Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.352 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  The China Lake Murders (SUA 1990) Thriller / 87 min
2.153 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.457 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  83 ore pana in zori (SUA 1990)Thriller 90 min
967 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Scurtcircuitul (SUA 1990) Michael Caine / Comedie 84 min
1.593 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
451 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.289 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Calatorie catre planeta femeilor preistorice (SUA 1968)
610 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fata dragostei (SUA 1990) Drama 100 min
798 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.217 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Razbunarea (SUA 1990) Thriller 124 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.05.2023  Adauga la favorite 125 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.2
   
 
Revenge
Regia Tony Scott

IMDB 6.2

Michael J. „Jay" Cochran este un aviator al Marinei SUA , parasind serviciul dupa 12 ani. Primeste o pereche de pusti Beretta potrivite si o invitatie de la prietenul sau bogat, Tiburon "Tibey" Mendez, de a petrece timp la hacienda lui din Mexic . Tibey este, de asemenea, un puternic sef al crimei, inconjurat constant de bodyguarzi.

In Mexic, Cochran o intalneste pe frumoasa tanara sotie a lui Tibey, Miryea, care locuieste intr-un mediu luxos, dar este nefericita pentru ca sotul ei mult mai mare nu vrea copii, simtind ca sarcina i-ar strica aspectul.

Jay ii prezinta lui Tibey o geaca de zbor din piele G-1 Navy. Dar il freaca pe mana dreapta suspicioasa a lui Tibey, Cesar, in mod gresit, comportandu-se independent si nu comportandu-se ca un angajat. Dupa o cina, Tibey organizeaza o intalnire privata cu asociatii de afaceri, ucigandu-l pe unul dintre ei, in timp ce in alta parte Miryea si Jay se cunosc mai bine, dezvoltand o atractie romantica unul pentru celalalt.

In timpul unei petreceri, cu Tibey si oamenii lui in apropiere, Jay si Miryea fac sex in secret intr-un dulap. Jay ii spune ca intentioneaza sa plece din Mexic, ingrijorat ca Tibey va deveni constient de situatie. Miryea il roaga sa ramana si, dupa ce s-a indragostit de ea, el este de acord si impreuna aranjeaza o intalnire secreta la o cabana indepartata din Mexic.

Miryea ii spune lui Tibey ca isi va vizita sora in Miami, dar Tibey aude o conversatie telefonica in care Miryea ii cere surorii ei sa minta pentru ea. Tibey o conduce pe Miryea la aeroport, oferindu-i un ultim sarut. Jay asteapta in secret in interiorul aeroportului si pleaca spre cabina.

La ascunzatoarea lor, ei sunt surprinsi de Tibey si oamenii lui. Rocky, cainele iubit al lui Jay, este impuscat. Numind-o pe Miryea o „curva necredincioasa", Tibey o loveste si o taie peste gura cu un cutit (creand o jumatate de zambet Glasgow ) in timp ce acolitii lui Tibey il bat cu cruzime pe Jay. Dupa ce au dat foc cabanei, il arunca pe Jay in desert, lasandu-l sa moara.

Miryea este plasata intr-un carcius, cu Tibby dand instructiuni pentru ca ea sa fie „focuta de 50 de ori pe zi", unde este drogata, abuzata si retrogradata in „utilizare comuna". Tanarul responsabil de tinerea ei drogata are SIDA . Intrucat Miryea nu mai doreste sa traiasca, ea il convinge sa imparta un ac cu ea, infectand-o astfel.

Un Jay inconstient este descoperit de Mauro, un fermier taran a carui familie il alapteaza incet pe Jay la sanatate. Jay se intoarce in cabana arsa si recupereaza niste bani pe care ii ascunsese. Mauro il conduce pe Jay in oras si ii da un cutit pentru a „taia mingile de pe inamicul tau". Jay intalneste un texan bolnav care transporta un cal, care ii ofera lui Jay o plimbare pana la Durango. In interiorul unei cantine, Jay il observa pe unul dintre batausii care il batusera; il urmareste in camera barbatilor si ii taie gatul.

Dupa o zi de drum, texanul preda calul unui barbat bogat, care il recunoaste pe Jay dintr-o dupa-amiaza la mosia lui Tibey. Texanul prietenos moare mai tarziu linistit in masina lui, in timp ce Jay conduce.

La un motel, Jay da peste Amador, cumnatul lui Mauro. Amador si prietenul sau linistit Ignacio sunt dispusi sa-l ajute pe Jay, deoarece sora lui Amador a fost ucisa dupa ce s-a amestecat in afaceri care il implicau pe Tibey. Acestia prind un alt acolit al lui Tibey, care le spune unde poate fi gasita Miryea. Jay intra in bordel, doar pentru a descoperi ca a fost mutata. Doamna il batjocoreste pe Jay ca Miryea s-a dovedit foarte populara in randul clientelei. Nimeni in afara de Tibey nu stie unde este.

Jay, Amador si Ignacio il pandesc pe Tibey si pe garda lui de corp in timpul plimbarii de dimineata a lui Tibey. Jay este acolo pentru a intreba unde se afla Miryea, dar mai intai Tibey ii cere lui Jay sa-i ceara iertare pentru ca i-a furat sotia. Cand Jay coboara arma si ii cere iertare lui Tibey, Tibey dezvaluie ca Miryea este intr-o manastire.

Miryea se afla intr-un ospiciu de manastire, pe moarte de SIDA. Jay ajunge la timp pentru a-i spune Miryeei ca o iubeste. O duce afara si Miryea ii spune lui Jay ca si ea il iubeste inainte de a muri in bratele lui.

Distributie
Kevin Costner in rolul lui Michael J. „Jay" Cochran, un aviator pensionar al Marinei SUA , fostul prieten al lui Tibey si iubitul Miryeei.
Anthony Quinn in rolul lui Tibey Mendez, un om de afaceri, stapanul crimei, fostul prieten al lui Jay si sotul Miryeei.
Madeleine Stowe ca Miryea Mendez, sotia lui Tibey si iubita lui Jay.
Miguel Ferrer ca Amador
Tomas Milian ca Cesar
James Gammon ca texanul
Joaquin Martinez ca Mauro
Jesse Corti in rolul lui Madero
John Leguizamo ca Ignacio
Joe Santos ca Porfilio Ibarra
Christofer de Oni ca Cisco Diaz
Karmin Murcelo ca doamna


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.