Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Persuasiune (UK 2007) Drama / 92 minute
2.892 vizite - 0 comentarii
adaugat de sahia
 
  Iintorcerea marinarului (UK 1978) Drama / 107 minute
610 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Inapoi in cartier (Romania 2007) Drama / 92 minute
4.731 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Intunericul alb (1982 Romania)Drama 100min
1.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Supravietuind cu lupii (Franta 2007) Drama / 105 minute
4.027 vizite - 0 comentarii
adaugat de turcu
 
  Persuasion (SUA 2007) Drama 93 min
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Campul dragostei (Anglia 1990) Drama 107 min
740 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pravalia de antichitati (Charles Dickens 2007) / 93 min
2.047 vizite - 0 comentarii
adaugat de aura
 
  Despartire 2008 - scurt metraj romanesc / 10 minute
3.314 vizite - 0 comentarii
adaugat de jolie
 
  Padurea indoliata (Japonia 2007) Drama / 97 minute
761 vizite - 0 comentarii
adaugat de marco
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Persuasiune (Anglia 2007) Drama / 107 minute

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.02.2023  Adauga la favorite 177 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.6
   
 
Persuasiune

Nota IMDb:7,6

Regia:Adrian Shergold

Familia Elliot se confrunta cu dificultati financiare din cauza cheltuielilor imprudente ale lui Sir Walter Elliot si fiicei sale mai mari, Elizabeth. Un consilier propune ca proprietatea familiei Kellynch Hall sa fie inchiriata amiralului Croft, casa din razboaiele napoleoniene , dar Anne Elliot este tulburata de aceasta perspectiva.

Amiralul este casatorit cu sora capitanului Frederick Wentworth , un capitan de nava cu care Anne a fost logodita cu opt ani mai devreme. La acea vreme, atunci, comandantul Wentworth era fara bani si fara nava la inceputul unei cariere foarte periculoase, iar uniunea a fost descurajata de tatal lui Anne si de Lady Russell, o prietena de familie care a convins-o pe Anne sa rupa logodna. Ani mai tarziu, Anne pare sa depaseasca varsta dezirabilitatii, in timp ce Wentworth a crescut in Royal Navy si este bogat in premii in bani .

Sir Walter si Elizabeth pleaca la Bath si o trimit pe Anne sa stea cu sora ei mai mica, Mary, care este casatorita cu Charles Musgrove si locuieste la mosia familiei Musgrove, Uppercross. Wentworth vine sa-si viziteze sora la Kellynch Hall si apoi se imprieteneste cu Musgroves. Anne si Wentworth se intalnesc din nou, dar el pare rece si distant. Ea este convinsa ca el nu o va ierta niciodata si nici nu o va mai iubi. Dezamagirea ei este sporita de atentia acordata lui Wentworth de catre tinerele Louisa si Henrietta Musgrove.

Wentworth isi declara intentia de a calatori la Lyme pentru a vizita niste prieteni, capitanii Harry Harville si James Benwick, si toti decid sa mearga. In Lyme, Benwick a fost de neconsolat de la moartea logodnicei sale (sora lui Harville) in timp ce era plecat la Cape si isi petrece zilele citind poezie intunecata si plangandu-si pierderea. Un meci pentru el in lectura si familiarizat cu pierderea si dezamagirea, Anne este capabila sa-l incurajeze pe Benwick. Desi se incalzeste in viziunea lui fata de viata si fata de Anne, inima ei ramane cu Wentworth.

Intr-o demonstratie periculoasa de statornicie, Louisa sare de pe Cobb si se loveste cu capul de pietre. Inconstienta si sangerand, este dusa acasa la Harville pentru a-si reveni. Wentworth le escorteaza pe Anne si Henrietta inapoi la Uppercross pentru a-i informa pe parintii Louisei despre ranirea ei, apoi Anne si Wentworth si-au luat reciproc ramas bun aparent final.

Anne se alatura tatalui si surorii ei in Bath, unde au primit atentia lui William Elliot, un var indepartat care este mostenitorul prezumtiv al proprietatii si baronetei lui Sir Walter . El este aparent bogat si foarte amabil cu familia Elliot, iar Anne se gaseste subiectul interesului sau, dar detecteaza o nota falsa in felul lui.

In timp ce Louisa isi revine, Wentworth isi da seama ca sentimentele lui fata de Anne sunt neschimbate, dar Harville il informeaza ca exista un atasament intre Wentworth si Louisa. Consternat, Wentworth ia sfatul lui Harville de a pleca si isi viziteaza fratele. Intorcandu-se cateva saptamani mai tarziu, afla ca Louisa si Benwick sunt logoditi. Incantat de aceasta intorsatura a evenimentelor, Wentworth merge la Bath sub pretextul ca-si va vizita sora.

Acolo, Wentworth afla ca William a curtat-o ​​pe Anne. Dupa ce a auzit zvonuri despre propunerea lui William, amiralul Croft il trimite pe Wentworth sa o notifice pe Anne ca, daca ea si William doresc sa locuiasca la Kellynch Hall dupa nunta lor, el ar fi dispus sa-si anuleze contractul de inchiriere. Spre surprinderea lui Wentworth, Anne ii spune ca amiralul se inseala, deoarece nu a fost de acord sa se casatoreasca cu William. Ei sunt intrerupti de sosirea Lady Russell si, in tumultul vizitatorilor suplimentari, nu pot vorbi in privat. Wentworth se strecoara si, ulterior, scrie un bilet pentru Anne, marturisindu-si dragostea de mult timp si dorinta de a se casatori cu ea.

Anne se scuza de vizitatori si alearga dupa Wentworth, dar nu-l gaseste. Ea o intalneste pe buna ei prietena, doamna Smith, care o informeaza ca William a fost inselator. El raveste baronetatia si, odata casatorit cu Anne, planuia sa o stabileasca pe doamna Clay drept amanta. Acest lucru ar evita potentiala casatorie a doamnei Clay cu Sir Walter si posibila nastere a unui mostenitor de sex masculin, ceea ce l-ar fi putut impiedica pe William sa mosteneasca titlul. Anne continua apoi cautarea lui Wentworth si da peste Harville, care ii da biletelul lui Wentworth de citit.

Alergand de-a lungul Semilunii Regale , Anne il gaseste in sfarsit pe Wentworth si ii accepta propunerea. Wentworth o intreaba daca este sigura. Anne ii raspunde ca nu a fost niciodata mai hotarata in viata ei si il saruta.

Distributie
Sally Hawkins ca Anne Elliot
Rupert Penry-Jones ca capitanul Frederick Wentworth
Anthony Head ca Sir Walter Elliot
Julia Davis ca Elizabeth Elliot
Alice Krige ca Lady Russell
Tobias Menzies in rolul lui William Elliot, varul indepartat al lui Anne
Michael Fenton Stevens in rolul domnului ciobanesc
Mary Stockley ca doamna Clay
Joseph Mawle in rolul capitanului Harry Harville
Finlay Robertson in rolul capitanului James Benwick
Nicholas Farrell in rolul domnului Musgrove
Amanda Hale ca Mary Musgrove, sora lui Anne
Sam Hazeldine ca Charles Musgrove
Jennifer Higham ca Louisa Musgrove
Rosamund Stephen ca Henrietta Musgrove
Peter Wight in rolul amiralului Croft
Marion Bailey in rolul doamnei Croft, sora lui Frederick
Maisie Dimbleby in rolul doamnei Smith
Sarah Buckland ca asistenta Rooke
Tilly Tremayne ca vicontesa Dalrymple


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.