Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Poldark (UK 1975) Drama romantica 51 min / Episod 11
1.319 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poldark (UK 1975) Drama romantica 51 min / Episod 10
1.261 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poldark (UK 1975) Drama romantica 51 min / Episod 12
1.344 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dragoste ca la carte (SUA 2014) Drama romantica 90 min
845 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mahon (SUA 1975) Drama romantica 106 min
865 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un weekend de iarna (SUA 2018) Drama romantica 84 min
1.192 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prieteni intai (SUA 2002) Drama,Romantic / 106 min
3.067 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Epoca romantica (Anglia 1949) Comedie 80 min
247 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Raul (SUA 1951) Drama /Romantica 99 min
1.363 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Craciun la Viena ( SUA 2020) Drama romantica 83 min
1.880 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Sus la vila (Anglia 2000)Drama romantica 115 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.05.2023  Adauga la favorite 167 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.
   
 
Up At The Villa
Regia Philip Haas

IMDB 6.0


O englezoaica vaduva recent, Mary Panton ( Kristin Scott Thomas ), sta la vila unor prieteni bogati din afara Florentei , Italia, in 1938. Dupa ce l-a intalnit pe vechiul ei prieten Sir Edgar Swift ( James Fox ) la o petrecere care sarbatoreste Acordul de la Munchen , este surprinsa cand el ii propune in casatorie a doua zi. Ea cere cateva zile sa se gandeasca la propunere, iar el accepta sa se intalneasca cu ea la intoarcerea de la Roma.

In acea seara, la o petrecere gazduita de prietena ei, Printesa San Ferdinando ( Anne Bancroft ), ea intalneste un american casatorit pe nume Rowley Flint ( Sean Penn ), care are reputatia de a fi un necinstit. Un violonist ( Jeremy Davies) soseste pentru a distra oaspetii, dar este atat de groaznic incat Printesa il scoate. Din compasiune, Mary ii lasa un bacsis mare. Rowley o conduce pe Mary acasa, dar pe drum se opreste la o mica biserica, unde marturiseste ca sotul ei a fost un alcoolic abuziv care a murit intr-un accident de masina, lasand-o saraca. Rowley incearca sa o sarute, dar Mary il plesneste si pleaca. Este atat de tulburata incat aproape ca se ciocneste de un tanar pe drum, care se dovedeste a fi violonistul de la restaurant. Vazand ca este sarac si flamand, ea il invita sa manance acasa. El ii spune ca il cheama Karl Richter si ca este refugiat din Austria, unde a fost persecutat pentru ca a rezistat nazistilor .guvern. Cand tanarul declara cat de frumoasa este Mary, ea face sex cu el din simpatie. Pleaca a doua zi dimineata.

In aceeasi zi, Mary este convocata la o intalnire intre englezii expatriati si autoritatile orasului, unde administratorul fascist local, Beppino Leopardi ( Massimo Ghini), ii informeaza ca vor trebui sa se inregistreze la politie pentru a continua sa locuiasca in Italia. Mai tarziu in acea noapte, ea este socata cand Karl apare in dormitorul ei, declarand ca o iubeste si ca vrea sa fie cu ea. Cand ii explica ca s-a culcat cu el doar din „mila", el este infuriat si o ataca. Ea ia o arma data de Sir Edgar Swift, dar Karl trage pistolul si o tinteste spre ea. In ultima secunda, insa, se impusca. Intr-o panica oarba si constienta de scandalul grav care ar putea rezulta, Mary il suna pe Rowley si il roaga sa o ajute. El soseste si cei doi transfera cadavrul in padure de pe drum, unde Rowley planteaza o arma a lui neinregistrata, astfel incat sinuciderea sa nu poata fi urmarita pana la Mary. El tine arma lui Sir Edgar Swift asupra lui.

A doua zi, cei doi par sa fi scapat de a fi legati de sinucidere, pana cand Leopardi ajunge la Mary. El anunta ca politia din Florenta l-a arestat pe Rowley pentru ca detinea o arma apartinand lui Sir Edgar Swift, care nu a fost inregistrata cand a intrat in Italia. Constienta ca Rowley ar putea fi intemnitat si Edgar implicat, Mary o cauta pe Printesa. O imbata pe Printesa si o convinge sa recunoasca ca l-a santajat candva pe Leopardi trimitandu-i documente financiare care aratau ca el a deturnat bani. Mary se indreapta direct spre casa Printesei, unde reuseste sa fure documentele sub pretextul ca livreaza flori.

Mary merge la biroul lui Leopardi si il santajeaza cu actele pentru a-l elibera pe Rowley. El este infuriat, dar in cele din urma se supune cererilor ei, astfel incat ea sa poata duce acasa un Rowley ranit. Desi ea recunoaste ca are sentimente pentru Rowley, cei doi sunt de acord ca el nu i-a putut fi credincios si se despart. Mai tarziu in acea seara, Mary se intalneste cu Edgar, unde marturiseste tot ce s-a intamplat in ultimele zile. El este surprinzator de intelegator si spune ca inca doreste sa se casatoreasca cu ea, dar ca va trebui sa renunte la vicerege .din India de teama ca povestea sa iasa vreodata si sa provoace scandal. Mary nu vrea sa-i strice cariera si in cele din urma recunoaste ca nu-l iubeste si nu se va casatori cu el. Dupa ce pleaca, Mary isi face bagajele pentru a se intoarce la Londra. Printesa ajunge la vila si ii spune lui Mary ca este o proasta pentru ca a respins-o pe bogatul si puternicul Swift din cauza atractiei ei pentru Rowley.

La terminal a doua zi, Mary se urca singura in tren si este surprinsa cand Rowley i se alatura in masina. El ii spune ca merge la Paris, iar cei doi sunt de acord sa mearga impreuna, indicand ca amandoi vor incerca relatia.

Distributie
Mary Panton – Kristin Scott Thomas
Rowley Flint – Sean Penn
Printesa San Ferdinando – Anne Bancroft
Sir Edgar Swift - James Fox
Beppino Leopardi – Massimo Ghini
Karl Richter – Jeremy Davies
Lucky Leadbetter - Derek Jacobi
Harold Atkinson – Dudley Sutton
Colin MacKenzie – Roger Hammond


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.