Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Dragoste ca la carte (SUA 2014) Drama romantica 90 min
847 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.013 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Micul dividend al tatei SUA 1951 comedie romantica 82min
243 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 (SUA 1979) Comedie romantica 118 min
732 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O, brad frumos (SUA 2013) Comedie romantica 87 min
2.636 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iubitul meu, printul (SUA 2018)Comedie romantica 83 min
5.366 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Craciun la Viena ( SUA 2020) Drama romantica 83 min
1.881 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O sansa mare (SUA 2016) Comedie romantica 75 min
728 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cafeneaua (SUA 2014) Romantic 88 min
331 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingerul (SUA 1937 Comedie,Drama, Marlene Dietrich 87 min
927 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Inainte de a merge (SUA 2014)Comedie romantica 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.02.2023  Adauga la favorite 179 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
Before We Go
IMDb 6.8
Regia Chris Evens



In timp ce ruleaza in Grand Central Terminal , Nick Vaughan ( Chris Evans ) vede o femeie, Brooke Dalton ( Alice Eve ), scazand telefonul in timp ce alearga sa prinda un tren. Pierde trenul si se intoarce la gara unde Nick ii intoarce telefonul stricat. Cand o gaseste stand in afara terminalului, ea marturiseste ca tocmai a fost jefuita si este prinsa in oras. El se ofera sa plateasca un taxi pentru a o duce la Boston , dar cardul lui de debit este refuzat si cardul de credit a expirat. Cand incearca sa sune un prieten sa vina sa-i imprumute banii, constata ca i-a murit telefonul. Nick se ofera sa incerce sa plateasca o camera pentru Brooke pentru noapte, dar ea insista ca trebuie sa ajunga la Boston pana dimineata.

Nick decide sa o ajute pe Brooke sa-si gaseasca poseta lipsa. Ei sunt capabili sa-l dea de urma intr-un atelier de lucrucare se ocupa cu posete furate. Nick intra inauntru pentru a prelua poseta, in timp ce Brooke foloseste un telefon public pentru a-si suna sotul. Dupa ce a folosit telefonul, ea face sa treaca cativa ofiteri de politie pentru a investiga cladirea in care se afla Nick. Proprietarii atelierelor se sperie, il lovesc pe Nick si fug impreuna cu geanta. Nick si Brooke se indreapta apoi spre nunta unui prieten de-al lui Nick, sperand sa imprumute bani. Pe parcurs, Nick si Brooke vorbesc mai multe despre motivul pentru care se afla in New York. Brooke tocmai vanduse un tablou si avea de gand sa-si surprinda sotul, venind acasa devreme. Nick are o auditie pentru o trupa cu care isi dorea sa cante de ceva vreme. In loc sa ajunga la nunta, ei dau peste un eveniment in care sunt confundati cu membri ai trupei. Nick si Brooke interpreteaza „ My Funny Valentine"." si fugi cand apare trupa adevarata. Dupa ce ultima lor incercare de a lua un autobuz spre Boston esueaza din lipsa de fonduri, Brooke imprumuta telefonul unui barbat, suna un prieten si o implora sa recupereze o scrisoare pe care i-a lasat-o. sotul pe care nu vrea sa-l citeasca.

Incantata ca problema ei este acum rezolvata, Brooke se ofera sa mearga la nunta prietenului lui Nick si sa pretinda ca este iubita lui in fata fostei sale, Hannah. La receptie, Nick o vede pe Hannah, dar dupa ce i-a fost prezentat noului ei iubit, el pleaca brusc. Afara, Nick ii spune lui Brooke ca aceasta a fost prima data cand o vedea pe Hannah de cand aceasta i-a respins cererea in casatorie si s-a despartit de el in urma cu sase ani. La insistentele lui Brooke, Nick se intoarce sa vorbeasca cu Hannah si descopera ca este insarcinata si ca relatia lor s-a incheiat cu adevarat. Ratacind prin oras, cei doi gasesc un psihic care este inca deschis. Dupa ce ii citeste viitorul, ii permite lui Brooke sa-si foloseasca telefonul si ea afla ca prietena ei nu a putut intra in casa ei pentru a prelua scrisoarea.

Dupa ce parasesc psihicul, Brooke ii dezvaluie lui Nick ca a descoperit ca sotul ei o insela. Desi a pus capat relatiei, ea a descoperit ca avea sa-si revada amanta. Devastata, ea i-a scris o scrisoare de incheiere a casatoriei si a plecat la New York pentru munca. Cu toate acestea, in timpul calatoriei ei a primit un telefon de la sotul ei in care spunea ca vine acasa devreme si si-a dat seama ca a incheiat definitiv relatia cu amanta.

La un restaurant, Nick ii spune lui Brooke ca cel mai probabil sotul ei va intelege de ce i-a scris scrisoarea si ca daca nu o face, asta este. Brooke, ingrijorata de posibilul sfarsit al casniciei ei, se furiseaza in spatele restaurantului si incearca sa cheme un taxi pana la aeroport pentru a zbura la mama ei din Indiana. Apare Nick, frustrat ca ea a incercat sa-l dea pe cautiune, iar ei se cearta despre relatiile lor. Apoi merg la camera de hotel a prietenului lui Nick. Impreuna, se relaxeaza din aventurile noptii. Apoi impartasesc un sarut, scriu pe spatele tablourilor din camera (o referire la o intalnire anterioara cu un tablou cu scriere erotica pe spatele acestuia) si reflecta asupra noptii lor.

Dimineata, se intorc la gara de unde urmeaza sa se desparta. Nick ridica un telefon dintr-o cabina telefonica si, ca o gluma anterioara, il foloseste ca o „masina a timpului" si se preface ca se numeste in trecut, spunand ca va intalni o femeie si „vei avea nevoie de ea mai mult decat are nevoie ea. tu". Impartasesc un ultim sarut si in cele din urma pleaca. In drum spre casa, Brooke gaseste o hartie de serviciu pentru oaspeti pe care ea si Nick l-au completat la hotel. In partea de jos scrie: „Intoarceti-va". Dupa ce a citit ce era pe spate, ea zambeste.

Distributie

Chris Evans ca Nick Vaughan
Alice Eve ca Brooke Dalton
Emma Fitzpatrick ca Hannah Dempsey
Mark Kassen ca Danny
Daniel Spink ca Tyler
Elijah Moreland ca Cole
John Cullum in rolul lui Harry
Scott Evans ca concierge


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.