Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Vecinii (SUA 1994) Comedie,Drama / James Woods 91 min
2.598 vizite - 0 comentarii
adaugat de buster
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.807 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Ingerul (SUA 1937 Comedie,Drama, Marlene Dietrich 87 min
932 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Trading Mom (SUA 1994) Comedie cu Sissy Spacek 82 min
1.935 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.098 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Impotriva Zidului (SUA 1994) Actiune,Drama / 103 min
1.926 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Sigurii punkeri din oras (SUA 1998) Comedie,Drama 97 min
1.700 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Patru nunti si o inmormantare(SUA 1994) Comedie 117 min
4.947 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un baiat si cainele sau (SUA 1975) Comedie,Drama 90 min
2.636 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Dragoste de o viata(SUA 1994)Drama 95 min
2.342 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Nord (SUA 1994) Drama /Comedie 87 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.01.2024  Adauga la favorite 90 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.5
   
 
North (1994)
IMDB 4.5
Regizat de Rob Reiner


Cunoscut in mediul academic, sport si teatru, si laudat pentru munca sa buna si supunere, North se simte neestimat de propriii sai parinti. Intr-o zi, in timp ce isi gaseste mangaiere intr-o expozitie de sufragerie dintr-un mall, el se plange Iepurasului de Paste - un barbat intr-un costum de iepuras roz - care ii recomanda lui North sa le explice pur si simplu sentimentele sale, dar North spune ca neglijarea lor ii face nemeritate. Ajutat si incurajat de cel mai bun prieten al sau Winchell, care lucreaza la ziarul scolii, North comploteaza sa „ divorteze " parintii sai, angajand avocatul Arthur Belt, care urmareste ambulanta, pentru a depune actele. Anuntul socheaza foarte mult parintii sai, lasandu-i sa nu raspunda atunci cand judecatorul Buckle ii accepta petitia, oferindu-i o vara sa-si gaseasca noi parinti sau sa mearga la un orfelinat.

Prima oprire a lui North este Texas , unde candidatii sai parinti, Ma si Pa Tex, promit sa-si foloseasca averea pentru a-si indeplini dorintele lui North. Intr-un numar muzical (setat pe tema Bonanza ), ei explica ca primul lor fiu, Buck, a murit intr-o fuga si planuiesc sa-l foloseasca pe North pentru a-l inlocui pe Buck, planificandu-si intreaga viata in avans, inclusiv viitoarea lui sotie. De asemenea, ei pun cantitati masive de mancare pe farfuria lui, in speranta ca va manca la fel de mult ca si Buck (dupa cum Pa Tex a mentionat anterior obezitatea lui Buck pentru North, spunand ca „ar putea manca mai mult intr-o zi decat ar putea manca oricine altcineva intr-o zi. intreaga luna"). Gabby, un cowboy sharpshooting (tot barbatul in costumul de iepuras de Paste), ii daruieste lui North un suvenir din actul sau - un dolar de argint cu o gaura de glont trasa prin centru - si noteaza ca North este nemultumit de sotii Tex pentru ca doreste sa fi apreciat pentru cine este, nu transformat in altcineva, sfatuindu-l sa mearga mai departe.

Urmatoarea sa oprire este Hawaii , unde guvernatorul si doamna Ho, care nu pot avea copii biologici, sunt dornici sa-l adopte. Crezand ca prezenta lui North in Hawaii va atrage pe continent, guvernatorul dezvaluie o campanie de turism care face referire la reclama clasica Coppertone , aratand fesele goale ale lui North, ingrozindu-l. Pe plaja, un turist cu detector de metale (tot barbatul in costum de iepuras) ii explica lui North ca parintii nu ar trebui sa foloseasca copiii pentru castig personal.

Intr-un sat inuit din Alaska , potentialii parinti ai lui North isi trimit calm pe bunicul lor in varsta pe o slot de gheata pentru a muri cu demnitate, deranjandu-l. Pe masura ce vine iarna lunga si intunecata, isi da seama ca vara lui este aproape de sus. Intre timp, parintii sai adevarati, acum catatonici , sunt expusi intr-un muzeu. Cautarea sa i-a inspirat pe copii din intreaga lume sa-si paraseasca parintii si sa-i angajeze pe Arthur si Winchell, ambii acum bogati si puternici. Urmatoarea familie a lui North este Amish , dar lipsa confortului il dezamageste rapid. Experientele sale din Zair , China si Paris sunt la fel de inutile. In cele din urma, ii gaseste pe sotii Nelson, o familie ideala care ii acorda atentie si apreciere, dar inca este nemultumit.

In disperare, North evadeaza in New York , unde Winchell si Arthur, temandu-se ca afacerea lor profitabila va esua, comploteaza sa-l asasineze. Pe fuga, primeste o caseta video de la parintii sai proaspat reinviati, cersindu-i iertare si intoarcerea lui acasa. Comediantul Joey Fingers (acelasi barbat in costum de iepuras) il incurajeaza . La aeroport, o multime de copii care i-au urmat exemplul il confrunta, suparati ca s-a intors la parinti, fortandu-l sa se expedieze acasa intr-o cutie FedEx . Recunoscand soferul de livrare din celelalte aparitii ale sale, North il intreaba daca este ingerul sau pazitor . Barbatul neaga intalnirea cu North, dar, in calitate de reprezentant FedEx, seamana cu un gardian al articolelor importante.

North este livrat la casa lui inainte de termenul limita, dar in timp ce fuge spre parintii sai, asasinul lui Winchell Al tinteste. In timp ce apasa pe tragaci, North se trezeste in mall-ul acum gol. Iepurasul de Paste il duce acasa, unde parintii sai, care au fost ingrijorati in timpul absentei lui, il saluta cu caldura. Totul a fost un vis, dar in buzunarul lui, North descopera dolarul de argint al lui Gabby. North spune ca a avut-o mereu, „pentru noroc", si intra inauntru, cand parintii lui sunt de acord sa-i aduca cina in pat.

Distribuie
Elijah Wood in rolul Nordului
Bruce Willis ca narator si consilieri binevoitori (Easter Bunny, Gabby, Tourist, Sleigh Driver, Joey Fingers, FedEx Driver)
Jon Lovitz ca Arthur Belt
Matthew McCurley ca Winchell
Jason Alexander ca tatal lui North
Julia Louis-Dreyfus ca mama lui North
Alan Arkin in rolul judecatorului Buckle
Dan Aykroyd in rolul lui Pa Tex
Reba McEntire ca Ma Tex
Alexander Godunov ca Tata Amish
Kelly McGillis ca mama Amish
Graham Greene ca tata din Alaska
Kathy Bates ca mama din Alaska
Abe Vigoda ca bunicul din Alaska
Faith Ford ca Donna Nelson
John Ritter ca Ward Nelson
Scarlett Johansson ca Laura Nelson
Jesse Ziegler in rolul lui Bud Nelson
Keone Young in rolul guvernatorului Ho
Lauren Tom in rolul doamnei Ho
Ben Stein ca curator al muzeului
Taylor Fry ca Zoe
Alana Austin ca Hannah
Jussie Smollett in rolul lui Adam
Robert Costanzo ca Al
Carmit Bachar in rolul Cowgirl
Rosalind Chao ca mama chineza
Alan Rachins ca avocat al apararii
Richard Belzer in rolul lui Barker
Marc Shaiman ca pianist
Alan Zweibel ca antrenor de baseball


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.