Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.357 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Ingerul pazitor (SUA 1994) Actiune,Drama,Thriller 91 min
13.267 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Impotriva Zidului (SUA 1994) Actiune,Drama / 103 min
1.924 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Extraconjugal (SUA 1998) Drama,Thriller / 79 minute
3.077 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Aventura in Triunghiul Bermudelor (SUA 1983) / 95 min
1.191 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Pasiune criminala (SUA 1994) Thriller 96 min
491 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu uitati ciminalii (SUA 1994) Mister,Thriller / 90 min
1.881 vizite - 0 comentarii
adaugat de kili
 
  Teroare in noapte (SUA 1994) Drama,Thriller / 123 min
782 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.252 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Infern pe 2 Roti (2008) Actiune,Drama,Thriller / 80 min
4.138 vizite - 0 comentarii
adaugat de peter
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Triunghiul mortii (SUA 1994) Drama /Thriller 93 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.01.2024  Adauga la favorite 50 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.4
   
 
Shallow Grave (1994)
IMDB: 7.4
Regia
Danny Boyle



Contabilul autorizat David Stevens imparte un apartament in Edinburgh cu medicul Juliet Miller si jurnalistul Alex Law. Avand nevoie de un nou coleg de apartament, trio-ul intervieveaza mai multi solicitanti intr-un mod calculat de crud, distrandu-se pe cheltuiala solicitantilor inainte de a oferi in sfarsit camera unui barbat misterios pe nume Hugo. La scurt timp dupa ce se muta in trio, il gaseste pe Hugo mort din cauza unei aparente supradoze de droguri in camera lui, precum si o valiza mare plina de bani. Acestia sunt de acord sa ascunda moartea si sa pastreze banii pentru ei. Au decis sa indeparteze trasaturile de identificare – maini, picioare si dinti – din corpul lui Hugo si sa ingroape ramasitele in padure. David primeste sarcina ingrozitoare de a dezmembra cadavrul dupa ce trag la sorti, in timp ce Juliet arunca resturile in incineratorul spitalului ei.

Necunoscut pentru ei, Hugo este cautat de o pereche de criminali violenti care tortureaza si ucid informatori in timp ce urmeaza urmele lui Hugo. Apartamentul de sub al lor este spart, facandu-i ingrijorati. In timp ce Juliet si Alex pleaca la cumparaturi cu bani pentru a se „simti mai bine", temerile lui David se transforma in paranoia in toata regula . El ascunde valiza cu bani in pod si incepe sa locuiasca acolo, facand gauri in podeaua mansardei pentru a urmari spatiul de dedesubt. Relatia dintre cei trei incepe sa se deterioreze.

Infractorii patrund in apartament, batand pe Alex si Julieta pana cand Alex dezvaluie unde sunt banii. In timp ce barbatii intra in podul intunecat, David ii ucide pe amandoi cu un ciocan si se intoarce in padure pentru a elimina cadavrele. Alex si Juliet devin ingrijorati de starea mentala a lui David, iar David devine ingrijorat ca cei doi conspira impotriva lui. Politia, care investigheaza intruziunea anterioara, este surprinsa cand cei trei prieteni neaga ca au avut vreodata un al patrulea coleg de apartament.

Cadavrele sunt descoperite in padure, iar Alex este trimis de editorul sau sa acopere povestea. In timp ce politia se apropie acum, Juliet il seduce pe David sa-i dea banii, astfel incat sa poata cumpara bilete de avion spre Rio de Janeiro si sa poata fugi impreuna, dar in secret planuieste sa mearga singura si sa-i lase pe ceilalti doi sa ia caderea . Alex se intoarce de la serviciu si, dandu-si seama ca Juliet si David lucreaza impreuna si ca viata lui este in pericol, incearca sa sune la politie, dar este oprit de David si Juliet. Confruntarea escaladeaza la violenta. David dezvaluie ca stia despre planul secret al Julietei de a-l trada atat pe el, cat si pe Alex si o loveste cu pumnul, determinandu-l si pe Alex sa-l atace. Alex se prabuseste dupa ce a fost injunghiat in umar de David, dar Juliet il ucide pe David inainte ca acesta sa poata termina treaba.

Cu David mort, Juliet decide sa forteze cutitul mai adanc in umarul lui Alex, tinandu-l de podea, astfel incat politia sa-l gaseasca cu cadavrul lui David si sa-l invinovateasca pentru toate cele patru morti. Ea fuge cu valiza la aeroport — dar in parcare se strica isteric cand descopera ca de fapt este plina cu sute de taieturi din ziare despre mormantul triplu de mica adancime, luate din ziarul lui Alex. Fara alte bunuri decat biletul de avion si fara alta iesire, ea se imbarca calm in avionul spre Rio.

Politia soseste la apartament pentru a-l gasi pe Alex in viata si ranjind – el ascunsese banii sub aceleasi scanduri de podea in care Juliet il inghesuise. David termina monologul care a inceput filmul, a carui totalitate se dezvaluie acum a fi un flashback. Un cearsaf este tras pe fata si trupul sau este alunecat intr-un sertar de la morga .

Distribuie
Kerry Fox ca Juliet Miller: un doctor plin de spirit si misterios, care este curtat in mod constant de diferiti barbati, dintre care multi suna in mod repetat apartamentul incercand sa-i vorbeasca. In ciuda acestui fapt, ea pare sa fie, de asemenea, intr-o relatie cu David, precum si sa flirteze deschis cu Alex.
Christopher Eccleston in rolul lui David Stevens: un contabil autorizat timid, care pastreaza un profil scazut. Dupa ce a tras paiul scurt si a trebuit sa taie corpul, el devine introvertit si paranoic.
Ewan McGregor in rolul lui Alex Law: un jurnalist obraznic, vanitator si auto-descris. Alex lucreaza pentru ziarul local si poate afla informatii din interiorul anchetei politiei. Increderea lui in complotul lor incepe sa fie subminata de deteriorarea sanatatii mintale a lui David.
Ken Stott ca inspectorul detectiv McCall
Keith Allen ca Hugo: un om enigmatic care inchiriaza camera libera sub pretentia de a fi scriitor. Ulterior este gasit mort dupa o supradoza de droguri, lasand o valiza plina de bani sub patul sau.
Colin McCredie ca Cameron: un potential coleg de apartament care este intervievat la inceputul filmului. El este ridiculizat si apoi dat afara de Alex si colegii de casa. Mai tarziu, la o petrecere, il loveste pe Alex dupa ce a fost din nou batjocorit.
Victoria Nairn ca o femeie vizitatoare: potentiala colega de apartament „identifica aceasta melodie".
Gary Lewis ca vizitator masculin: potentialul coleg de apartament „a nu avea o aventura".
Jean Marie Coffey ca Goth: Un potential coleg de apartament.
Peter Mullan ca Andy: un criminal criminal care il cauta pe Hugo si banii.
Leonard O'Malley ca Tim: un criminal criminal care il cauta pe Hugo si banii.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.