Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.807 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  O casatorie de convenienta( SUA 1998)Comedie 88 min
5.509 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iubitul meu, printul (SUA 2018)Comedie romantica 83 min
5.376 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casatorie cu repetitie | 1985 | Comedie | 71 minute HD
3.720 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
  Casatorie cu repetitie (Romania 1985) Comedie / 78 min
2.571 vizite - 0 comentarii
adaugat de babe
 
  Trading Mom (SUA 1994) Comedie cu Sissy Spacek 82 min
1.935 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Vecinii (SUA 1994) Comedie,Drama / James Woods 91 min
2.598 vizite - 0 comentarii
adaugat de buster
 
  Patru nunti si o inmormantare(SUA 1994) Comedie 117 min
4.945 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In Living Color (1990) Comedie cu Jim Carrey / 48 minute
2.614 vizite - 0 comentarii
adaugat de video
 
  Cu un inel se face primavara (SUA 2014) Comedie 120 min
512 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Casatorie bionica (SUA 1994) Comedie SF 96mim

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.11.2023  Adauga la favorite 86 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.2
   
 
Bionic Ever After?
Regia Steven Stafford
IMDB 6.2

Jaime Sommers o consiliaza pe agentul OSI Kimberly Harmon, care a fost grav traumatizata in ultima ei misiune si il roaga pe Jaime pentru ajutor pentru a iesi din OSI. Jaime il informeaza pe Oscar Goldman ca Kimberly nu este apta pentru o misiune viitoare si are nevoie de timp pentru a se vindeca. In drum spre a-l intalni pe logodnicul ei Steve Austin la barca lui, urechea ei bionica functioneaza defectuos, amplificand foarte mult sunetele din jurul ei si facand-o sa tresara de durere. Cei doi discuta despre planurile pentru nunta lor viitoare. Mai tarziu, in timp ce juca un joc de racheta bionic intens cu Steve, mana dreapta a lui Jaime pare sa-i dea probleme, permitandu-i lui Steve sa castige pentru prima data. In seara urmatoare, durerea ei de mana incepe sa se agraveze si Steve observa. In acea noapte, in timp ce Jaime sta nemiscat in pat, cineva inlocuieste unul dintre cipurile computerului din bratul ei drept bionic cu unul nou etichetat „Faza 2".

La Ambasada SUA din Nassau, Bahamas , Oscar il viziteaza pe ambasadorul SUA John MacNamara si cu sotia sa Carolyn, care se pregatesc sa gazduiasca un bal cu invitatul de onoare, starul tenisului Astaad Rashid. Oscar pleaca cu regrete, explicand ca este cel mai bun om la nunta lui Steve si Jaime si nu poate ramane. In ziua balului, o echipa inarmata intr-o duba neagra se infiltreaza in Ambasada, luand ostatici pe ambasador, sotia sa si oaspetii lor. Grupul, condus de Miles Kendrick, desfasoara o racheta Scud cu un nucleu nuclear indreptat spre inima orasului ca asigurare impotriva unei tentative de salvare si cere ca Rashid sa le fie predat.

Intors la Washington, Jaime ii explica lui Oscar ca sistemele ei bionice par sa se defecteze si ca este ingrijorata de impactul pe care il va avea asupra lui Steve si a nuntii lor. Discutia este pusa in asteptare cand vine vorba despre atacul ambasadei. Mai tarziu, in timp ce se afla intr-o sesiune de consiliere cu Kimberly, Jaime se prabuseste si este transportat de urgenta la spital. Dr. Rudy Wells, pionierul chirurg bionic, ii spune lui Steve ca Jaime ar putea avea leziuni neurologice si s-ar putea sa nu mai fie niciodata bionic. In spital, Jaime il trimite pe Steve, iar acesta este fortat sa anuleze nunta.

Nedorind sa stea cu mainile in brate in timp ce Jaime sufera si sa plateasca o datorie care ii salveaza vieti lui John MacNamara, Steve ii cere lui Oscar o misiune pentru a rezolva situatia ambasadei. Kimberly se intalneste cu Steve, spunandu-i ca Oscar a desemnat-o ca partener in misiune. In interiorul ambasadei, oamenii lui Kendrick il cauta pe Rashid, ascuns undeva inauntru. Steve si Kimberly ajung in Nassau si incep sa se pregateasca pentru salvare. Dupa ce i-a dat o ceasca de cafea drogata, Kimberly ii taie bratul bionic al lui Steve in acelasi mod in care a fost mai devreme al lui Jaime.

Dr. Wells descopera ca Jaime sufera de un virus informatic care i-a infiltrat sistemele bionice. El se hotaraste sa-i opreasca complet alimentarea cu energie si sa inlocuiasca cipurile infectate. Jaime se trezeste si Rudy ii spune ca a profitat de ocazie pentru a face niste „imbunatatiri". Rudy vorbeste cu Oscar, explicandu-i ca a avut un asociat in cercetarea sa in bionica, dr. Jason Haviland, cu care a avut o cearta si despre care banuieste ca ar putea avea un motiv si cunostinte sa-l saboteze pe Jaime. Ea si Oscar o viziteaza pe Connie Haviland, vaduva lui Jason, care ii explica ca parasirea OSI si cercetarea bionica a avut un impact negativ, facandu-l sa bea mult pana cand a murit de ciroza cu patru luni mai devreme . Ei observa o fotografie a lui Kimberly in casa lui Connie, dezvaluind ca Kimberly Harmon este de fapt Kimberly Haviland, fiica lui Jason si ca este familiarizata cu munca tatalui ei. OSI gaseste echipamente radio cu unde scurte in apartamentul ei, dezvaluind ca a fost in contact cu Kendrick.

Steve isi face intrarea in ambasada sarind bionic la turnul de apa , care intamplator este locul unde s-a ascuns Rashid. Oamenii lui Kendrick, auzind sunetul din turn, il captureaza pe Rashid in loc de Steve. Bionica lui incepe sa se destrame si el, de asemenea, este capturat de Kendrick si aruncat in subsol.

Jaime ajunge in Nassau si o confrunta pe Kimberly inainte de a se indrepta spre ambasada sub acoperirea intunericului, ajutata de viziunea nocturna bionica, una dintre „imbunatatirile" despre care a vorbit Rudy. Ea da jos usa subsolului si ii salveaza pe Steve si pe ceilalti ostatici. O alerta de radiatii suna in oras si Oscar trimite o echipa de izolare nucleara (NEC) in ambasada. Barbatii lui Kendrick se schimba in tinute NEC asortate pentru a-si acoperi evadarea, inlocuind adevarata echipa NEC. Echipa lui Kendrick se incarca intr-un camion NEC, condus de Kimberly, luand cu ei un Rashid inconstient. Steve si Jaime il urmaresc, alergand bionic dupa camion. Miles scoate un detonator de la distanta spunandu-i lui Kimberly ca odata ce vor scapa, se va asigura ca nimeni nu ii va urma. Jaime apuca un capac de canal si, folosind un nou afisaj bionic de tintire, il arunca in camion, facandu-l sa se rastoarne. Intr-un moment de regret, Kimberly ii sopteste un avertisment lui Jaime despre detonator. Ea ii spune lui Steve, care impusca telecomanda si pune capat amenintarii.

Un timp mai tarziu, incepe nunta lui Jaime si Steve. Rudy ii da mireasa lui Steve, care trece cu nerabdare direct la „ I do ". Cuplul se saruta, ignorand restul formalitatilor, iar ministrul enervat ii declara sot si sotie.

Distribuie
In rolurile principale
Lee Majors in rolul colonelului in retragere al Fortelor Aeriene Steve Austin , un fost astronaut care a fost imbunatatit din punct de vedere bionic dupa un accident si si-a folosit puterea recenta pentru a opera ca agent secret pentru Oficiul de Informatii Stiintifice (OSI).
Lindsay Wagner in rolul fostului profesionist de tenis Jaime Sommers , care a fost imbunatatit bionic dupa un accident de parasutism si a operat ca agent pentru OSI. Jaime detine acum un doctorat. si este consilier de familie.
Richard Anderson in rolul lui Oscar Goldman , director de operatiuni al OSI si prieten de lunga durata atat pentru Steve, cat si pentru Jaime.
Farrah Forke ca Kimberly Harmon / Haviland, un agent OSI care primeste consiliere de la Jaime pentru o experienta traumatizanta in ultima ei misiune
Martin E. Brooks ca Dr. Rudy Wells, chirurgul care a fost pionier in bionica si a finalizat imbunatatirile lui Steve si Jaime.
Alan Sader in rolul lui John MacNamara, ambasadorul SUA in Bahamas.
Anne Lockhart ca Carolyn MacNamara, sotia lui John
Geordie Johnson in rolul lui Miles Kendrick, un mercenar
Oferind
Ivan Serghei ca Astaad Rashid, o vedeta carismatica a tenisului
Lee Majors II ca Jim Castillian, un agent OSI
Robert D. Raiford ca ministru
James Shanta ca Rock
Michael Hartson ca Stone
Ann Pierce ca Connie Havilland
Michael Camden Richards ca tehnician NEC
Shanghai Stafford ca capitan de marina
Generalul Fermon Judd, Jr. ca politist din Bahamas
Michael Burgess ca Delta Commando
Steffen Foster ca reporter


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.