Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  O familie de groaza (SUA 1997) Comedie / 92 minute
3.984 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Oliver Twist (SUA 1997) Aventuri, Comedie / 87 minute
411 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
  O viata perfecta (SUA 2011) Mister,Drama/ 86 min
1.294 vizite - 0 comentarii
adaugat de aires
 
  Suna-ma domnule (SUA 1951 )Drama 96min
152 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O aventura moderna (SUA 1995) Comedie / 91 min
737 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Big Money Hustlas (SUA 2000) / Comedie 97 minute
3.344 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Stan si Bran - O zi perfecta (SUA 1929) 19 min
856 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Intreruperi (SUA 1997) Comedie / 85 minute
963 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.016 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bongwater (SUA 1997) Comedie,Romantic / 96 minute
1.526 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Pictura perfecta (SUA 1997) Comedie 96min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.06.2023  Adauga la favorite 99 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.2
   
 
Picture Perfect (1995)
IMDB 7.2
Regia Joseph L. Scanlan



Alan Walters si mama sa singura, Vicky, locuiesc alaturi de vaduvul George Thomas si de fiicele lui, JJ si Delia. Copiii sunt cei mai buni prieteni, uniti de antipatia fata de iubitul lui Vicky, Bob Blanford, si de vecina nazdravana Eve Scrimmer, dar parintii lor se urasc. George este un autor de carti pentru copii care se lupta si a decis sa-si vanda casa. Pentru a preveni acest lucru, JJ si Alan inscrie ambele familii ca una intr-un concurs pentru a gasi familia perfecta, sponsorizat de Barrett's Natural Soda. Familia castigatoare va primi 100.000 de dolari in numerar, scolarizare pentru toti copiii, o casa noua, o sursa de soda naturala Barrett's pe viata si un gust inainte de lansare a celei mai noi arome de sifon. Si-au completat eseul de intrare cu multe exagerari si cateva minciuni. Ernie Barrett, CEO-ul companiei, apare la casa familiei Walter pentru a-i anunta ca o familie finalista. Copiii sunt incantati pana cand Ernie dezvaluie ca el si Marco, un cameraman de documentare, au venit sa locuiasca cu ei timp de o saptamana, pentru a afla daca sunt intr-adevar familia perfecta. Copiii sunt nevoiti sa le spuna parintilor despre situatie, care decid ca este o idee proasta. Ei sunt pe cale sa-i spuna domnului Barrett adevarul cand se confrunta cu Sloan si Malone, care se prezinta ca fiindAgentii FBI il investigheaza pe domnul Barrett pentru spionaj industrial . Acestia insista ca este „datoria patriotica" a familiei sa continue siretlic, pentru a castiga increderea lui Ernie si pentru a obtine mostre din noua aroma de sifon.

George si fetele se muta rapid in casa familiei Walter, tocmai la timp pentru a-i primi pe Ernie si Marco cu camera. Lui George si Vicky le este greu sa traiasca impreuna in pace, in timp ce copiii il tin distras pe Ernie. Bunica lui Alan, Matilda, soseste pentru a duce familiile la plaja pentru o zi de distractie si incearca sa joace de chibrit cu George si Vicky, spre supararea lor. In timp ce se afla la plaja, Alan este abordat de Sloan si Malone, care dezvaluie ca acum stiu despre inselaciunea care se intampla. Ei il ameninta pe Alan ca, daca nu le obtine o mostra din noua aroma de sifon, intreaga familie ar putea fi aruncata in inchisoare pentru frauda. Intre timp, iubitul suspect al lui Vicky, Bob, i-a urmarit pana la plaja si insista ca Vicky sa-si intalneasca parintii saptamana aceasta ca urmatorul pas in relatia lor.

Odata ce familiile s-au intors acasa, Matilda il cere pe Ernie sa iasa la cina a doua zi. George realizeaza ca a uitat o intalnire cu editorul sau, Amanda Holt, care accepta sa-si editeze cartile doar daca iese cu ea. Isi face o scuza si reprogrameaza. A doua zi, toti copiii realizeaza prea tarziu ca toate cele trei cupluri se indreapta spre acelasi restaurant dragut pentru cina. Toti isi petrec seara incercand sa impiedice intalnirile lor sa descopere adevarul, incercand in acelasi timp sa mentina minciunile drepte. Copiii vin in ajutor. Intors acasa, Vicky si George descopera ca amandoi se simt impinsi in relatiile lor actuale.

Alan renunta la trupa lui pentru ca vor sa cante melodii care nu ii plac. George, care obisnuia sa cante la chitara, il convinge sa continue sa cante. Intreaga familie participa la o seara cu microfon deschis la un pub local, pentru ca Ernie crede ca George joaca acolo in fiecare saptamana. George se sperie de scena pana cand Alan urca pe scena si i se alatura cu o chitara electrica. George si Alan interpreteaza You Really Got Me . Dupa ce a urmarit reluari inregistrate ale spectacolului lor acasa, Ernie declara ca a vazut destule si a decis ca sunt „Familia lui perfecta". Acest lucru o supara pe JJ, care ii spune tatalui ei ca este ingrijorata ca, dupa ce il predau pe Ernie FBI, totul va reveni la cum a fost si nimeni nu va fi fericit.

La gratarul familiei de a doua zi, Ernie are mostrele din noua aroma de sifon natural Barret. Doamna Scrimmer soseste pentru a dezvalui inselaciunea familiilor lui Ernie, iar Bob apare pentru a o infrunta pe Vicky. Se indragostesc unul de altul si pleaca impreuna. Editorul lui George, Amanda, trece si ea pe aici si, din moment ce Ernie se uita, George trebuie sa mentina minciuna ca este casatorit cu Vicky. Ea il arunca si spune ca nu va mai publica niciodata. Alan ia o cutie din noua soda si iese in fata sa-i intalneasca pe Sloan si Malone. In loc sa le inmaneze cutia, ii acuza ca nu sunt adevarati agenti FBI. Dupa ce l-au amenintat pe plaja, a sunat la FBI, care a negat ca ar fi agenti. Alan toarna cutia, dar Malone gusta ceva de pe alee si dezvaluie ca noua aroma este ciocolata. Marco, cameramanul apare cu o arma si o insigna, dezvaluindu-se ca un adevarat agent sub acoperire al FBI. El ii aresteaza pe Sloan si Malone ca spioni industriali pentru cel mai mare competitor al lui Barrett.

Ernie ii declara castigatori oficiali ai concursului, dar Vicky si George sunt curati. Ei insista ca nu sunt o familie. Ernie raspunde ca au locuit cu totii impreuna de o saptamana si ca au demonstrat toate calitatile unei familii perfecte. Ernie este suparat, crezand ca trebuie sa inceapa din nou concursul. Cu toate acestea, George si Vicky isi dau seama ca sunt perfecti impreuna si impartasesc un sarut. Ei castiga concursul si au o nunta frumoasa, cu toti prietenii, familia si vecinii lor prezenti.

Distributie
Richard Karn ca George Thomas:
Un vaduv, care se straduia sa faca suficient pentru a-si intretine cele doua fiice. Se ciocneste frecvent cu vecina lui Vicky.
Dave Thomas ca Ernie Barrett:
Fondator si CEO al propriei sale companii de sifon, Barrett's Natural Soda. Deoarece crede ca valorile familiei sunt cel mai important aspect al vietii si al afacerii, el creeaza un concurs pentru a gasi „familia perfecta" care sa-si reprezinte brandul.
Mary Page Keller ca Vicky Walters:
O mama singura cu vointa puternica, care se straduieste sa faca fata pentru ea si fiul ei, dupa ce sotul ei o paraseste.
Lisa Jakub ca JJ Thomas:
Fiica mai mare a lui George si cel mai bun prieten al lui Alan.
Nada Despotovich ca Eve Scrimmer:
Vecina clasica nazdravana, ea descopera inselaciunea celor doua familii si incearca sa le arunce in aer acoperirea spunandu-i domnului Barrett.
Christian Campbell ca Alan Walters:
Fiul adolescent al lui Vicky si cel mai bun prieten al lui JJ. Canta la chitara intr-o trupa de liceu si se descurca grozav cu computerele.
Cecilley Carroll ca Deila Thomas:
Fiica mai mica a lui George, Deila este mult mai inteligenta decat altii de varsta ei si ii place sa citeasca mistere.
Von Flores ca Marco:
Realizatorul de documentare al domnului Barrett si un agent sub acoperire FBI.
John Lefebvre ca Bob Blanford:
Iubitul necunoscut al lui Vicky, care vrea sa treaca relatia la nivelul urmator. Copiilor le displace pe Bob si incearca sa scape de el de mai multe ori. In timpul inselaciunii, familia ii spune domnului Barrett ca Bob este vecinul lor de alaturi, un domnul Popporoppakovsky.
Lori Hallier ca Amanda Holt:
Editorul lui George, ea il santajeaza constant pe George sa iasa cu ea sau va refuza sa-i editeze romanele.
Alti membri ai distributiei includ Barbara Gordon in rolul bunica lui Alan, Peter Keleghan in rolul agentului Sloan si Ric Reid in rolul agentului Malone, agenti FBI care il investigheaza pe Ernie Barrett, Michelyn Emelle in rolul agentului FBI Ella, Bill Copeland si Maggie Howard in rolul lui Harvey si Rachel Blanford, rolul lui Bob. parintii, Robert Windsor ca Maitre D' si Addison Bell ca Bruce Miller.

linkuri externe
Imagine perfecta la IMDb Edit this at Wikidata
Imagine perfecta la Rotten Tomatoes Edit this at Wikidata
movies.msn.com
Ultima modificare acum 1 luna de Jmg38
Wikipedia
Continutul este disponibil sub CC BY-SA 4.0 , daca nu se specifica altfel.
Politica de confidentialitateTermeni de utilizare


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.