Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Asasinarea la Roma (SUA 1965 )Comedie mister 90min
129 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.353 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Infernul din Los Angeles (SUA 1993) Actiune 91 min
1.610 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Vaduva neagra (SUA 1993) Drama,Thriller / 88 min
472 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.457 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  La multi ani, sa traiesc! (SUA 1981) Thriller / 110 min
1.820 vizite - 0 comentarii
adaugat de sahia
 
  Spune Lumii (SUA 2015) Drama,Istoric subt RO 155 min
2.895 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  Mostenirea (SUA 2015) Actiune,Crima,Thriller
1.858 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Solace (SUA 2015) Anthony Hopkins,Colin Farrell 101 min
1.977 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  14 Ore (SUA 2005) Actiune,Drama,Thriller / 83 minute
1.932 vizite - 0 comentarii
adaugat de gura
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Calea neagra (SUA 2015) Thriller 90min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.05.2023  Adauga la favorite 149 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.3
   
 
Blackway (Go with Me)
Regia Daniel Alfredson
IMDB 5.3


Amplasata intr-o comunitate forestiera din Oregon , Lillian (Stiles), este o femeie proaspat intorsa in orasul ei natal dupa moartea mamei sale. Ea este hartuita de un barbat local pe nume Blackway (Liotta), care este un mare criminal in oraselul lor. El opereaza cu impunitate in aceasta mica comunitate de la marginea salbaticiei.

Dupa ce Blackway isi ucide pisica, ea merge la seriful orasului pentru ajutor, dar practic i se spune ca cea mai buna optiune este sa paraseasca orasul. Lillian refuza sa fie alungata din oras de Blackway, dar seriful Wingate este reticent sa actioneze impotriva lui Blackway de frica; simtindu-se intelegator pentru Lillian, el ii spune sa mearga la moara de cherestea din oras si sa ceara un barbat pe nume Scotty. Urmatoarele evenimente care se desfasoara ulterior au loc intr-o singura zi.

Dimineata devreme, Lillian merge la moara de cherestea, unde un grup de barbati in varsta sunt adunati in biroul magazinului, condus de Whizzer. Lillian ii spune lui Whizzer ca il cauta pe Scotty la recomandarea serifului Wingate sa o ajute cu Blackway. Scotty nu este acolo, iar barbatii ii spun, de asemenea, acelasi lucru pe care l-a spus seriful, si anume sa paraseasca orasul decat sa mearga impotriva Blackway.

Unul dintre barbatii mai in varsta de la magazin, Lester (Hopkins), se simte rau pentru Lillian si decide sa o ajute. El ia cu tine un tanar pe nume Nate (Ludwig), care este si angajat la moara si in magazin cu barbatii in varsta. Nate este un tip simplu, dar este puternic si are o inima buna. Cei trei conduc prin oras in camioneta lui Nate, cautand Blackway in diferite locatii si cerand de el de la localnicii cu care se asociaza. Prin cautarea lor de a gasi Blackway, sunt dezvaluite diverse fragmente de detalii despre localnicii orasului prin flashback-uri, conversatii si naratiuni; cum ar fi seriful Wingate care l-a recomandat pe Scotty sa o ajute pe Lillian pentru ca s-a gandit ca Scotty ar putea avea de aranjat cu Blackway. Intr-un flashback, se arata ca Scotty a fost batut foarte rau de Blackway,

De asemenea, se sugereaza ca fiica lui Lester, care s-a sinucis, ar fi putut abuza de droguri grele; pentru care Blackway este capul local al drogurilor, producand si distribuind metanfetamina, heroina hillbilly, etc. Prin diversi asociati ai Blackway, isi gasesc contabilul umbrit, Murdoch, la un bar. Murdoch se lupta cu Nate si pare sa castige atunci cand il prinde pe Nate pe o masa, pana cand Lester ii indoaie degetele lui Murdoch pe spate, provocand dureri chinuitoare. Apoi Nate primeste avantajul in lupta si cei trei pot parasi barul.

Se indreapta spre un restaurant local, unde Lester il intreaba pe bucatarul, Chris, care este proaspat eliberat din inchisoare pentru acuzatii de droguri, unde ar putea gasi Blackway. Chris ii spune lui Lester sa incerce motelul lui Blackway, unde isi conduce afacerea cu droguri, precum si alte activitati criminale. Il gasesc pe Blackway la motelul sau dupa-amiaza, dar nu actioneaza in consecinta, deoarece Lester poate vedea ca nu este inca o oportunitate buna.

Intr-una dintre camerele de motel, Lillian gaseste o cunostinta din vechiul scoala incatusata de un pat, ea o elibereaza in timp ce Lester si Nate ii distrage atentia pe doi dintre oamenii lui Blackway. Lester apuca o arma de la unul dintre barbati, in timp ce Nate apuca o pusca care era la vedere. Nate provoaca o explozie in camera motelului, probabil pentru ca metanfetamina era gatita in camera; Lillian isi pune vechea cunostinta intr-un autobuz pentru a iesi din oras dupa ce a salvat-o.

Acum este seara, iar cei trei conduc in padurea adanca, in timp ce Whizzer povesteste barbatilor din magazin despre pericolele padurilor adanci. Din moment ce Nate si Lester i-au cauzat atat de multe probleme lui Blackway toata ziua, Lester stie ca ii va cauta. Se instaleaza pentru noaptea intr-o zona de camping din padure, iar Lester pleaca cu pusca lui antica, lasandu-i pe Lillian si Nate singuri impreuna.

Blackway apare noaptea, inarmat cu un pistol indreptat spre Lillian si Nate. Lester are o fotografie clara a Blackway din interiorul unei remorci si este pe cale sa-l omoare, dar fara ca Nate sa stie punctul de vedere al lui Lester, Nate se fereste de Blackway pentru a-l proteja pe el si pe Lillian. Cand Lester mai are o sansa de o lovitura clara a lui Blackway din nou, el este impuscat de Murdoch, care il gaseste in remorca, iar Blackway reuseste sa-l elimine pe Nate.

Lillian poate scapa indoind degetele lui Blackway inapoi, in acelasi mod in care a vazut-o pe Lester facandu-i lui Murdoch la bar, dand o goana intre ea si Blackway intr-o cabina. Inainte ca Murdoch sa-l poata termina pe Lester in trailer, Nate il ataca pe Murdoch si apoi il bate pana la moarte. Dupa o goana intre Blackway si Lillian in interiorul cabanei, amandoi ajung inapoi in zona focului de tabara, unde Blackway este in cele din urma ucis de Lester cu o singura lovitura de la pusca pe care o mostenise de la unchiul sau.

Lester le spune ca vor trebui sa traga trupurile lui Blackway si Murdoch adanc in padure, astfel incat animalele salbatice sa le curete trupurile si sa nu fie gasite niciodata.

In dimineata urmatoare, in zorii zilei, cei trei se intorc in oras. Whizzer, care isi deschide fabrica de cherestea in zorii zilei, vede camioneta venind inapoi in oras si stie ca orasul a scapat in sfarsit de Blackway doar dupa ce a vazut camionul. Lester este lasat la el acasa, in timp ce Lillian si Nate se intorc cu masina la casele lor, iar o atractie este evidenta intre Nate si Lillian.

Distributie
Anthony Hopkins ca Lester [
Julia Stiles ca Lillian Warren
Ray Liotta ca Richard Blackway
Alexander Ludwig ca Nate
Hal Holbrook ca Whizzer
Lochlyn Munro in rolul lui Murdoch
Dale Wilson ca seriful Wingate


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.