Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  10 (SUA 1979) Comedie romantica 118 min
732 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Totul despre Craciun cu Eva (SUA 2012) Comedie 118 min
691 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.013 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  The Birthday Party (UK 1968) Comedie,Mister 118 min
1.969 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Mortal Kombat (SUA 2013) Aventuri,Fantastic / 118 min HD
4.964 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
  Mama, ce zi! (SUA 2016) Comedie romantica 118 min
729 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eu si printul (SUA 2004) Comedie romantica / 118 min
859 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vampe(SUA 2012) Comedie 92 min
1.982 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marigold (India 2007) Comedie 110 min
600 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iubire de Craciun 3 (SUA 2012) Comedie 75 min
1.208 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Placinta americana (SUA 2012) Comedie 118 MIN

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.04.2023  Adauga la favorite 139 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.7
   
 
American Reunion |
Regia
Jon Hurwitz Hayden Schlossberg
IMDB 6.7

La treisprezece ani de la absolvirea liceului , Jim Levenstein locuieste in zona Chicago cu sotia sa Michelle si fiul lor in varsta de doi ani. Chris „Oz" Ostreicher lucreaza ca prezentator sportiv in LA cu iubita sa supermodel infidela Mia si este clar nefericit, Kevin este casatorit si lucreaza de acasa ca arhitect , Paul Finch le spune prietenilor sai ca a calatorit prin lume, iar Steven Stifler lucreaza ca un temp de birou pentru un sef abuziv verbal.

Fostul coleg de clasa John, jumatate din duo-ul „ MILF ", organizeaza reuniunea de liceu a clasei din 1999 in East Great Falls, Michigan . Jim si Michelle se intorc la casa tatalui lui Jim, unde acesta o intalneste pe vecina sa Kara, pe care obisnuia sa o ingrijeasca si are aproape 18 ani.

La un bar local, Jim, Oz, Kevin si Finch se intalnesc cu Selena, prietena lui Michelle din trupa, iar Stifler apare pe neasteptate. A doua zi, la plaja, Oz o intalneste pe iubita lui de liceu, Heather, care se intalneste cu un cardiolog , Ron, iar Kevin reia legatura cu iubita din liceu, Vicky. Stifler distruge jet-ski- ul iubitului lui Kara , spre dezaprobarea baietilor. In acea noapte, au dat peste petrecerea de ziua lui Kara. Kara se imbata; Jim o conduce acasa, iar ea incearca sa-l seduca. Kevin se trezeste langa Vicky si presupune ca au facut sex in stare de ebrietate.

Jim si Michelle participa la o petrecere gazduita de Stifler si il aduc cu tatal vaduv al lui Jim , pe care Stifler se imbata. Kevin se confrunta cu Vicky, care sustine ca nu au facut sex. Mia ia extaz , iar Ron il umileste pe Oz. Heather il mangaie pe Oz si se impaca inainte ca Mia si ea sa se lupte. Tatal lui Jim o intalneste pe mama lui Stifler.

Michelle, ingrijorata de recenta lipsa de sex in casnicia lor, incearca sa faca sex BDSM cu Jim, dar este intrerupta de Kara. Soseste iubitul ei si izbucneste o cearta intre prietenii lui si ai lui Jim. Michelle afla ca Kara l-a sedus pe Jim si a incercat sa-si piarda virginitatea cu el. Jim ii spune lui Michelle ca nu-i pasa de Kara. Suparate, atat Kara, cat si Michelle pleaca. Politia il aresteaza pe Finch pentru ca a furat motocicleta sefului sau, ceea ce Stifler o considera amuzant. Exasperati de imaturitatea lui Stiffler, baietii se aduna alaturi de Finch, reiterand ca nu-i plac Stifler. Suparat, Stifler incheie petrecerea.

A doua zi dimineata, tatal lui Jim ii ofera sfaturi despre cum sa-si repare casnicia. Finch recunoaste ca este asistent manager la Staples . In cele din urma, baietii invata ca, in ciuda comportamentului imatur al lui Stifler, ii pasa cu adevarat de ei. Apoi ii cer scuze, il simpatizeaza si cand isi dau seama cat de nefericit este si insista ca liceul nu ar fi fost distractiv fara el.

Stifler renunta la slujba, dar nu inainte de a infrunta seful sau si se indreapta spre reuniune impreuna: Kevin se impaca cu Vicky; Finch face reparatii pentru ca a mintit-o pe Selena; Oz se reuneste cu Heather dupa ce s-a despartit de Mia si Stifler il loveste pe Ron pentru ca l-a amenintat pe Oz. Jim se impaca cu Michelle si Nadia (care apare cu un barbat langa ea) ii intrerupe sa faca sex, dar este incantata sa-i vada inca impreuna. Jessica dezvaluie ca este lesbiana si, cu ajutorul lui Stifler, Sherman se conecteaza cu Loni.

Stifler i se ofera sa lucreze ca organizator de nunti. Apoi o intalneste pe Rachel Finch (mama lui Paul Finch) care ii face o pasa sexuala nebuneasca si ei continua sa faca sex pe terenul de lacrosse . John se reuneste cu prietenul sau instrainat, Justin, si il urmaresc pe Stifler facand sex cu doamna Finch in timp ce striga „MILF!" de pe tribune.

A doua zi dimineata: Jim si Kara isi cer scuze unul fata de celalalt; Oz planuieste sa ramana in oras cu Heather; Finch planuieste o calatorie cu Selena in Europa ; iar Stifler lasa indicii subtile despre culcarea cu mama lui Finch. Kevin le propune un pact ca sa se reintalneasca o data pe an.



Distributie

Distributia filmului, la Harry's Cafe de Wheels din Sydney 2012.
Jason Biggs ca Jim Levenstein
Alyson Hannigan ca Michelle Flaherty
Chris Klein ca Chris „Oz" Ostreicher
Thomas Ian Nicholas ca Kevin Myers
Seann William Scott ca Steven „Steve" Stifler
Eddie Kaye Thomas ca Paul Finch
Eugene Levy ca Noah Levenstein
Tara Reid ca Vicky
Mena Suvari ca Heather
John Cho ca MILF Guy #2
Jennifer Coolidge ca mama lui Stifler
Natasha Lyonne ca Jessica
Dania Ramirez ca Selena
Katrina Bowden ca Mia
Jay Harrington ca Dr. Ron
Ali Cobrin ca Kara
Chuck Hittinger ca AJ
Shannon Elizabeth ca Nadia
Chris Owen ca Sherman
Justin Isfeld ca MILF Guy #1
Charlene Amoia ca Ellie
Vik Sahay ca Prateek Duraiswamy
Molly Cheek ca mama lui Jim
Neil Patrick Harris in rolul gazdei celebritatilor Dance-Off
Chad Ochocinco ca el insusi
Rebecca De Mornay ( necreditata ) ca Rachel Finch


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.