Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Titanic (SUA 1996) Actiune,Drama,Romantic / 172 min
8.740 vizite - 0 comentarii
adaugat de flautul
 
  TORNADO(SUA 1996) Actiune 89 min
74 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Impotriva Zidului (SUA 1994) Actiune,Drama / 103 min
1.924 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Infern pe 2 Roti (2008) Actiune,Drama,Thriller / 80 min
4.138 vizite - 0 comentarii
adaugat de peter
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.095 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  She Cried No (SUA 1996) / Drama / 89 minute
2.797 vizite - 0 comentarii
adaugat de victoria
 
  Busola lui Dumnezeu (SUA 2016) Drama 99 min
635 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Regina razboinica (SUA 2003) Actiune,Drama / 98 min
15.275 vizite - 0 comentarii
adaugat de marica
 
  Furtul perfect (SUA 2007) Drama cu Demi Moore / 100 min
3.201 vizite - 0 comentarii
adaugat de rece
 
  Alianta cu dusmanul (SUA 1997) Actiune,Drama / 90 min
2.154 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Noaptea tornadelor (SUA 1996) Drama,Actiune / 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.07.2023  Adauga la favorite 133 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.8
   
 
Night of the Twisters (1996)

IMDB: 5.8

Regia:Timothy Bon




Prologul filmului are loc la ora 13:16, intr-o zona de teren agricol rural din Dannebrog, Nebraska, la o data nespecificata, in toamna anului 1996. Bob Iverson, un urmaritor de furtuni cu Centrul pentru tornade din Kansas, transmite informatii Serviciului National de Meteorologie pe o misiune de urmarire, conduce pe un drum de tara pentru a urmari o furtuna supercelula bizara . In timp ce observa furtuna, Bob observa o tornada care aterizeaza aproape o mila la sud de locatia sa; el avertizeaza o familie care locuieste in apropiere, exact cand fiica familiei Sarah, soseste acasa de la scoala, despre rasucitorul care se apropie, care ii trimite sa alerge in pivnita lor chiar inainte de a le distruge ferma.

Intre timp, in Blainsworth, Nebraska (120 mile sud-vest de Dannebrog), aspirantul artist adolescent Dan Hatch, care este in mod constant impins de tatal sau vitreg , Jack, sa devina atlet, participa la o cursa de biciclete si isi avariaza bicicleta; Jack il impinge pe Danny sa termine cursa pe bicicleta sa, unde ramane in urma celorlalti concurenti. Spre norocul lui, el castiga o bicicleta noua la o tombola organizata de o banca locala. In timp ce isi incearca noua bicicleta, Dan si cel mai bun prieten al lui Arthur Darlington se intalnesc cu cele doua surori ale lui Arthur, Stacey (de care Dan este indragostit) si Ronnie Vae, in timp ce se afla in parc. Dan si Arthur ajung acasa in timp ce mama primului, Laura, pregateste cina, cand ii cere si lui Dan sa aiba grija de fratele sau vitreg., Ryan. Mai tarziu, sora Laurei, matusa lui Dan, Jenny, suna pentru a o informa ca au fost desemnati sa completeze ture ca chelnerite la Salty Dawg, restaurantul local unde lucreaza amandoi. Pentru ca Jack nu va avea suficient timp sa o duca pe Laura la munca, Jenny se ofera voluntara sa o ia.

La 15:37, in timp ce continua sa urmareasca vremea severa care se strecoara spre oras, Bob decide sa se indrepte spre sud-vest, in Blainsworth, in timp ce Stan, meteorologul caruia ii trimite prin radio Bob, este uimit de modelul anticiclonic de primavara pentru toamna. ; in timp ce este acolo, Bob o intalneste pe Laura in timp ce isi ia niste cafea la restaurant. In acea seara, cand Jack ajunge acasa si se aseaza sa se uite la televizor , emisiunea pe care o urmareste este intrerupta de o actualizare meteo KHAS-12 , care raporteaza o tornada la 14 mile nord-vest de Blainsworth si o avertizare de tornada a fost emisa pentru St. Paul , Dannebrog si judetul rural Howard, Nebraska. La scurt timp dupa ce Jack pleaca sa o verifice pe mama lui, bunica lui Dan, Belle, care dormea ​​pe balansoarul ei cand a sunat-o, sirenele tornadei rasuna brusc prin oras, doar pentru a se intrerupe brusc cand Dan merge sa-l ia pe Ryan din patutul sau. Linistea ciudata de afara lasa loc dintr-o data unei tornade violente care se apropie de cartierul Capital Heights din Blainsworth, cu zgomotele de aspirare emise din canalizare anuntandu-i pe Dan si Arthur despre sosirea sa in asteptare; ei si Ryan se adapostesc in cada de dus din baia de la subsol , cand sucitorul incepe sa distruga resedinta Hatch.

Dupa ce Dan si Arthur evadeaza din subsolul casei nivelate prin grinzile care se prabusesc de la primul etaj si se uita cu uimire la daramaturile care au fost candva casa Hatches, Arthur se intalneste cu Stacey si Ronnie Vae, care au supravietuit amandoi rasucirii. ei insisi in casa familiei Darlington (parintii lor erau plecati din oras intr-o calatorie inapoi acasa in California in momentul in care a lovit furtuna). In timp ce Dan se straduieste sa-si gaseasca propria familie, Laura si Jenny sunt prinse in Salty Dawg (in timp ce se adaposteau inauntru, din cauza Buick Skylark din 1992 al lui Jenny).functionarea defectuoasa cand a mers sa o ia pe Laura), care a fost, de asemenea, distrusa de una dintre tornade. Dan si Stacey merg apoi sa o salveze pe Belle, la ferma ei; cei doi adolescenti o gasesc pe Belle sub scanduri de lemn aruncate peste ea din hambarul partial deteriorat de langa casa ei (care a supravietuit intacta).

In timp ce Dan si Stacey se grabesc in masina pentru a o trata pe Belle pentru ranile ei, Dan il gaseste pe Jack pe un drum inchis, cu camioneta lui - care a fost rasturnata de tornada, prinzandu-l sub ea - acoperita de linii electrice cazute ; el il scoate pe Jack de sub camion (cu ajutorul echipajelor de urgenta, dupa ce o incercare anterioara a lui Dan si Stacey de a impinge camionul pentru a-l elibera aproape ca il raneste pe Jack si mai mult), vazand asta ca o oportunitate pentru tatal sau de a vedea in sfarsit el ca de incredere. Cu toate acestea, Jack multumeste doar pentru faptul ca Dan l-a salvat de mai multe pericole, chiar daca fiul sau vitreg poate sa fi fost singurul de pe drum care l-a putut ajuta, deoarece a fost blocat de politisti .deoarece este blocat de liniile doborate, moloz si linii de utilitati subterane rupte. Mai tarziu in acea noapte, la adapost, Dan ii dezvaluie lui Stacey ca Jack este doar tatal sau vitreg si ca adevaratul sau tata, Daniel Sr., a fost un pilot care a fost ucis intr-un accident de avion cand Dan avea 6 ani. Dupa ce i-a spus ca simte ca este nu suficient de bun in ochii lui Jack si vorbeste despre calitatile bune pe care le are tatal sau vitreg, Stacey il ajuta pe Dan sa considere ca cei doi ar putea incerca sa gaseasca un punct comun.

In cele din urma, Jack, urmat de Dan, care se strecoara si se strecoara pe Ryan in Jeep Wagoneer imprumutat lui Jack, parasesc adapostul.sa merg sa o caut pe Laura. La fel in care Bob isi trage camioneta in aleea casei distruse, ajutandu-i pe pasagerii Jenny si Laura impreuna cu el in cautarea lui Jack, Dan si Ryan, Jeep-ul lui Jack ajunge si familia si familia se reuneste. De indata ce toata lumea este usurata ca au supravietuit furtunii, trei tornade aterizeaza in apropierea lor. Bob, realizand ca nu exista un adapost adecvat disponibil, sfatuieste grupul sa alerge pentru el in vehiculele lor. Grupul scapa de unul dintre sucitori, care ridica o masina pe care vecinii lui Hatches incearca sa o depaseasca ei insisi, distruge mai multe cladiri in cale si arunca o ramura de copac in parbriz, facandu-l pe Jack inconstient pentru scurt timp si facandu-l pe Dan sa scape. preia conducerea scoaterii vehiculului din calea furtunii. Ei, impreuna cu Bob si Jenny, ajung la unpasaj superior in timp ce twisterul sufla pe geamul din spate al Jeep-ului, aproape sorbindu-l pe Dan inainte ca acesta sa se risipeasca in aer. In timp ce ies de sub pasajul superior exact cand soarele rasare intr-o zi senina dupa trecerea furtunii, Jack recunoaste ca este mandru de Danny pentru ca nu a renuntat in fata adversitatii si a incercat sa reuneasca familia.

In epilogul filmului, ilustrand ce s-a intamplat cu personajele la un an dupa furtuna, Dan explica ca acum se intalneste cu Stacey, in timp ce Arthur a devenit presedintele clasei, Bob si Jenny s-au casatorit si devin parinti pentru prima data ai gemenilor Dan si Jack. s-au apropiat, de asemenea, Jack il sustine acum si, de asemenea, si-a luat cateva hobby-uri noi dupa ce magazinul sau de articole sportive a fost distrus de furtuna si, de asemenea, Belle a murit in 1997.

Distributie
Devon Sawa ca Danny Hatch
John Schneider ca Jack Hatch
Lori Hallier ca Laura Hatch
David Ferry in rolul lui Bob Iverson
Helen Hughes ca bunica Belle „Zephyr" Hatch
Amos Crawley ca Arthur Darlington
Laura Bertram ca Stacey Darlington
Jhene Irwin ca Jenny Hatch
Alex si Thomas Lastewka in rolul lui Ryan Hatchd


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.