Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Furtul perfect (SUA 2007) Drama cu Demi Moore / 100 min
3.201 vizite - 0 comentarii
adaugat de rece
 
  Opalul albastru (Australia 1986) Actiune,Drama / 93 min
1.346 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Alianta cu dusmanul (SUA 1997) Actiune,Drama / 90 min
2.152 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  The Perfect Blue (UK 1997) 87 minute
1.955 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Oliver Twist (SUA 1997) Aventuri, Comedie / 87 minute
411 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
  Evadare din Atena (Anglia 1979) Actiune/Razboi 119 min
863 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sub tensiune (SUA 1997) Actiune,Thriller / 92 minute
2.662 vizite - 0 comentarii
adaugat de piata
 
  Steptoe si Fiul - Un Craciun perfect (UK 1974) 47 minute
427 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
426 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un om perfect (SUA 2013 ) Drama 95 min
253 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Albastru perfect (Anglia 1997) Actiune 87 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.02.2023  Adauga la favorite 114 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.3
   
 
The Perfect Blue (1997)
Nota IMDb:7,3

Regizor: Kieron J. Walsh


Mima Kirigoe, membra a unui grup de idoli J-pop numit „CHAM!", decide sa paraseasca grupul pentru a deveni actrita cu norma intreaga. Ea este urmarita de un fan obsesiv pe nume Me-Mania, care este suparat de schimbarea ei de la o imagine curata. Urmand instructiunile dintr-o scrisoare a fanilor, Mima descopera un site web numit „Camera lui Mima" care contine inregistrari publice scrise din perspectiva ei si care are viata de zi cu zi si gandurile ei inregistrate in detaliu. In timpul carierei sale de actorie, i se alatura managerul si fostul idol pop Rumi Hidaka si agentul ei, Tadokoro. Mima ii confera lui Rumi despre „Camera lui Mima", dar este sfatuita sa o ignore.

Primul loc de munca al Mimei este un rol minor intr-o drama de detectivi de televiziune numita Double Bind , cu toate acestea, Tadokoro face lobby pentru producatorii Double Bind si reuseste sa ii asigure Mimei o parte mai mare care implica o scena de viol. In ciuda obiectiilor lui Rumi, Mima accepta rolul, desi acest lucru o lasa grav afectata. In drum spre casa, isi vede reflectarea imbracata in fosta ei tinuta de idol. Reflectia sustine ca ea este „adevarata Mima". Intre stresul in curs de desfasurare a filmarii Double Bind , regretul ei persistent pentru parasirea CHAM! , paranoia ei de a fi urmarita si obsesia ei tot mai mare pentru „Camera lui Mima", Mima incepe sa sufere de psihoza: in special, se straduieste sa distinga viata reala de munca ei in show-business si a repetat vederi aparent ireale ale fostului ei sine, „adevarata Mima".

Mai multe persoane care au fost implicate in actoria ei sunt ucise. Mima gaseste dovezi care o fac sa para a fi principalul suspect, iar instabilitatea ei mintala o face sa se indoiasca de propriile ei amintiri si inocenta, in timp ce isi aminteste de uciderea brutala a pornografului Murano. Mima reuseste sa termine filmarile Double Bind , a carei scena finala dezvaluie ca personajul ei a ucis si si-a asumat identitatea surorii ei din cauza tulburarii de identitate disociative induse de traume . Dupa ce restul personalului de filmare a parasit studioul, Me-Mania, actionand la instructiunile trimise prin e-mail de la „adevarata Mima" pentru a „elimina impostorul", incearca sa o violeze si sa o omoare, dar Mima il tranteste inconstient cu un ciocan. .

Mima este gasita in culise de Rumi si dusa inapoi la casa lui Rumi, unde se trezeste intr-o camera modelata dupa propria camera a lui Mima, doar pentru a descoperi ca Rumi a fost vinovatul din spatele „Camera lui Mima", crimele in serie si folie a deux .care a manipulat si tap ispasitor pe Me-Mania. Rumi a dezvoltat anterior o a doua personalitate care se credea „adevarata Mima", folosind informatiile despre increderea lui Mima ca baza pentru „Camera lui Mima". De asemenea, isi dezvaluie motivele: este nemultumita ca Mima se retrage din industria idolilor si, prin urmare, incearca sa o distruga si sa o inlocuiasca pentru a-si „rascumpara" imaginea. La sfarsitul inteligentei, personalitatea „Mima" a lui Rumi o urmareste pe Mima prin oras pentru a o ucide. Mima o incapacita pe Rumi cu un ciob de oglinda in autoaparare. Dupa ce s-a eliberat, Rumi halucineaza luminile unui camion care se apropie ca lumini de scena si iese pe sosea pentru a pozea in fata vehiculului care se apropie, dar Mima reuseste sa o salveze sa nu fie lovita in ultima secunda. Cu asta, Mima'

Un timp mai tarziu, Mima este acum o actrita binecunoscuta si o viziteaza pe Rumi intr-o institutie de psihiatrie. Doctorul lui Rumi spune ca ea inca mai crede ca este un idol pop de cele mai multe ori. Mima spune ca a invatat multe din experienta ei, datorita lui Rumi. Cand Mima paraseste spitalul, aude doua asistente vorbind despre ea. Ei cred ca se aseamana, deoarece adevarata Mima Kirigoe nu ar avea niciun motiv sa viziteze o institutie de psihiatrie. Cand Mima intra in masina ei, isi zambeste in oglinda retrovizoare inainte de a declara: „Nu, sunt real".

Distributie

Mima Kirigoe (霧越 未麻, Kirigoe Mima ) Junko Iwao Ruby Marlowe [10]
Rumi (ルミ) Rica Matsumoto Wendee Lee [11]
Tadokoro (田所) Shinpachi Tsuji –
Mamoru Uchida (Me-Mania) (内田 守, Uchida Mamoru ) Masaaki Ōkura Bob Marx [12]
Tejima (手嶋) Yōsuke Akimoto –
Takao Shibuya (渋谷 貴雄, Shibuya Takao ) Yoku Shioya –
Sakuragi (桜木) Hideyuki Hori Sparky Thornton [13]
Eri Ochiai (落合 恵理, Ochiai Eri ) Emi Shinohara –
Murano (村野) Masashi Ebara –
Regizor (監督, Kantoku ) Kiyoyuki Yanada –
Yada (矢田) Tōru Furusawa –
Yukiko (雪子) Emiko Furukawa –
Rei (レイ) Shiho Niiyama –
Tadashi Doi (土居 正, Doi Tadashi ) Akio Suyama –
Managerul Cham


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.