Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Inamicul violent (Anglia 1968) Drama 94 min
326 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kumbha Mela (2001) -Michelangelo Antonioni | Film 23 min
2.691 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Sfantul Patrick - O legenda irlandeza (UK 2000) / 92 min
3.056 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Copiii de ieri (SUA 2000) Drama 96 min
16 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Francesca si Nunziata (Italia 2001) Drama 125 min
994 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Refugiul ( SUA 2001 ( Drama biografica ,istoric 180 min
583 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jocul asteptarii (Canada 2001) Drama,Romantic / 90 min
475 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Norocul irlandezilor (SUA 1948) Comedie 99 min
290 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sanctuarul (SUA 2001) Drama 120 min
1.036 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bombardament peste Omagh (UK 2004) Drama 99 min
621 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Pe margine (Irlanda 2001) Drama 85 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.03.2023  Adauga la favorite 158 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.7
   
 
On The Edge
Regia John Carney
IMDB 6.7


Jonathan Breech are 19 ani cand tatal sau bea pana la moarte. Dupa o noapte cu un gram de cocaina, iubita unui alt barbat si deja furata decapotabila, se duce la cinci dimineata acasa la fratele sau mai mare Mikey pentru a lua cenusa tatalui sau. Cu urna pe bancheta din spate, pleaca apoi intr-o calatorie sinucigasa.

Dupa ce se trezeste intr-un spital, i se da de ales: inchisoare pentru masina furata sau o institutie de psihiatrie. El o alege pe cea din urma. Camera lui de acolo este mica si aproape sterila. Miercurea sunt zile de vizita, cand fratele lui poate veni. Sala de recreere are televizor, carti de joc si sageti de aruncat cu varf velcro. Deoarece este un pacient internat, este obligat sa poarte doar pijamale conform regulilor consiliului de sanatate.

Are trei sedinte de terapie de grup pe saptamana cu Dr. Figure. Acolo ii intalneste pe Rachel, Toby, Nick si Leslie. El isi exprima interesul romantic pentru Rachel, dar paraseste prima sesiune mai devreme. Rachel il urmeaza pentru a-l palmui pentru ca a tratat-o ​​cu patron. Ei incep sa joace box, dar se opresc cand ea il loveste din greseala in gura lui si ia sange. Jonathan merge la toaleta pentru a avea grija de buza lui insangerata, iar Rachel il urmareste si arata o atractie pentru sange, ungandu-l pe gat si pe piept. Jonathan este nemultumit, dar intrigat. Apoi se imprieteneste cu Toby, care pare sa fie si el indragostit de Rachel. Sesiunile de terapie unu-la-unu cu Dr. Figure sunt sarcastice, dar el le cere pacientilor sa se angajeze sa nu se sinucida inainte de Revelion.

Prietenia lui Jonathan cu Toby incepe sa se strecoare cand se strecoara impreuna intr-un pub noaptea. Dupa ce s-a intors in camera lui, Jonathan este surprins sa descopere pe Rachel acolo care il asteapta. In timp ce el sta intins deasupra ei, Rachel scoate un brici ascuns intr-o cutie de tigari si ii taie bratul, ceea ce pare sa-i intensifice entuziasmul sexual. Cand sangele picura pe gatul lui Jonathan, el pune capat lucrurilor.

In zilele urmatoare, Jonathan are sedinte de terapie cu Dr. Figure si continua sa flirteze cu Rachel, aratand un interes mai sincer fata de ea. Intr-o noapte cu Toby, dupa ce a conectat o masina, Jonathan afla ca Toby a provocat moartea fratelui sau intr-un accident de masina. In noaptea de bowling, Jonathan intra intr-un conflict care aproape devine violent, iar Dr. Figure il ajuta sa vada ca a fost nesabuit cu bunastarea lui, dar ca poate ca este bucuros ca a trecut cu viata.

Triunghiul romantic devine mai clar pe masura ce Toby citeste o noua poezie pe care i-a scris-o lui Rachel si flirteaza timid. Mai tarziu, Jonathan si Rachel vorbesc in camera ei si el afla de moartea mamei lui Rachel si o legatura intre ei se adanceste.

Prietenii ies pe furis din spital pentru a gazdui o mare petrecere de Revelion la casa tatalui lui Rachel. Toby urmareste energia lui Jonathan si Rachel in timp ce danseaza impreuna si isi da seama ca nu are nicio sansa cu Rachel. In curand, Jonathan si Rachel sunt vazuti urcand la etaj. Intr-o alta parte a casei, Toby deschide garajul. Jonathan incearca sa o sarute pe Rachel, dar ea nu o va saruta inapoi. Pe masura ce incepe numaratoarea inversa pana la Anul Nou, Rachel incepe sa sarute inapoi, iar Toby se pregateste in masina pentru a fi incheiat cu angajamentul sau. La miezul noptii, Toby pleaca de pe o stanca, sinucidandu-se.

A doua zi, tatal lui Rachel o scoate din spital, iar Jonathan este nefericit si ingrijorat pentru ea. Intr-o sedinta de terapie il intreaba pe Dr. Figure ce se va intampla cu Rachel. Dr. Figure raspunde ca Jonathan trebuie sa decida sa-si pretuiasca propria viata. Cand Jonathan fura o bicicleta pentru a iesi din spital, Dr. Figure ii spune gardianului sa-i permita sa plece. Jonathan merge la casa tatalui lui Rachel, apoi la stanci. O gaseste acolo, privind peste margine. Jonathan ii spune lui Rachel ca o iubeste si ca crede ca ar putea fi inca impreuna intr-un an. Ei pleaca impreuna.


Distributie
Cillian Murphy ca Jonathan Breech
Tricia Vessey ca Rachel Row
Jonathan Jackson ca Toby
Stephen Rea ca Dr. Figure
Paul Hickey ca Mikey
Tomas O Suilleabhain ca Nick
Marcella Plunkett ca Leslie


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.