Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Trebuia sa fii tu (SUA 2000) Romantic
321 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trebuia sa fii tu (SUA 2000) Comedie,Romantic
680 vizite - 0 comentarii
adaugat de aires
 
  Fii lui Jeremiah Johnson (SUA 2013) Comedie
1.382 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Nunta ca la greci (SUA 2002) / Comedie
3.161 vizite - 0 comentarii
adaugat de gagi
 
  Daca ai sti (SUA 2000) Romantic,Comedie /
1.612 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Baieti Rai 2 (SUA 2003) Actiune,Comedie
3.374 vizite - 0 comentarii
adaugat de matusa
 
  Devin un om in toata firea (SUA 2009) Comedie
2.561 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Urletul lupului alb (SUA 2000) Aventuri
1.885 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
  Pace, iubire si neintelegeri (SUA 2011) Comedie
1.965 vizite - 0 comentarii
adaugat de femeia
 
  Omul bicentenar (SUA 1999) Comedie,Drama,Fantastic
2.363 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Trebuia sa fii tu (SUA 2000) Comedie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.03.2023  Adauga la favorite 116 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.6
   
 
It Had To Be You (2000)
Regia Steven Feder
IMDB 5.6



Charlie Hudson si Anna Penn stau la The Plaza din Manhattan, in timp ce logodnicii lor, Claire si David, sunt in Europa pentru munca si sunt lasati sa inceapa pregatirile pentru nunta. Ele coincid la receptie si apoi in lift.

Charlie il invita pe bunul sau prieten Henry Taylor la cina in restaurantul hotelului. Anna intra si privirile lor se intalnesc. Henry il observa si il tachineaza pe Charlie. Din nou, Charlie si Anna impart liftul, iar ea face o incercare slaba de a vorbi. In acea noapte, in timp ce ea adoarme in cada, apa ei revarsata se scurge pe patul lui Charlie de dedesubt, asa ca el urca cu intretinere.

A doua zi dimineata, Charlie si Anna coincid in acelasi magazin pentru a se inregistra. Ei ajung sa se inregistreze unul langa altul. Despartindu-se pentru a-si primi cadourile pentru petrecerea de mireasa, ei nu au putut sa nu observe parerile negative ale vanzatorilor despre casatorie.

Charlie o invita pe Anna la cina, iar ei se cunosc in continuare. Ea dezvaluie ca preda in clasa a patra, iar el explica ca a parasit politia in urma cu sase luni, deoarece nu a putut impiedica un copil sa se sinucida. Intre timp, Henry o intalneste pe domnisoara ei de onoare, Tracey, intr-un bar si ei au dat bine. Desi este plin de replici, la ora de inchidere o duce acasa fara sa o preseze.

Verificarea posibilelor benzi de nunta este proiectul de a doua zi si, desigur, trupele sunt abisale. Ei dau peste un vechi contact al lui Charlie, care s-a cam incurcat dupa divortul sau, apoi vin sa-l viziteze pentru scurt timp pe preotul care ii oficiaza nunta. O sperie pe Anna, care pleaca la pranz cu mama ei.

Anna suporta pranzul cu mama ei, care crede ca se linisteste si o avertizeaza ca TOC lui se va agrava. Apoi apare mama lui, demonstrand ca a preluat tulburarea de la ea. Charlie si Henry iau pranzul si el aduce in discutie dragostea la prima vedere. Tracey ii vorbeste si Annei despre asta, incercand sa o convinga sa-i dea o sansa.

Henry ii sugereaza lui Charlie sa-i spuna Annei ce simte. Inchiriaza o trasura trasa de cai si aduce sampanie. Aproape ca se saruta, dar ea ii aminteste de Claire si David, asa ca se despart si se intorc la hotel. Logodnica lui Charlie il asteapta in camera lui.

Claire pleaca devreme a doua zi, Charlie este incurajat sa o caute pe Anna si sa-si marturiseasca sentimentele. Cand incearca, ea il face sa creada ca nu este reciproc si pleaca. Ii vedem pe cei patru personaje principale reluandu-si viata, Charlie isi scrie in sfarsit cartea, Anna preda, Henry il ia in sfarsit pe AA in serios si Tracey il cauta la barul unde s-au intalnit, dar nu l-au vazut.

Un an mai tarziu, cartea lui Charlie este publicata si colegul de munca al Annei ii spune despre asta. Dandu-si seama ca este vorba despre ei, o cauta pe Tracey si merg sa-l caute la sectie si descopera ca este din nou ofiter si in prezent are un copil sinucigas. Ii gasesc pe ambii ofiteri, Henry explica ca este in caruta si ca era prea jenat sa o sune pe Tracey si in cele din urma se saruta.

Inchiderea este la nunta lui Charlie si Anna.

Distributie
Natasha Henstridge ca Anna Penn
Michael Vartan ca Charlie Hudson
Michael Rispoli ca Henry Taylor


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.