuia sa, toata lumea isi acopera ochii de frica. In mod surprinzator, nu se intampla nimic. Toata lumea isi descopera ochii si se dezvaluie statuia lui Curtis a fi a unchiului Fred. Curtis ii arata apoi unchiului Fred o poza cu ei doi, unchiul Fred strangand mana lui Curtis, ceea ce sugereaza ca Curtis il ridica privirea. Unchiul Fred, inca vinovat de moartea lui Curtis, se intreaba de ce a fost un erou pentru Curtis, deoarece cuptorul lui l-a ucis. Curtis se intoarce apoi catre Kankel si arata spre el, numindu-l drept ucigasul sau.

Kankel marturiseste ca in noaptea in care Curtis a murit, el lucra la statuia unchiului Fred si ca o farsa pentru a-l speria, Kankel, Frady si grupul lui l-au impins pe Curtis in cuptor si l-au inchis in el in timp ce il batjocoreau. Deodata, a aparut portarul si grupul lui Kankel a fugit. In timp ce curata clasa, portarul a pornit accidental cuptorul; fara sa-si dea seama ca Curtis era in ea. A doua zi, Kankel a intrat in cuptor si a vazut cadavrul lui Curtis, precum si statuia finalizata a unchiului Fred. Pentru a-si ascunde crima, el a inventat blestemul prefacandu-se ca i-au ars ochii cand a vazut statuia pentru a face sa para ca a fost lucrul lui Curtis. Kankel dezvaluie, de asemenea, ca statuia unchiului Fred ar fi fost votata pentru a fi pusa in piata orasului, in locul statuii lui Kankel a propriului sau tata. Aceasta' s a dezvaluit ca unchiul Fred a donat mult timp si bani copiilor din oras, promovand creativitatea si imaginatia; astfel, a fost iubit de multi copii; explicand de ce i se spunea „Unchiul Fred" si de ce multe dintre actiunile lui erau vazute ca copilaresti pentru unii. Kankel nu ar suporta ca cineva sa promoveze lucruri care sunt „de fete" si le-ar fi dorit „barbatesti". Danny se uita la Kankel cu dezgust pentru ca Danny a fost agresat si a devenit un las din cauza lui. Kankel a jefuit orasul Halloween timp de 20 de ani. Cu toate acestea, actiunea lui Kankel ii castiga mania tatalui sau, Pops Kankel ( nu reprezinta cineva care promoveaza lucruri care au fost „femere" si si-au dorit lucruri „barbatesti". Danny se uita la Kankel cu dezgust pentru ca Danny a fost agresat si a devenit un las din cauza lui. Kankel a jefuit orasul Halloween timp de 20 de ani. Cu toate acestea, actiunea lui Kankel ii castiga mania tatalui sau, Pops Kankel ( nu reprezinta cineva care promoveaza lucruri care au fost „femere" si si-au dorit lucruri „barbatesti". Danny se uita la Kankel cu dezgust pentru ca Danny a fost agresat si a devenit un las din cauza lui. Kankel a jefuit orasul Halloween timp de 20 de ani. Cu toate acestea, actiunea lui Kankel ii castiga mania tatalui sau, Pops Kankel (Gordon Boyd ), care face parte din grupul de zombi si este suparat de ceea ce a facut. Apoi il apuca de urechea fiului sau si il taraste afara pentru a „sa-i dea o boala pe care nu o va uita in restul anilor".

Pana la sfarsit, zombii si orasenii aplauda statuia lui Curtis. Cu asta, Curtis a realizat ceea ce a facut si isi ia ramas bun de la oras, disparand in noapte, intorcandu-se in cripta lui pentru a se odihni in sfarsit. Intre timp, ceilalti zombi isi iau ramas bun. Unchiul Fred se impaca cu James, spunand ca aceasta va fi ultima data cand il va vedea pe Pamant, dar il va urmari mereu pe partea cealalta. Danny si ceilalti isi dau seama ca si-au cerut scuze si se invinovatesc pentru nimic si regretand ca au crezut minciunile lui Kankel. Apoi pleaca cu sotia sa, Dolores (Jenny Dibley) si cei doi se alatura celorlalti zombi, impartasind un ultim dans cu licuricii, in timp ce toate entitatile dispar incet dansand in noapte. Danny si Dayna impart un sarut, in timp ce James si Taylor se tin de mana in timp ce privesc zombii care danseaza se estompeaza in noapte.

Pana la sfarsit, investitorii germani care au vorbit mai devreme cu James iubesc conceptul de Halloween si decid sa-l sprijine sa redeschida fabrica de ciocolata a familiei in termen de doua saptamani. In ziua de Halloween, copiii sunt vazuti imbracati in costume si mergand la trucuri, in timp ce o fata dintr-unul dintre grupurile de Halloween merge la statuia unchiului Fred din piata orasului, unde trec si spune „Happy Halloween". Apoi, dupa ce fata pleaca, vocea unchiului Fred se aude pentru ultima oara, care raspunde „Happy Halloween".


Distributie
Joe Pichler ca Danny Walker
Tom Amandes ca James Walker
Christopher Lloyd in rolul „unchiului" Fred Walker
Joe Clements ca antrenorul Mike Kankel
Imelda Corcoran ca asistenta Taylor Morgan
Craig Marriott ca Ryan Kankel
Daniel Karr ca Leu
Brittany Byrnes ca Dayna Stenson
Brendan McCarthy ca Curtis Danko
Roy Billing ca primarul Bob Churney
Alan Flower in rolul seriful Ed Fraley
Louise Fox ca domnisoara Vanderspool
Gordon Boyd ca Pops Kankel
Jenny Dibley ca Dolores
Matthew Fitzpatrick ca prieten necunoscut cu parul rosu in masina


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.