Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  HO HO HO ( Romania 2009) Comedie de Craciun 101 min
17.147 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  HO HO HO (Romania 2009) Comedie De Craciun / Part 4/10
3.196 vizite - 0 comentarii
adaugat de grandimob
 
  HO HO HO (Romania 2009) Comedie De Craciun / Part 5/10
2.343 vizite - 0 comentarii
adaugat de cocor
 
  HO HO HO (Romania 2009) Comedie De Craciun / Part 7/10
2.234 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  HO HO HO (Romania 2009) Comedie De Craciun / Part 6/10
2.064 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  HO HO HO (Romania 2009) Comedie De Craciun / Part 3/10
1.863 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  HO HO HO (Romania 2009) Comedie De Craciun / Part 10/10
2.291 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Ernest salveaza Craciunul(SUA 1988) Comedie 95 min
4.482 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cel mai groaznic Craciun (SUA 2014) Comedie 85 min
1.249 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In cautarea lui Mos Craciun
178 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Doamna Mos Craciun (SUA 1996) Comedie 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.12.2023  Adauga la favorite 77 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
Mrs. Santa Claus
Regia Terry Hughes
IMDB 6.6

Anna Craciun face caatelierul lui Mos Craciunsa functioneze atat de eficient in decembrie 1910, echipa a finalizat toatejucariile si cadourilecu o saptamana inainte de termen („Sapte zile pana la Craciun"). Doamna Craciun cauta sa-i ofere sotului ei Nicholas o noua ruta, mai eficienta,in jurul lumii, dar el este preocupat depotopul de corespondentape masura ce se apropieCraciunul. Simtindu-se pregatita pentru o schimbare in viata ei, Anna decide sa-si afirme independenta testand ea insasi traseul,zburand cu sania cu renipentru o calatorie improvizata („Doamna Mos Craciun").

O furtuna brusca o forteaza sa faca o aterizare de urgenta langaStatuia Libertatii. Ea se imprieteneste cugrajdatorulMarcello, care stabileste ca accidentarea lui Cupidon va necesita o saptamana de odihna si recuperare. Marcello se ofera sa o duca pe „Doamna North" la cea mai bunapensiunedin oras; pe parcurs, el indica natura minunatade topireAcartierului sau, iar doamna North se bucura de privelistile si sunetele unuiNew York infloritor si plin de viata("Avenue A").

La pensiune, gazda doamna Lowenstein face griji ca fiica ei Sadie atrage atentia politiei pentruopiniile ei deschisecu privire lavotul femeilor. Dupa ce doamna North castiga increderea tinerei pensionare Nora Kilkenny, copilul o ajuta sa obtina un loc de munca la un producator de jucarii. Din pacate, proprietarul este motivat de lacomie si reamintestecopiilor sai muncitorica munca lor trebuie sa dureze doar pana la Craciun ("A Tavish Toy"). In calitate de nou supervizor al companiilor de jucarii Tavish, doamna North alunga orice ingrijorare ca este prea batrana pentru a lucra cu copiii ("Aproape tanara"). Dupa ce va preocupa si cu privire la calitatea jucariilor sunt ignorate, doamna North promite ca va reforma conditiile la Tavish.

Mos Craciun incepe sa-si faca griji pentru sotia lui dupa ce Arvo dezvaluie ca ea este plecata de doua zile. Intre timp, la New York, doamna North o ajuta pe Sadie sa adune o multime pentru a cere voturi pentru femei ("SuffragetteMarch")). Marcello si Sadie impartasesc o atractie reciproca, in ciuda incompatibilitatii lor ("Noi nu mergem deloc impreuna"). In afara unui spectacol.de vodevil, doamna North si Nora cimenteaza prietenia si jura ca se vor ajuta pe ceaalta ("Fluier"). Inapoi la Polul Nord, lipsit de bucuria lui obisnuita, Mos Craciun mult exprima cate de profund ii este dor dedomnisoarasa de o viata („Draga doamna Mos Craciun").

La fabrica Tavish, doamna North a organizat oincetinire a lucrarilorsi este imediat acordata. Nora pleaca solidara (repetare „Fluier"). Intrand clandestin in fabrica Tavish prin cos, doamna North ii aduna pe copii pentru a organiza ogrevala nivel de oras si o cruciada pentru reformele muncii. La balul de Craciun din seara urmatoare, Sadie ridica un toast pentru doamna North si pentru toate vietile pe care le-a atins de la sosirea ei.

Dupa ce afla ca renii si-au revenit, doamna Craciun da seama ca este gata sa se intoarca de partea sotului Mei ("He Needs). In timp ce cauta grajdurile, doamna Craciun este in ambuscada de domnul Tavish; el deduse identitatea ei reala si ascunse renul pentru al impiedica pe Mos Craciun salivreze cadouri de Craciun. Doamna Claus rezolva rapid situatia cu cadoul perfect pentru Tavish.

InAjunul Craciunului, Mosraciun o invita pe Anna sa calatoreasca alaturi de el pentru prima data, folosita noul traseu conceput de ea. La bordul saniei cu reni zburatoare, Anna si Mos Craciun sunt incantati sa se reintalneasca si sa-si exprima devotamentul comun ("Cel mai bun Craciun al tuturor").

Distributie

Angela Lansburyin roldoamnei Anna Claus
Charles Durningin rolul luiMos Craciun
Terrence Mannca Augie Tavish, proprietarul Tavish Toys
Michael Jeterin rolul lui Arvo, spiridusul cap al lui Mos Craciun
Debra Wiseman ca Sadie Lowenstein, o fata evreica imigranta care lupta pentru drepturile femeilor
Lynsey Bartilsonca Nora Kilkenny, o imigranta irlandeza din New York
Rosalind Harrisin rolul doamnei Lowenstein, mama lui Sadie, un imigrant evreu
Sabrina Bryanca Fritzie
David Noronain rolul lui Marcello Damoroco, un imigrant italian din New York, care este indragostit de Sadie
Bryan Murrayin rolul ofiterului de politie Doyle, un imigrant irlandez din New York


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.