Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ironia Sortii (SUA 2006) Drama
3.652 vizite - 0 comentarii
adaugat de adisa
 
  Grafitti (Germania 2006) Drama
2.194 vizite - 0 comentarii
adaugat de piata
 
  Credinta in victorie (SUA 2006) / Drama,Sport
1.854 vizite - 0 comentarii
adaugat de cara
 
  Love Comes to the Executioner (SUA 2006)
1.513 vizite - 0 comentarii
adaugat de aura
 
  Cele Zece Porunci (SUA 2006) / Drama, Istoric
1.291 vizite - 0 comentarii
adaugat de sandra
 
  Copying Beethoven (SUA 2006) Biografic,Drama /
2.130 vizite - 0 comentarii
adaugat de nicol
 
  Un vis frumos (SUA 2006) Drama,Romantic
1.412 vizite - 0 comentarii
adaugat de elvira
 
  The Woodcarver (SUA 2012) Drama
2.764 vizite - 0 comentarii
adaugat de ionut
 
  Agentia secreta (SUA 2006) Drama -Thriller
2.116 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hell's Angels (1930) SUA
2.253 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Cadoul suprem (SUA 2006) Drama

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.05.2023  Adauga la favorite 113 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.3
   
 
The Ultimate Gift
Regia Michael O. Sajbel
IMDB 7.3

Cand bunicul sau bogat, Howard „Red" Stevens, moare, Jason nu se asteapta sa mosteneasca nimic din averea sa de mai multe miliarde de dolari. Il supara puternic pe bunicul sau pentru ca tatal sau murise in timp ce lucra pentru el. Exista o mostenire, de fapt, dar vine cu o conditie: Jason trebuie sa finalizeze 12 sarcini separate intr-un an pentru a o obtine. Fiecare sarcina este centrata in jurul unui „cadou". Darurile de munca, bani, prieteni si invatare se numara printre cele zece pe care Jason trebuie sa le indeplineasca inainte de a fi eligibil pentru misteriosul „Cadou suprem" pe care testamentul bunicului sau il are pentru el. Avocatul si prietenul lui Red, domnul Hamilton, si secretara lui, domnisoara Hastings, incearca sa-l ghideze pe Jason pe calea pe care bunicul sau isi doreste sa o parcurga.

Mai intai pleaca in Texas, unde lucreaza la ferma prietenului sau, Gus Caldwell, timp de o luna, invatand ce inseamna munca grea. La intoarcerea, dupa ce a indeplinit prima sarcina, tot ceea ce pretuieste ii este luat dintr-o data – apartamentul lui de lux, masina sa musculara restaurata si toti banii – si ramane fara adapost. Iubita lui la moda, Caitlin, il renunta atunci cand cardul lui de credit este respins la un restaurant elegant si niciunul dintre prietenii lui nu este dispus sa-i ofere un loc unde sa stea, in ciuda faptului ca le-a facut atat de multe favoruri in trecut. Dupa ce mama lui ii spune ca nu il poate ajuta, ca parte a acordului, el rataceste lamentabil prin oras. In timp ce doarme intr-un parc, el intalneste o femeie, Alexia, si fiica ei deschisa, Emily. Jason se imprieteneste cu cei doi si apoi le cere sa mearga la avocat. biroul lui si se confirma drept „prieteni adevarati" pentru a-si trece misiunea, dar dupa aceea Jason pleaca si ignora cererea lui Emily de a-l revedea. Cu toate acestea, Jason descopera accidental ca Emily sufera de leucemie si vede o sansa de a dezvolta o legatura puternica cu cineva.

Din acel moment, el incearca tot posibilul sa o ajute pe Emily sa aiba o viata grozava cat dureaza, iar Emily incurajeaza o poveste de dragoste intre Jason si mama ei. O alta sarcina a lui ii cere sa calatoreasca in Ecuador si sa studieze intr-o biblioteca construita de tatal si bunicul sau pentru a-i ajuta pe oamenii de acolo. Acest lucru il face sa-si abordeze resentimentele fata de moartea tatalui sau acolo si face o excursie in munti cu un ghid local pentru a vedea unde s-a intamplat. Jason afla de la ghidul sau ca povestea in care a crezut intotdeauna despre moartea tatalui sau a fost o minciuna, inventata de bunicul sau din vinovatie si rusine pentru ca a incercat sa-l impinga pe tatal lui Jason in afacerea cu petrol. Jason si ghidul sunt capturati acolo si luati ostatici de militantitimp de cateva saptamani, pana cand Jason reuseste sa le asigure scaparea. Se intoarce in America si descopera ca starea lui Emily s-a deteriorat, asa ca aranjeaza ca Gus sa gazduiasca o sarbatoare intarziata de Craciun la casa lui pentru ei.

Dupa ce isi indeplineste cele douasprezece sarcini, Jason primeste o suma de 100 de milioane de dolari pentru a face cu orice doreste, iar toate proprietatile sale ii sunt returnate. Caitlin, stiind ca si-a recapatat averea, incearca sa-l recastige, dar Jason ii refuza oferta. Cu mostenirea sa, Jason alege sa construiasca un spital, numit Emily's Home, pentru copiii cu boli terminale, dar inainte de a incepe constructia, Emily moare. Dupa lansarea pentru Emily's Home, Jason este rechemat la firma de avocatura pentru inca o intalnire si i se spune ca a depasit asteptarile bunicului sau decedat si i se ofera cadou final de 2 miliarde de dolari, recompensandu-l pe Jason nu numai pentru finalizarea sa. sarcinile, dar pentru folosirea celor 100 de milioane de dolari pentru a-i ajuta pe altii. In acea noapte, Jason este vazut stand pe o banca in parc, cand Alexia i se alatura. El ii multumeste pentru ajutorul pe care i l-au oferit ea si fiica ei. Apoi se saruta, ca un fluture, reprezentand-o pe Emily, zboara in jurul lor.

Distributie
Drew Fuller ca Jason Stevens
Bill Cobbs in rolul domnului Theophilus Hamilton
Abigail Breslin ca Emily Rose Drummond
Ali Hillis ca Alexia Drummond
Mircea Monroe ca Catilin
Brett Rice ca Bill Stevens
Lee Meriwether ca domnisoara Hastings
Brian Dennehy ca Gus Caldwell
James Garner in rolul lui Howard „Red" Stevens
In plus, primarul din Charlotte, Carolina de Nord, Pat McCrory are o aparitie ca el insusi, in timp ce Jim Stovall , autorul cartii pe care se bazeaza filmul, are o aparitie ca sofer de limuzina aproape de sfarsitul filmului


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.