Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ultima noapte a singuratatii (Romania 1976) Drama 83 min
2.391 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Intre viata si moarte (SUA 1999) Drama 120 minute
3.751 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O noapte minunata (SUA 1999) Drama romantica 85 min
543 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.070 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O iubire secreta (SUA 1999) Drama,Romantic /88 min
2.769 vizite - 0 comentarii
adaugat de femeia
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.308 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Lectie de viata (SUA 1999 ) Drama 89 min
579 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paris Blues (SUA 1961) Drama cu Paul Newman 98 min
8.585 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Pericol iminent (SUA 1999) Aventuri/Thriller95 min
336 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pericol iminent (SUA 1999) Thriller 95 min
272 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

O noapte speciala (SUA 1999) Drama 92 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.05.2023  Adauga la favorite 122 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.2
   
 
One Special Night
Regia Roger Young
Imdb 7.2


In Ziua Recunostintei, atat Dr. Catherine Howard, cat si Robert Woodward ajung la acelasi azil de batrani. Inca ii lipseste sotul ei care a murit cu putin timp in urma, el vizitandu-si sotia bolnava. Desi au trait la o distanta de kilometri de altul de ani de zile, nu s-au intalnit niciodata.

Afara, zapada a inceput sa cada puternic si, in ciuda unei prime intalniri bruste, Catherine ii ofera lui Robert o plimbare acasa cand afla ca acesta este blocat. Perechea incepe cu greu in timp ce Catherine incearca sa manevreze masina prin ceea ce acum este un viscol si Robert latra directii.

Deodata, masina iese de pe sosea intr-un banc de zapada. Ei trec greu prin viscol si descopera o cabina goala. Ei asteapta furtuna si incep sa sparga unul altuia.

La prima ora a doua zi dimineata sunt descoperiti de una dintre fiicele lui si de sotul ei. Ii dau lui Catherine o masina inapoi la ea acasa si sunt de acord sa se intalneasca duminica urmatoare.

In duminica urmatoare, Catherine merge cu masina la Murray. Este un restaurant pe care amandoi il cunosc si il frecventeaza. Ea comanda clatitele sugerate cu Chip de ciocolata si il asteapta. Si el conduce sa o intalneasca duminica dimineata. Cu toate acestea, cand ajunge in fata lui Murray, ii suna telefonul mobil. Sotia lui a suferit un alt atac.

Robert gazduieste veghea sotiei sale, care a murit in acea duminica. Ambele fiice ale lui sunt acolo, iar cea insarcinata Lori sta pe podea in bucatarie si plange. Sora ei Jaclyn vine si o mangaie. Lori este insarcinata in opt luni si a descoperit ca sotul ei a inselat.

Mai tarziu, dincolo de inmormantare, dr. Howard primeste un telefon pentru a-i anunta ca o domnisoara intra intr-un travaliu tulbure. Ea merge la spital doar pentru a descoperi ca Robert este cel care a sunat-o. Este intrebata daca a fost in regula, apoi se ridica sa o vada pe fiica

Robert o intreaba pe Catherine daca a mers la restaurant in acea duminica. Mintind, ea raspunde ca nu, ca fusese prea ocupata. Cand ea il intreaba daca a facut-o, Robert ii explica ca a plecat, dar a fost chemat inainte sa poata intra inauntru. Apoi descopera ca sotia lui a murit in acea zi.

Robert spune ca i-ar placea sa-i arate ceva, asa ca ies acolo unde este parcat camioneta lui. Scoate o cutie cu un colier inauntru. Explicandu-i ca este exact ca cea pe care a pierdut-o in noaptea in care au iesit de pe drum, ea intreaba de unde a cumparat-o. Robert ii explica ca este colierul pe care l-a pierdut, apoi ii arata esarfa pe care o legase de copacul de langa locul unde l-a pierdut.

Robert o intreaba daca are cateva clipe. Catherine spune ca, deoarece este ziua de Craciun, programul ei este liber. Amandoi urca in camioneta lui si conduc pe drumurile inghetate. Destul de sigur, camionul lui ramane blocat chiar langa locul unde s-au stricat inainte. Catherine se uita la acoperisul cabinei si din cos iese fum.

Amandoi merg spre usa din fata si Catherine bate. Cand nimeni nu raspunde, Robert se plimba si sparge o alta fereastra. Vine la usa din fata si o deschide. Este curioasa de ce sunt din nou aici. Robert explica ca anteriori proprietari ai cabanei i-au vandut-o de fapt anul trecut. Acum are unde sa mearga ori de cate ori este blocat pe acest drum.

Ultima scena este Catherine si Robert stand in camera de zi a cabanei din lemn, sarutandu-se.

Distributie
James Garner ca Robert Woodward
Julie Andrews ca Catherine Howard
Patricia Charbonneau ca Lori
Stacy Grant ca Jaclyn Woodward
Stewart Bick ca Jeff
Daniel Magder ca Michael
Sheena Larkin ca Marybeth Woodward
Kim Roberts ca asistenta Sara
Gary Plaxton ca Dr. Michaels
Belinda Hum ca noua asistenta medicala
Kerrilyn Keith ca asistenta OR ( prezentata ca Kerilyn Keith)
Sasha Wentges ca asistenta de pepiniera
Annabelle Torsein ca tanara asistenta de la Hospice
Frank Cavallero ca reporter TV


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.