Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Dincolo de pod (Marea Britanie 1957) Thriller / 99 min
1.774 vizite - 0 comentarii
adaugat de gadea
 
  Orasul fantoma (SUA 1977) cu Chuck Norris / 84 min
8.068 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Disparitia (Koreea 2018) Drama
737 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.360 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Canarul galben (SUA 1943) Drama,Thriller / 93 min
837 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rogue Male (UK 1977) Peter O'Toole / Actiune 102 min
1.319 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Reteta razbunarii (Canada 1998) Comedie,Thriller 91 min
2.418 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Trei blonde in viata lui (SUA 1961) Politist 86 min
238 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jocurile mintii (Canada 2001) Thriller 120 min
173 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mi-e teama (Italia 1977) Crima,Drama,Thriller / 113 min
3.517 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Disparitia (Anglia-Canada 1977) Thriller 88 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.09.2023  Adauga la favorite 99 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.6
   
 
The Disappearance (1977) HD Donald Sutherland
Regia Stuart Cooper

IMDB 5.6
Jay Mallory este un ucigas sub contract care traieste in Montreal si lucreaza pentru o organizatie criminala internationala necunoscuta. Se intoarce acasa in apartamentul sau din centrul orasului intr-o zi rece de iarna si constata ca sotia lui, Celandine, a plecat. Mallory crede initial ca Celandine l-a parasit din proprie vointa, deoarece casatoria lor a fost o relatie uneori furtunoasa, desi pasionala. Cu toate acestea, principalul punct de contact al lui Mallory la Organizatie, Burbank, indica faptul ca disparitia lui Celandine poate fi cumva asociata cu ultima lovitura a lui Mallory. La scurt timp dupa discutia lor, Burbank insusi dispare.

Organizatia ii atribuie lui Mallory un alt loc de munca in Suffolk , Anglia. Mallory simte ca exista ceva neobisnuit in aceasta meserie - i se ofera putine informatii initiale, inclusiv nestiind cine este tinta - si ca este asociat cu disparitia lui Celandine. In ciuda faptului ca ar putea fi infiintat, Mallory decide sa accepte oricum slujba pentru a vedea cum se desfasoara si daca il duce inapoi la Celandine. Intre timp, i s-a spus ca sotia lui disparuta a avut o aventura cu un englez pe nume Roland Deverell.

Mallory zboara la Londra conform instructiunilor. Il intalneste pe noul sau contact, Atkinson, care ii da o arma pentru a fi folosita pentru asasinat, pe care ei il numesc „timid". Dupa ce a inchiriat o masina si a condus in zona rurala Suffolk, Mallory incepe sa banuiasca ca Organizatia intentioneaza sa-l tradeze, deoarece Burbank l-a informat mai devreme ca Organizatia „retrage" adesea agentii care nu mai sunt considerati de incredere sau utili.

Mallory o viziteaza pe sotia lui Roland Deverell, Catherine, care spune ca sotul ei este un femeie in serie, dar ca aventura lui cu Celandine parea exclusiva si autentica. In timp ce se afla in casa lui Catherine, Mallory primeste un telefon de la Atkinson, care ii transmite detalii despre asasinat, inclusiv numele tintei, Roland Deverell.

Dupa ce a patruns in casa mare de tara a tintei sale, Mallory este surprins si tinut sub amenintarea armei de Deverell, care spune ca este seful Organizatiei pe care Mallory nu l-a intalnit niciodata. Deverell ii spune lui Mallory ca se asteapta ca el sa apara. El spune ca Celandine are o aventura cu el insusi de mult timp, ca ea a parasit Anglia cu o zi inainte de sosirea lui Mallory si ca ea a orchestrat hit-ul. Cand Deverell incearca sa-l omoare pe Mallory, Mallory reuseste sa-l omoare. Se intoarce la Londra si zboara inapoi in Canada.

Dupa ce a ajuns la apartamentul sau din Montreal, Mallory afla ca Celandine s-a intors. Ea ii spune ca a fost implicata cu Deverell din cauza frustrarii din cauza casniciei lor esuate si ca mai tarziu, prin diferitele canale si mijlocii ale Organizatiei, a aranjat ca Mallory sa-l asasineze pe Deverell, astfel incat sa poata fi eliberata de el si Mallory sa poata parasi Organizatia. . Mallory pare sa accepte acest lucru, iar el si Celandine fac dragoste.

A doua zi dimineata, Mallory pare increzatoare si fericita. El decide sa gateasca micul dejun de Celandine si paraseste singur apartamentul pentru a merge la cumparaturi. Putin mai tarziu, cand Mallory ajunge in afara apartamentului sau cu alimente, un lunetist nevazut il impusca si il ucide, uimind-o pe Celandine inauntru.

Distribuie
Donald Sutherland - Jay Mallory
Francine Racette - Celandine
David Hemmings - Edward
John Hurt - Atkinson
David Warner - Burbank
Peter Bowles - Jefferies
Virginia McKenna - Catherine
Christopher Plummer - Deverell
Michele Magny - Melanie
Duane Howard - James
Robin Sachs - Tanar


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.