Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Loving You (SUA 1957) Muzical cu Elvis Presley 97 min
1.486 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Fiesta (SUA 1957) Ernest Hemingway,Drama / 124 min
2.060 vizite - 0 comentarii
adaugat de lazar
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.327 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Jokerul este salbatic ( SUA 1957) Muzical 126 min
325 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fiesta (SUA 1957) Drama cu Ava Gardner / 124 minute
1.896 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Si copilul face trei (SUA 1949) Comedie 84 min
160 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jolson canta din nou (SUA 1949) Muzical,biografic 96 min
37 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Treziti-va si visati (SUA 1946)Muzical fantezist 92 min
178 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O mireasa pentru Henry (SUA 1937) Comedie / 58 min
1.035 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Un chip in multime (SUA 1957) cu Walter Matthau 120 min
1.151 vizite - 0 comentarii
adaugat de aires
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Henry Levin(SUA 1957) Muzical 97 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.03.2023  Adauga la favorite 120 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.2
   
 
Henry Levin
Regia Henry Levin
IMDB 6,2


Nick Conover ( Pat Boone ), un tanar din Chicago , ajunge la ferma de cai Kentucky a matusii sale Henrietta ( Jeanette Nolan ) si a unchiului Jed Bruce ( Arthur O'Connell ) . Nici unul nu l-a vazut pe Nick de cand era copil. Mutarea face parte din conditia de eliberare conditionata a lui Nick dupa ce a fost condamnat pentru ca s-a plimbat cu un vehicul furat cu prietenii sai. Jed initial nu-l doreste pe Nick in casa lui, iar Nick isi da treptat seama ca motivul pentru care Jed ii este ostil provine din pierderea singurului sau fiu, Jed Bruce Jr., care a fost ucis in razboiul din Coreea .

Jed, care candva a crescut, a antrenat si a concurat cai pentru cursele cu hamuri , a neglijat ferma. A mai ramas doar un cal, un armasar plin de spirit si in mare masura de necontrolat pe nume Tugfire, favoritul fiului sau. Dezinteresul si lipsa de cunostinte ale lui Nick despre cai se vad pentru prima data cand intra in corral singur cu Tugfire, care il acuza.

Nick se intalneste cu vecinii familiei Bruce, sotii Templeton, dupa ce fiica mai mica de la Templeton, Liz ( Shirley Jones ), soseste pentru a-i invita pe Jed si Nick la ferma lor. Nick merge si este uimit de cat de fastuoasa este ferma Templeton in comparatie cu cea a matusii si a unchiului sau. Liz este barbatul de barbat si iubitor de ferma care este indragostit de Nick, in timp ce sora ei mai mare Fran ( Dolores Michaels ) este sofisticata care se intalneste cu Al Turner (Bradford Jackson). In timp ce Liz se plimba pe pista , Nick, ignorand-o pe Liz, este atras de Fran si de masina ei sport Austin-Healey., iar ea ii permite sa inspecteze motorul. El refuza oferta lui Fran de a-l lasa sa conduca masina, evitand sa explice ca i-a fost retras permisul de conducere. Dragostea lui pentru mecanica devine din nou evidenta atunci cand repara tractorul lui Jed si, cu aprobarea lui Jed, repara vechiul jalopy care sta in hambar cu ajutorul lui Liz.

Nick petrece timp cu ambele fete de la Templeton si o vede pe Liz ca pe un „sport bun" si pe Fran ca pe un material de prietena, desi este cu Al. Cei patru se inteleg bine impreuna, in ciuda faptului ca Liz stie ca Nick este atras de Fran. La un gratar , Nick se lauda lui Fran ca jalopy-ul lui ar putea depasi masina ei sport intr-o cursa drag . Fran sugereaza sa alerge pe un drum de tara. Chiar daca incalca conditia sa de eliberare conditionata, Nick este de acord. In timpul cursei, Fran iese de pe sosea, izbindu-si masina printr-un gard, desi ea si Al scapa nevatamati. In timp ce isi conduce jalopy pe pista, Nick il sperie pe Tugfire, care sare gardul de corral si fuge. Foc de remorcher, incurcat in maracini intepator, este eliberat de Nick. Jed si Henrietta sunt surprinsi sa vada un Tugfire calm condus de Nick. Jed se hotaraste sa-l antreneze pe un Nick reticent sa calatoreasca pe Tugfire in cursele cu hamuri, iar antrenamentul lui Nick se imbunatateste in cele din urma.

Cu putin timp inainte de cursele cu hamuri de la Targul din Bentonville, Tugfire se imbolnaveste dupa ce Nick il lasa in corral in timpul unei furtuni puternice. Veterinarul face tot ce poate pentru a trata Tugfire . Tarziu in noapte, cu Nick, Liz si unchiul Jed vegheand, Tugfire se trezeste. Dupa o examinare rapida, Jed crede ca va putea concura. In entuziasmul de starea imbunatatita a lui Tugfire, Liz ii da lui Nick un sarut rapid , ceea ce il face pe Nick sa o vada pe Liz intr-o lumina mai romantica.

La targ , Nick si Liz isi declara interesul romantic unul fata de celalalt, culminand cu ei aproape sarutandu-se pe roata mare.. Despre curse, lui Nick i se spune ca trebuie sa castige doar una dintre cele doua serii pentru a ajunge in finala. El si Tugfire au castigat prima serie, in mare parte pentru ca era un pilot necunoscut si, prin urmare, nimeni nu i-a acordat atentie. In a doua sesiune, el este blocat de calaretul familiei Templeton, cu rotile blocate. Deoarece calaretul lui Templeton nu-l va lasa sa treaca pe dinauntru, Nick incearca grabit sa-si dea drumul. Se prabuseste si sulky este deteriorat. Jed decide sa-i retraga pe Nick si Tugfire din finala, realizand ca a pus prea multa presiune asupra lui Nick. Nick, totusi, vrea sa concureze in finala, cu un sufocat donat de domnul Templeton, iar Jed urmareste de pe margine cum Nick isi foloseste antrenamentul anterior si conduce cursa pentru a castiga cursa.

Cu toate acestea, imediat dupa cursa, seriful local soseste sa- l aresteze pe Nick si sa-l trimita inapoi la Chicago pentru incalcarea conditionata. Nestiind ca va cauza probleme, Fran a depus un raport de accident despre accidentul ei de masina , afirmand ca Nick era soferul celuilalt vehicul. Liz intervine si spune ca Fran s-a inselat si ca ea a fost soferul, o poveste pe care Fran si Henriette o coroboreaza in mod fals. Nick, dorind sa faca ceea ce trebuie, marturiseste ca raportul lui Fran este corect. Seriful decide sa-l lase pe Nick sa ramana in Kentucky, dupa ce domnul Templeton i-a spus sa faca acest lucru, deoarece a fost o infractiune minora si nimeni nu a fost ranit, spre usurarea tuturor celorlalti.

Distributie
Pat Boone ca Nick Conover
Shirley Jones ca Liz Templeton
Dolores Michaels ca Fran Templeton
Arthur O'Connell ca Jed Bruce
Matt Crowley ca Dan Templeton
Jeanette Nolan ca Henrietta Bruce
Bradford Jackson ca Al Turner


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.