Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Impostorul din strada Baker (UK 1988) Comedie 106 min HD
138 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Al zecelea om SUA 1988) Drama 100min
256 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fara adapost de sarbatori (SUA 2009)Comedie 105 min
122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fata cu pistolul (1968) Comedie cu Monica Vitti 81 min
734 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Fata cu pistolul (Italia 1968) Cu Monica Vitti / 98 min
749 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Omiucidere -Viata pe strada Serial SUA (1993-1999)60 min
1.913 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alfred Hitchcock - Chiriasul (1926) / Crima 70 min
1.367 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O strangere de mana pentru totdeauna (UK 1988) 145 min
498 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
424 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Regatul lui Campbell (Anglia 1957) Aventuri 102 min
106 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Impostorul din strada Baker (Anglia 1988) 150 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.05.2023  Adauga la favorite 146 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.
   
 
Without a Clue-Sherlock Holmes 1988

Nota IMDb:7

Regizor: Thom Eberhardt
Sherlock Holmes este o creatie fictiva, personajul central dintr-o serie de povestiri scurte scrise de Dr John Watson si publicate in The Strand Magazine . Watson il concepe pe Holmes ca pe o modalitate prin care acesta poate rezolva crimele incognito, deoarece vede munca de detectiv ca pe un simplu hobby si nu doreste atentia pe care aceasta ar aduce-o carierei sale medicale. Cu toate acestea, cand publicul cititor cere sa-l vada cu adevarat pe „Holmes", Watson angajeaza un actor de scena, Reginald Kincaid, pentru a juca rolul. Kincaid invata incet sa memoreze instructiunile exigente si detaliate ale medicului la fiecare pas si reuseste sa convinga publicul ca el este intr-adevar „Holmes".

Dupa un caz major, Kincaid isi depaseste limitele cu Watson, care il concediaza. Dandu-si seama ca ar fi trebuit sa fie sincer de la inceput, Watson decide sa-l scrie pe Holmes din povestile sale si sa-l inlocuiasca cu un nou personaj, „Doctorul Crimei", bazat pe el insusi. Din pacate, ideea ca un medic sa rezolve crime, mai degraba decat un detectiv, este respinsa de public, iar cand Watson incearca sa investigheze o crima de incendiere intr-un depozit de hartie, descopera rapid ca nimeni nu este dispus sa impartaseasca informatii sau sa coopereze cu intrebarile lui.

Curand dupa aceea, guvernul britanic il contacteaza pe Watson, cerandu-i lui „Holmes" sa rezolve un furt major. O monetarie guvernamentala a raportat recent disparitia placilor de tiparire pentru bancnote de 5 lire sterline, supervizorul tiparirii, Peter Giles, disparut in noaptea jafului. Falsificarea acestor bancnote ar provoca prabusirea inevitabil a economiei daca li s-ar permite sa circule. Prin urmare, Watson este fortat sa vaneze un Kincaid beat si sa-l curete inainte de a accepta cazul.

Inspectorul Lestrade de la Scotland Yard este gelos pe „Holmes" si refuza sa-l lase pe el sau pe Watson sa participe la ancheta oficiala. Prin urmare, in loc sa se bazeze pe politia obisnuita, Watson apeleaza la batranul de strada in varsta de doisprezece ani, Wiggins , liderul unei bande de strada pe care el o numeste „ Neregularii de pe Baker Street ", platindu-i sa supravegheze oamenii si sa localizeze. dovezi. O linie de ancheta il conduce pe Watson la fiica tipografiei, Leslie, pe care el si „Holmes" afemeiat o invita inapoi in camerele lor pentru a-si recupera din socul dovezilor false ale mortii tatalui ei.

Watson si „Holmes" descopera ca maestrul criminal profesor James Moriarty se afla in spatele furtului si il gasesc pe docuri in timp ce primeste un lot de cerneala de tipar. Se pare ca Watson este ucis, iar „Holmes" este lasat sa se bazeze pe el insusi, folosind tot ce a invatat pentru a rezolva cazul. Traseul il duce la un teatru abandonat, unde sunt tiparite falsurile. Acolo, el descopera ca Watson este inca in viata, pana la urma si cei doi fac echipa pentru a-l invinge definitiv pe Moriarty si a recupera placile lipsa. In acest proces, Leslie se dovedeste a fi un impostor in plata lui Moriarty.

Cand se intorc pe 221B Baker Street , „Holmes" anunta un comitet de receptie al reporterilor ca intentioneaza sa se pensioneze si acorda total credit calitatilor „partenerului" sau Watson. La randul sau, Watson asigura publicul ca, departe de a fi acesta sfarsitul, echipa Sherlock Holmes si Dr. John Watson isi va continua munca de detectiv de acum inainte ca prieteni.

Distributie
Editati | ×
Michael Caine ca Sherlock Holmes /Reginald Kincaid
Ben Kingsley ca Dr. John Watson
Jeffrey Jones ca inspectorul George Lestrade
Lysette Anthony in rolul falsului Leslie Giles
Paul Freeman in rolul profesorului James Moriarty
Pat Keen in rolul doamnei Hudson
Matthew Savage in rolul lui Wiggins
Nigel Davenport ca Lord Smithwick
Tim Killick ca Sebastian Moran
Peter Cook ca Norman Greenhough
John Warner ca Peter Giles
Matthew Sim ca adevarata Lesley Giles
Gregor Fisher ca Bobby la Warehouse
Fredrick Fox ca Preot
Harold Innocent in rolul primarului Gerald Fitzwalter Johnson
George Sweeney in rolul lui John Clay
Murray Ewan ca Archie
Jennifer Guy ca fiica primarului


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.