Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Baietii din St Vincent (SUA 1992) Comedie / 90 minute
2.716 vizite - 0 comentarii
adaugat de hanul
 
  Ceva atat de corect (SUA 1982) Comedie 120 min
326 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prima data (SUA 2012) Comedie 95 min
1.067 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Inchiriez un tata (Rusia 2010) Comedie / 93 minute
1.700 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Ele spioneaza (SUA 2003) Actiune,Comedie Episod 5
1.571 vizite - 0 comentarii
adaugat de vama
 
  Ele spioneaza (SUA 2003) Actiune,Comedie Episod 8
1.456 vizite - 0 comentarii
adaugat de vama
 
  Ele spioneaza (SUA 2003) Actiune,Comedie Episod 11
962 vizite - 0 comentarii
adaugat de vama
 
  Ele spioneaza (SUA 2003) Actiune,Comedie Episod 10
932 vizite - 0 comentarii
adaugat de vama
 
  Domnisoara Charlot(SUA 1915) Comedie 26 min
1.278 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ele spioneaza (SUA 2003) Actiune,Comedie Episod 17
1.548 vizite - 0 comentarii
adaugat de vama
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Mama si tata salveaza lumea (SUA 1992) Comedie SF

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.11.2023  Adauga la favorite 95 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.3
   
 
Mom and Dad Save the World

Regia Greg Beeman
IMDB 5.3

Imparatul Tod Spengo ( Jon Lovitz ), cu generalul Afir ( Thalmus Rasulala ) alaturi, preia o mica planeta de la marginea galaxiei populata in intregime de idioti si o redenumeste dupa el insusi. El are toate resursele planetei angajate pentru a-si crea „Super Death Ray Laser" pentru a distruge Pamantul, facand astfel pe Spengo cea mai mare planeta din Univers. Cand Spengo arunca o privire asupra punctului de impact planificat al laserului (o suburbie din sudul Californiei ), o vede pe gospodina Marge Nelson ( Teri Garr ) si este instantaneu indragostit. Folosind Magnobeam-ul sau (un magnet urias), el ii rapeste pe Marge si pe sotul ei Dick ( Jeffrey Jones ) in drum spre weekendul lor de aniversare a 20 de ani, sperand sa o faca pe Marge sotia sa.

Dick si Marge se despart pe Spengo: Marge este trimisa in poala luxului, asteptata de servitori cu capete de peste sau de buldog, in timp ce Dick este aruncat intr-o temnita. In celula sa, Dick il intalneste pe regele de drept al Spengo, regele Raff ( Eric Idle ), care ii ofera planuri pentru fiul sau, numit Pasarea Alba, liderul unei trupe de rebeli din desert. Intre timp, Spengo constata ca avansurile lui catre Marge esueaza, asa ca incearca sa citeasca mintea lui Dick pentru a descoperi secretul inimii ei inainte de a-l executa. Dupa ce a asistat la devotamentul lui Dick fata de Marge, interogatorul lui Spengo, Sibor ( Wallace Shawn ), se razgandeste si il ajuta pe Dick sa scape. In ciuda prostiei rapitorilor sai, Dick este in curand descoperit si fortat sa coboare pe un tobog de gunoi pana la canalizare, unde intalneste un grup de creaturi asemanatoare ciupercilor carnivore numite Lub-Lubs si este fortat sa fuga pentru a-si salva viata.

Dick reuseste sa scape din canalizare si sa fure o capsa de evacuare si ajunge sa se prabuseasca in desert, unde ii intalneste pe rebelii condusi de fiul regelui Raff, Printul Sirk (Dwier Brown), si de fiica, Printesa Semage ( Kathy Ireland ), toti. care se imbraca ca pasari inalte de 6 picioare (desi astfel de creaturi nu se gasesc in mod natural pe Spengo). La inceput, rebelii nu au incredere in Dick, dar cand Dick dezvaluie ca a impartit o celula cu Raff si ca este de partea lor, atitudinea lor se schimba rapid, iar Dick ajunge la rangul de lider de razboi. Folosind resursele limitate pe care le poate aduna, el elaboreaza un plan pentru a se strecura inapoi in palatul lui Spengo si a salva pe Marge. Intre timp, generalul Afir, singura persoana inteligenta dintre fortele lui Spengo si suparata fata de tirania imparatului sau, crede ca Dick si Marge sunt cheia pentru a pune capat domniei lui Spengo, asa ca schimba serul de dragoste destinat lui Marge cu apa si o informeaza despre el. intentiile de a-l recupera pe Dick. Cu toate acestea, Spengo aude planul lui Afir si il pune in teava laserului, sa moara cand arma este trasa spre Pamant.

In timp ce nunta lui Spengo cu Marge este pregatita, un detasament de soldati ai lui Spengo pleaca in desert pentru a-i termina pe rebeli, dar isi gasesc tabara pustie si, unul cate unul, cad victimele unei grenade usoare (pe care este inscriptionat „Ridica-ma"). si dezintegreaza pe oricine o ridica) ramasa pe paletul lui Dick. Simultan, Dick si rebelii se apropie de cetatea lui Spengo in interiorul unui bust mare de lemn al lui Spengo, pe care Spengo l-a adus in capela, iar in mijlocul ceremoniei de nunta rebelii ies din bustul troian. Pe masura ce luptele se declanseaza in castel, Spengo se retrage in laboratorul sau cu Marge si se pregateste sa traga laserul catre Pamant. Dick si Spengo se ciocnesc cu sabiile, dar niciunul nu castiga avantajul. Marge reuseste sa se elibereze si il ajuta pe Dick sa-l arunce pe Spengo in canalizare, unde este vazut ultima data fiind incoltit de Lub-Lub. In ultima secunda, Dick si Marge reusesc sa inchida laserul, salvand Afir si Pamantul.

Cu Spengo invins, Raff este reinstalat ca rege de drept si inverseaza polaritatea Magnobeam-ului pentru a-i trimite pe Dick si Marge inapoi pe Pamant. Ajunsi acasa, Dick si Marge continua sa-i arate fiului lor ( Danny Cooksey ), fiicei ( Suzanne Ventulett ) si iubitului ei Carl ( Michael Stoyanov ) diapozitive (inclusiv o imagine a calatoriei lor in spatiu catre Planeta Spengo) din ceea ce sustin ca este " Santa Barbara ". Pentru a-si incheia aniversarea, isi impart bauturile pe acoperis, privind stelele.

Distribuie
Teri Garr ca Marge Nelson
Jeffrey Jones ca Dick Nelson
Jon Lovitz in rolul imparatului Tod Spengo
Thalmus Rasulala ca generalul Afir
Wallace Shawn ca Sibor
Eric Idle in rolul Regelui Raff
Dwier Brown ca Sirk, Pasarea Alba
Kathy Ireland ca Semage
Suzanne Ventulett ca Stephanie Nelson
Michael Stoyanov ca Carl
Danny Cooksey ca Alan Nelson
Tony Cox ca Blaaatt
Jeff Doucette in rolul capitanului distrugator
Jonathan Stark in rolul locotenentului distrugator
Brent Hinkley ca distrugatorul camerei tronului
Dan Stanton ca distrugatorii gemeni
Laurie Main ca maestru de cor


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.