Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mortal Kombat (SUA 2013) Aventuri,Fantastic / 118 min HD
4.944 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
  Tripla amenintare (SUA 2005) Actiune,Crimea / 94 minute
2.501 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Dincolo de orizont (SUA 2017) Actiune / 78 minute
1.370 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cursa exploziva (SUA 2013) Actiune,Crima
2.912 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Sterge (SUA 2013 ) Actiune SF 88 min ep 2
259 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sterge (SUA 2013 ) Actiune SF 88 min ep 1
257 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Disparut in misiune I (1984 - Chuck Norris) / 97 minute
7.075 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Chennai Express (India 2013) Actiune, Comedie / 168 min
2.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Open Road (SUA 2013) Actiune 85 min
1.537 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tarzan si vanatorii (SUA 1958) Aventuri,Actiune / 69 min
2.194 vizite - 0 comentarii
adaugat de farul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Vanatorii de cadavre (SUA 2013) Actiune / 93 minute

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 01.03.2023  Adauga la favorite 167 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.4
   
 
Bounty Killer

IMDB: 5.4
Regia:Henry Saine

Doi dintre cei mai bine cotati ucigasi de recompense din Thrice Burned Lands, Drifter ( Matthew Marsden ) si Mary Death ( Christian Pitre ) fac echipa pentru a extermina o petrecere plina de infractori corporativi legati de galben. Stilul de ucidere exploziv al lui Drifter este in contrast puternic cu modul gratios al lui Mary de a aduce moartea gulerului alb. In ciuda diferentelor lor de stil, ei prezinta un nivel de confort unul cu celalalt, care pare sa indice o istorie lunga si dinamica intre acesti asasini celebri. Dupa ce lupta se muta pe acoperisul unui zgarie-nori, Drifter elimina tinta intentionata si o salveaza pe Mary sa nu cada la moarte.

In orasul plin de viata San Dalloosa, Drifter si Mary ajung la Daft Willy's Chop Shop si Bounty Supply, un fuselaj cu reactie transformat din Corporate Wars, unde ucigasii de recompense schimba cadavrele tintelor ucise pentru bani. O multime s-a adunat la intrare pentru a-i intampina pe eroi, iar in timp ce Mary se bucura de adoratia fanilor ei, Drifter se intalneste cu un exuberant caddy de inchiriat pe nume Jack LeMans (Barak Hardley). Drifter nu are chef sa auda oferta foarte entuziasta de serviciu a lui Jack, asa ca il lasa la poarta si se indreapta spre Willy's.

Inauntru il intalnim pe proprietar, Daft Willy ( Kevin McNally ). Este un bandit englez ticalos, cu un sort imbibat de sange, care va va inregistra uciderile pentru Consiliul celor Noua in timp ce va va oferi o doza sanatoasa, incarcata de murdarie. Willy ii spune lui Drifter ca a fost emis un nou mandat de moarte pentru prietenul lor Snaggletooth Harry. Necazul lui Drifter din cauza acestei revelatii atrage atentia lui Mary, care intra cu un carucior plin de directori morti. E curioasa sa stie de ce ar face o afacere atat de mare dintr-un guler mic, spunandu-i „Trebuie sa fie spitul tau". Chiar atunci, Jack iese din caruta lui Mary. Willy, Drifter si Mary trag cu totii armele. Jack pledeaza pentru o sansa de a dovedi ca este cel mai mare transportator de arme din lume. Drifter decide sa-i dea o sansa, stiind ca

Dupa ce ucigasii de recompense pleaca, Daft Willy primeste un nou mandat de moarte pe imprimanta sa Council-Comm. Expresia de pe chipul lui ne spune ca acesta nu este mandatul tau de zi cu zi.

Jack si Drifter exerseaza sa arunce pistoalele inainte si inapoi de la elicopterul lui Drifter la scuterul lui Jack. Sunt in drum spre Harry's Whisky Saloon din Drip Rock pentru a afla de ce este un barbat cautat. Intre timp, Mary lucreaza la diferentialul din spate al lui Mustang , care a fost suprasolicitat de gramada masiva de cadavre pe care a tractat-o ​​pe remorca ei. Ea repara masina, da remorca cu piciorul si ii jura masinii ei: „Fara atasamente, la fel ca mama". In acel moment, o masina minuscula se apropie. Iese Greg Gunney ( Jeff Meacham), un vanzator slabanog intr-o combinatie de haina sport/gat. El ii ofera Mariei sansa de a se „alatura echipei" si de a-si folosi celebritatea pentru a-si sustine compania, Wasteland Resorts, o subsidiara a Second Sun Enterprises, misterioasa companie de cravate galbene pe care Mary a intalnit-o la petrecerea de la mansarda. Mary vede prin planul lui Greg si il executa pe el si pe garda lui de corp cu miscarea ei semnatura go-go boot pinten-lovitura-n-gat. Perchezitionand masina lui, ea gaseste un mandat de moarte tulburator – este pentru Francis Gorman, alias „Drifter".

Intors in Drip Rock, Drifter afla ca Harry este mort, trupul sau fiind inconjurat de copii ale mandatului de moarte a lui Francis Gorman. E o capcana. Mary ajunge in Drip Rock si il confrunta pe Drifter cu privire la afis. E furioasa ca a mintit-o. Drifter o asigura ca a fost un fel de greseala si se duce la cladirea Consiliului pentru a rezolva totul. Ea nu-l va lasa sa plece atat de usor. „Merg cu tine si asta nu este o cerere." Ea trage cu arma spre Drifter, ceea ce il trimite sa zboare pe fereastra de la al doilea etaj. La aterizare, el este atacat de cativa criminali galbeni. Il cheama pe Jack sa ia bicicletele. Desi sunt depasiti numeric, ucigasii de recompensa isi elimina atacatorii in timp ce se cearta daca Mary va ajunge sau nu sa vada Consiliul. La fel cum ultimul nebun moare de pe postul lui de lunetist, Jack si Drifter scot fundul din oras. Mary isi pune parul in sus si se indreapta spre Mustang-ul ei.

In afara orasului, Mary trage in Drifter si Jack. Jack ii spune lui Drifter ca nu va fi o problema pentru ca a modificat propulsoarele masinii in timp ce erau in Harry's Saloon. Mary da cu piciorul in boosters, trimitand vehiculul intr-o invartire violenta a gogosilor inainte de a izbucni in flacari. Jack: „Asta nu ar trebui sa se intample." Drifter se uita inapoi la o Mary acoperita cu funingine pentru a se asigura ca este in viata. Ea se uita inapoi la Drifter cu furie adanca in ochi.

Inapoi in Drip Rock, o raie Corvette patrunde in piata orasului, acum plina de cadavrele mai multor cravate galbene. La volan se afla Van Sterling ( Gary Busey ), un director de rang inalt la Second Sun. Il intreaba pe unul dintre acolitii care se lupta si afla ca ucigasii de recompense au scapat si sunt in drum spre Consiliu. Van raspunde apoi la un apel de pe telefonul video din servieta. El transmite informatiile despre ucigasii de recompense sefului sau, o femeie de afaceri severa, in stilettos galbeni, pe nume Catherine ( Kristanna Loken ). Ea il incurajeaza sa „termine treaba" sau nu va avea de ales decat sa-l concedieze. Van promite sa-i dea de urma pe ucigasii de recompense si sa „tina uciderea in viata".

Mai tarziu in acea noapte, Drifter ii explica lui Jack ca este un criminal cautat si ca ar trebui sa plece. Jack promite sa ramana. Dintr-o data, din intuneric, Drifter este abordat de un asasin cu un craniu care tine un cutit la gat. Acesta este un tigan.

Drifter si Jack sunt legati de un stalp in mijlocul unei sarbatori agitate intr-o tabara de tigani. Bautura abundenta, dansul focului si alte distractii ii inconjoara pe cei doi prizonieri. Din cel mai mare cort intra regina tiganeasca, Mocha Sujata ( Eve Jeffers). Mocha il interogheaza pe Drifter, dorind sa afle unde se afla Nuri, o tiganca care a evadat din tabara lor cu multi ani in urma. „Ea a mentionat numele Drifter." Mocha, nemultumit de refuzul lui Drifter de a renunta la orice informatie, ii ordona unui alt tigan sa-l arda cu baghetele ei de foc. In ciuda torturii extreme, Drifter isi tine gura inchisa. Mocha anuleaza interogatoriul pentru noapte, lasand prizonierii in pace. Drifter ii marturiseste lui Jack ca tiganii o cauta pe Mary. Jack nu intelege de ce Drifter si-ar risca viata pentru o femeie care a incercat sa-i omoare, dar apoi isi da seama ca Drifter trebuie sa fie indragostit de Mary. Drifter explica cum a cunoscut-o pentru prima data pe Mary in urma cu multi ani, cand ea isi traia viata ca o tigana pe nume Nuri. Nuri l-a abordat in timp ce era in compania unei prostituate Estelle ( Mindy Robinson) si a cerut sa o invete cum sa fie un criminal de recompense. In timp ce o antrenau, s-au indragostit. Dar relatia s-a incheiat cand Drifter le-a sugerat sa isi gaseasca un loc impreuna si sa se stabileasca.

In zorii zilei, tiganii sunt toti lesinati de o noapte grea in care au dat inapoi oale cu lichior de gandaci. Drifter si Jack s-au eliberat de stalp. Se urca pe un autocar tigan (o remorca Airstream trasa de trei motociclete) si evadeaza din tabara. Dupa ce aud vuietul motoarelor, tiganii se trezesc si isi urmaresc prizonierii. O scena de diligenta in stil occidental se desfasoara cand Jack si Drifter incearca sa-si elimine urmaritorii. O bazooka le termina si le permite baietilor sa plece in desert.

Mary ajunge la Thirsty Beaver, centrul de antrenament al ucigasilor de recompense si taverna unde a locuit in timpul antrenamentului cu Drifter. Inauntru o gaseste pe proprietara Castorului, Lucille ( Beverly D'Angelo ). Lucille o ajuta pe Mary sa se curete si sa se intoarca pe drum cu vechea ei bicicleta Gypsy. Ea se asigura ca Mary pleaca cu armura ei cu placa de piept, spunandu-i „Uneori se plateste ca o fata sa fie practica".

Jack si Drifter trag autocarul tiganilor la o mica baraca in mijlocul a ceea ce pare a fi un depozit de vechituri. In afara colibei se afla un Chevy Nova vopsit in culorile masinilor de curse Pabst Blue Ribbon . Drifter ii spune lui Jack ca au nevoie de ajutorul soferului masinii, un coiot pe nume Jimbo ( Abraham Benrubi ), care ii va ajuta sa treaca peste Badlands si sa ajunga la cladirea Consiliului. Jimbo le spune baietilor ca exista prea mult risc si ca nu este dispus sa faca treaba, indiferent de pretul pe care sunt dispusi sa-l plateasca. Drifter il convinge pe Jimbo oferindu-i un pachet de sase Pabst Blue Ribbon , bautura preferata a lui Jimbo si o raritate in lumea post-apocaliptica.

Mary este pierduta in Badlands, un oras distrus de razboi, cuprins de o furtuna nucleara violenta. Vede un far care o conduce la magazinul de harti al lui Azimuth. Inauntru, ea il intalneste pe creatorul de harti si il roaga sa o ajute sa-si gaseasca drumul din Badlands si sa ajunga la cladirea Consiliului. El refuza sa o ajute pana cand isi ridica privirea si isi da seama ca ea este celebra Mary Death. Apoi se ofera sa ajute in schimbul unui autograf.

Jimbo isi face drum prin Badlands in timp record. Pentru a sarbatori, deschide o cutie de Pabst. „Acum pot sa mor un om fericit." Chiar atunci, Jimbo este impuscat in brat de un atacator nevazut. Masina primeste mai multe lovituri de la un lunetist pe dealuri, in timp ce Drifter, Jack si Jimbo se adapostesc. Drifter isi da seama curand ca tragatorul este Mary. El o convinge sa coboare de pe deal si sa vorbeasca. Mary indreapta o arma spre Drifter si ii spune ca este un om mort. Jack s-a saturat. Il pierde, exclamand ca s-a saturat de toate armele si de Tiganii si Tiganii care incearca sa le manance. El ii spune lui Mary ca Drifter a fost batut in iad de tigani, dar nu a renuntat niciodata la ea pentru ca o iubeste. De asemenea, subliniaza ca Mary ar fi putut sa-l impuste cu usurinta pe Drifter, dar nu a facut-o pentru ca il iubeste. Mary isi arunca arma si accepta sa-i lase sa-si foloseasca harta pentru a ajunge la Consiliu.

Grupul ajunge la cladirea Consiliului si gaseste satul distrus de o armata de legaturi galbene. In interiorul Camerei Consiliului se afla corpurile ucise ale judecatorilor Consiliului. Drifter explica cum a stiut ca trebuie sa fie ceva in neregula. El cunostea personal Consiliul. De fapt, i s-a oferit un post pentru a fi al zecelea judecator, dar a refuzat pentru a deveni primul ucigas de recompense. Mary este suparata de moartea Consiliului, dar este de acord ca trebuie sa-i urmareasca pe cei responsabili – Al Doilea Soare. Tocmai atunci eroii nostri sunt capturati si inconjurati de un alt grup de cravate galbene, inclusiv Van si Catherine, despre care aflam ca a fost casatorit odata cu Drifter. Catherine isi explica planul de a fixa moartea Consiliului pe Mary Death, astfel incat Second Sun sa poata interveni si sa promita o viata mai buna supravietuitorilor din Tarile Arde de Trei Ori. Tocmai cand credem ca totul este pierdut, ambele grupuri sunt atacate de tigani! In timpul luptei, Jimbo este impuscat din nou, dar salvat de Jack, care il ascunde in portbagajulNova . Mary il paraseste pe Drifter pentru a se lupta cu Mocha. Apoi Jack il paraseste pe Drifter pentru a se lupta cu Van. Drifter este apoi dat inconstient si luat la bordul elicopterului Second Sun impreuna cu Catherine. Ei zboara pe masura ce lupta continua. Mary o ucide pe Mocha, dar este grav ranita in acest proces.

Mary se trezeste intr-un cort tigan si il gaseste pe Jack langa patul ei. El ii spune ca tiganii sunt acum sub controlul ei pentru ca ea le-a ucis regina. Isi fac un plan pentru a-l elibera pe Drifter de Second Sun cu ajutorul noii armate tigane a lui Mary. In interiorul Second Sun il gasim pe Drifter barbierit si purtand un costum. Este legat de un scaun intr-un birou de sticla. Catherine intra si ii spune ca ar dori sa-si reia functia de CEO al Gorman Enterprises, acum detinuta de Second Sun. Ea crede ca celebritatea lui „Drifter" va inspira incredere pe piata. „Conduce aceasta companie cu mine, Francis. Este singurul lucru la care ai fost vreodata bun." Tocmai atunci, Mary si Jack au dat buzna in tarcul biroului cu armata lor de tigani. Ei o trantesc pe Catherine inconstienta si il salveaza pe Drifter. Jack, acum un caddy rapid si precis, ii ajuta pe Drifter si pe Mary in timp ce isi dezlantuie furia asupra angajatilor Second Sun. Tocmai cand sunt pe cale sa scape, Mary este doborata de Catherine. Drifter o ucide pe Catherine si fuge la corpul neinsufletit al lui Mary. Apoi isi da seama ca Mary poarta o placa de piept. Jack si Drifter o duc pe Mary in siguranta.

Mary si Drifter petrec doua saptamani goi, unul in bratele celuilalt, la Castorul insetat. Jimbo ii da lui Jack ultima sa cutie de Pabst pentru a-i multumi ca l-a salvat de tigani. Mary, acum intr-o imbracaminte noua din piele neagra, coboara scarile si sari in noua ei masina de moarte cu varf de cires, un cadou de la Jack pentru a compensa pentru aruncarea in aer a celei vechi. Ea ii spune lui Jack ca pleaca sa se lupte cu o alta ramura a lui Second Sun, apoi da gaz si decoleaza. Drifter fuge, injunghiat din nou in splina de Mary. Se uita la el in luneta: „Vino sa ma ia, batrane".

Distributie
Christian Pitre ca Mary Death
Matthew Marsden ca Francis Gorman/Drifter
Kristanna Loken ca Catherine
Barak Hardley ca Jack LeMans
Abraham Benrubi ca Jimbo
Eve Jeffers ca Mocha Sujata
Beverly D'Angelo ca Lucille
Kevin McNally ca Daft Willy
Mindy Robinson ca Estelle
Gary Busey in rolul lui Van Sterling
Jeff Meacham ca Greg Gunney
Will Collyer ca Billy Boom
In curand Hee Newbold ca Vio Lin


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.