Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Trading Mom (SUA 1994) Comedie cu Sissy Spacek 82 min
1.935 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.807 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Vecinii (SUA 1994) Comedie,Drama / James Woods 91 min
2.598 vizite - 0 comentarii
adaugat de buster
 
  Mama, ce zi! (SUA 2016) Comedie romantica 118 min
733 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Patru nunti si o inmormantare(SUA 1994) Comedie 117 min
4.945 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Schimb de studenti (SUA 1987) Comedie /206 min
469 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  The Mafia,The Salesman (Korea 2007) Comedie 107 min
2.553 vizite - 0 comentarii
adaugat de maxim
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.017 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ghici cine vine de Craciun?(SUA 1995)Comedie SF 95 min
713 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceva atat de corect (SUA 1982) Comedie 120 min
326 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Mama de schimb (SUA 1994) Comedie 82 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.11.2023  Adauga la favorite 93 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Trading Mom

Regia Tia Brelis

Imd
b 5.4
Jeremy, Elizabeth si Harry Martin sunt trei copii care au trecut pana aici cu mama lor sacaitoare... un dependent de munca strict divortat , care rareori petrece timp de calitate cu ei sau chiar vorbeste cu ei - cu exceptia faptului ca ii critica sau ii certa de atunci. sotul ei a plecat. In ultima lor zi de scoala, lucrurile incep sa devina un dezastru. Directorul Terrance Leeby il respinge pe Jeremy pentru ca l-a aparat pe Harry impotriva lui Ricky Turner, batausul scolii, care iese fara scott; el il prinde si pe Harry, care nu a gresit cu nimic, apoi o gaseste pe Elizabeth tinand in mana - dar nu fumand - tigara unui prieten. O contacteaza pe doamna Martin si programeaza o intalnire pentru o vizita la domiciliu pentru prima zi a vacantei de vara. Se duc la doamna Cavour, o femeie in varsta misterioasa care lucreaza ca gradinar. Ea le spune despre o vraja straveche care le va face pe mama sa dispara... impreuna cu toate amintirile lor despre ea, dar ii avertizeaza ca stergerea cuiva este foarte periculos. Dupa ce se intorc acasa, ei sunt indreptati pe nedrept pentru intreaga vacanta de vara, fara tabara, alocatie, televizor sau ceva de catre mama lor infuriata.

In acea seara, Jeremy, Elizabeth si Harry recita vraja... care intr-adevar functioneaza peste noapte. A doua zi dimineata, directorul Leeby apare la ei acasa. Ii cere doamnei Martin sa vina pentru o conversatie cu privire la necazurile de la scoala de ieri. Deoarece ei (din motive evidente) nu pot explica ce sa intamplat cu ea, ei inventeaza o poveste despre ea a plecat devreme pentru o urgenta. Directorul Leeby devine suspicios si decide sa contacteze serviciile sociale dupa ce stie ca ii ascund ceva. Doamna Cavour le povesteste despre un loc din oras numit Mommy Market, unde practic poate fi gasita orice rasa de mama imaginabila. Politica lor, totusi, este ca fiecare client (sau grup de clienti) primeste trei jetoane... fiecare dintre ele este bun pentru a lua acasa cate o mama pe rand. Exista si un Daddy Market, dar un client nu poate merge si acolo pentru ca ar fi un fiasco. Daca un client nu gaseste o mama potrivita inainte de a ramane fara jetoane, el sau ea nu se poate intoarce niciodata.

Jeremy, Elizabeth si Harry selecteaza (in ordine): o femeie franceza bogata, dar agitata; un drumet natural atent, dar competitiv; si un artist de circ rus, distractiv, dar salbatic. Fiecare a stabilit standarde diferite, pe care nici Jeremy, Elizabeth sau Harry (si nici vreunul dintre prietenii lor) nu le pot respecta. Dupa ce a treia lor mama pleaca, directorul Leeby se intoarce cu Dr. Richardson, un asistent social, care ii sfatuieste ca Jeremy, Elizabeth si Harry trebuie plasati in case de plasament separate, spre socul lor. O cauta pe doamna Cavour. Ea explica ca vraja poate fi rupta doar daca isi amintesc colectiv ceva despre doamna Martin.

Nevazand alta iesire, Jeremy, Elizabeth si Harry se grabesc la Piata, incearca sa-si gaseasca mama adevarata pentru a patra oara si apare haosul. Edward, managerul, ii loveste cu limba pentru incalcarea regulilor; sunt ejectate definitiv. Descoperind ca directorul Leeby a chemat politia pentru a investiga disparitia doamnei Martin si gasindu-le sa-i puna in case de plasament separate, ei fug inapoi la piata doar pentru a gasi totul si toti au plecat. Ei incearca sa-si aminteasca o amintire amuzanta pe care au avut-o cu doamna Martin. Ei fac asta si o aduc bucurosi inapoi. Ii aduc flori de la doamna Cavour. Incearca sa-si aminteasca de ce i-a pus la pamant cu o zi inainte, dar nu poate. De asemenea, ea le spune ca directorul Leeby vine in vizita. Ei considera ca este prima zi a vacantei de vara si a doua zi dupa ce au recitat vraja. Acum sunt gata sa respinga tot ce s-a intamplat ca pe un vis bizar. Afara, directorul Leeby trece sa vorbeasca cu doamna Martin despre problemele pe care Jeremy, Elizabeth si Harry (se presupune) le-au cauzat la scoala. El este prins de o capcana pentru animale pe care mama drumeteasca a facut-o pentru a captura un raton.

Distribuie
Sissy Spacek in rolul doamnei Martin/Mama, frantuzoaica captivanta/mama, drumetia naturala/Natasha, artista de circ
Aaron Michael Metchik ca Jeremy Martin
Anna Chlumsky ca Elizabeth Martin
Asher Metchik (fratele din viata reala a lui Aaron) in rolul lui Harry Martin
Maureen Stapleton in rolul doamnei Cavour
Andre uriasul in rolul Omului puternic al circului
Merritt Yohnka in rolul principalului Terrance Leeby
Sean MacLaughlin in rolul lui Edward, managerul pietei mamelor
Schuyler Fisk (fiica reala a lui Sissy) ca Suzy
Anne Shannon Baxter ca Lily
Andrew Largen in rolul lui Ricky Turner, batausul scolii
Nancy Chlumsky (mama din viata reala a Annei) in rolul dr. Gloria Richardson, asistenta sociala
Ariana Metchik (sora din viata reala a lui Aaron si Asher) ca Girl Scout
Igor De Laurentiis (nepotul din viata reala al producatorului Rafaella) in rolul baiatului in jacheta neagra


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.