Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa machiezi ochii cu pleoapa cazuta ?
513 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adio par gras
1.237 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de grasimea de pe spate
1.679 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaj pentru pleoapa cazuta
531 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ochi mai mari si luminosi in 5 pasi
388 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  La 60 de ani si nu mai au riduri!
238 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Masca de fata cu coaja de banana
206 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa-ti faci un machiaj natural
1.063 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  La cate lucruri te ajuta cuptorul cu microunde
988 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Unghiile in culori pastelate, pentru vara
931 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Spune adio pleoapelor cazute

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.03.2023  Adauga la favorite 278 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cum poti scapa de pleoapele cazute?
Oul
Oul poate face minuni pentru pleoapele cazute. Aplica albusul de ou pe suprafata afectata si lasa-l sa actioneze pana in momentul in care acestea se va usca. Ingredientele din albusul de ou vor reda elasticitatea pielii tale, iar rezultatele vor fi vizibile dupa primele doua utilizari.
Castravetii
Scena in care o doamna cocheta isi pune felii de castraveti in zona ochilor probabil ca iti este cunoscuta. Ei bine, acest truc la care femeile apeleaza de foarte multi ani are cele mai bune efecte. Bucatile de castravete vor diminua aspectul lasat al pleoapelor tale. Tot ce trebuie sa faci este sa le pui pe zona in care pielea s-a lasat si sa le lasi sa isi faca treaba timp de 15-20 de minute.
Musetel
Pliculetele de ceai de musetel te ajuta sa scapi definitiv de pleoapele lasate. Lasa-le la figider cateva minute, apoi aplica-le in zona pleoapelor si bucura-te de efectele lor spectaculoase.
Gel de aloe vera
Poti face o pasta naturala din aloe vera pentru un tratament eficient al pleoapelor cazute. Ai nevoie de 4 lingurite de aloe vera, doua lingurite de fulgi de ovaz, patru lingurite de iaurt si cateva felii de castravete din care faci o pasta. Aplica pasta pe pleoape si las-o sa actioneze circa 20 de minute, dupa care clateste cu apa rece.
Apa rece sau cuburi de gheata
Poti sa iti speli fata cu apa rece sau poti folosi doua cuburi de gheata pe care sa le misti circular in jurul ochilor. Cuburile de gheata si apa rece sunt foarte eficiente, deoarece imbunatatesc circulatia sangelui si ofera elasticitate pielii.
Masca din albus de ou
Aceasta este una dintre cele mai eficiente metode pentru a preveni pleoapele cazute. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici putin albus pe pleoapa si sa il lasi sa actioneze pentru cateva minute, pana se intareste. Albusul de ou ofera elasticitate pielii si iti ridica pielea lasata, diminuand vizibil efectele acestei afectiuni a pielii din jurul ochilor.
Struguri
Strugurii contin resveratol in cantitati mari, antioxidant ce se dovedeste a fi foarte eficient in cazul acestei conditii a pleoapelor. O dieta bogata in struguri va incetini procesul de imbatranire a pielii si te va scuti de neplacerea provocata de pleoapele cazute.
Somn
Atunci cand nu dormi cat trebuie, semnele de oboseala incep sa apara si sa se vada cel mai bine pe fata. Ochii pot spune foarte multe despre starea ta de sanatate, chiar si atunci cand esti obosita sau stresata. Este recomandat sa dormi cel putin 7 ore in fiecare noapte, pentru a evita orice neplacere cauzata de oboseala.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.