Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Calatoriile lui Gulliver (UK 1996) Aventuri / 89 min
1.751 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Prizonier in Orientul Mijlociu (SUA 1974 Aventuri 87 min
1.308 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Legenda ratacitilor (SUA 1957) Sophia Loren / 108 min
2.579 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Shirley Valentine (SUA 1989) Comedie 108 min
1.762 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Noapte buna domnule Tom (SUA 1998) Drama 108 min
743 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul Pesterii de Gheata (SUA 1989) Aventuri 108 min
1.091 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Aventurierii (1967) cu Alain Delon / Partea 8/8
4.673 vizite - 0 comentarii
adaugat de lavinia
 
  Danila Prepeleac (1996) Comedie Ion Creanga / 78 min
13.103 vizite - 0 comentarii
adaugat de husein
 
  Orice pentru a supravietui (SUA 1990) Aventuri 91 min
313 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Legenda ratacitilor (SUA 1957) John Wayne / 108 minute
1.390 vizite - 0 comentarii
adaugat de suzy
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Inainte si dupa (SUA 1996) Aventuri 108 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.02.2024  Adauga la favorite 70 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.1
   
 
Before and After
IMDB 6.1
Regia Barbet Schroeder


Intr-un mic oras din vestul Massachusetts, Dr. Carolyn Ryan si sotul ei sculptor Ben locuiesc cu cei doi copii ai lor Jacob si Judith. Lumea lor este spulberata cand seriful Fran Conklin le spune ca Martha Taverner a fost ucisa si martorii l-au vazut pe Jacob cu ea chiar inainte de a muri. Cand cere sa vorbeasca cu Jacob, familia isi da seama ca el nu este in camera lui asa cum credeau. Fran cere sa se uite la masina lui Jacob, dar Ben refuza. Cand Fran o intreaba pe Judith unde este Jacob, Ben ii cere serifului sa obtina un mandat.

Cand Fran pleaca, Ben inspecteaza masina lui Jacob, gasind o pereche de manusi si un cric cu sange pe ele. Ben arde manusile, curata cricul si il arunca cu materialele sale de arta inainte de intoarcerea politiei. Cand ii spune lui Carolyn ce a facut, ea se teme ca Ben ar fi distrus dovezile care i-ar putea ajuta sa-l gaseasca pe Jacob, deoarece ii este teama ca un maniac ar fi ucis atat Martha, cat si fiul ei. Sotii Ryan imping orasul cu semne care incearca sa-l gaseasca pe Jacob, dar orasul il ostracizeaza, presupunand ca Jacob este un criminal.

Cartile postale incep sa soseasca de la Jacob. Pe parcursul a cinci saptamani, trimite carti postale din toata tara. Carolyn este convinsa ca a fost rapita si vrea sa alerteze politia. Ben ramane precaut sa dezvaluie ceva, insistand ca trebuie sa pastreze cartile postale secrete. In cele din urma, Jacob este prins in Boston si adus inapoi acasa pentru a fi judecat. In primele zile, el este catatonic, vorbind doar cu voce tare pentru a-si prezenta pledoaria la acuzare.

Jacob vorbeste cu Judith in casa lor in copac cand ea il intreaba daca a calatorit cu adevarat prin toata tara. El a explicat ca va lua trenul spre aeroportul din Boston o data pe saptamana si va apasa cartile postale pe oamenii care se indreptau spre orasele de pe carti. Le-ar explica ca tocmai se intorsese dintr-o vacanta acolo, dar a uitat sa trimita cartile postale parintilor sai si nu voia ca ei sa creada ca le-a uitat. Calatorii ii trimiteau cardurile prin posta cand ajungeau la destinatie.

Familia primeste un telefon hartuitor de la unul dintre oraseni. Ben il batjocoreste cu amaraciune pe apelant si ofera o aparare pasionala fiului sau. Atins de sinceritatea tatalui sau, Jacob se deschide si explica ce s-a intamplat: se certase cu Martha cand aceasta a dezvaluit ca este insarcinata, pe langa faptul ca se culcase cu alti cativa baieti. S-au impacat, dar in timp ce faceau dragoste in masina lui Jacob, au intrat in zapada. Neputand elibera masina printr-o varietate de metode, au decis sa incerce sa ridice un capat al masinii in timp ce strangeau zapada sub celalalt capat. Lupta lor a reaprins si a devenit violenta. Martha a aruncat o ranga catre Jacob si a ratat-o ​​cu un centimetru. El a atacat ea, trantind-o la pamant. Ea a aterizat cu fata intai pe cric si a fost ucisa. Ben decide ca cel mai bine este sa nu dezvaluie adevarul. El il antreneaza pe Jacob cu o versiune diferita a povestii, pe care o povestesc avocatului lor, dar planul merge prost cand Ben este destituit de marele juriu si isi da seama ca nu exista niciun privilegiu tata-fiu care sa-l scuteasca de a depune marturie. Cand Carolyn este chemata sa depuna marturie, ea dezvaluie adevarul. Avocatul lui Jacob este suparat, dar explica ca o va trata pur si simplu pe Carolyn ca pe un martor ostil, iar marturia ei va echivala cu auzite, deoarece este in conflict cu relatarea lui Jacob despre evenimente.

Cand Ben descopera ce a facut Carolyn, este furios. Urmeaza o cearta in familie si dimineata, Jacob este din nou disparut. Apare la sectia de politie, unde a dat o marturisire completa. Fiind minor, are nevoie de parintii sai sa-si semneze marturisirea. Ben refuza, explicand ca nu ar putea semna niciodata nimic care sa-l ia pe Jacob.

Jacob este condamnat la cinci ani pentru omucidere involuntara, dar este eliberat dupa doar 2 ani cu probatiune, iar Ben este condamnat la aproape un an pentru acoperirea sa. Familia se muta la Miami.

Distribuie
Meryl Streep ca Dr. Carolyn Ryan
Liam Neeson ca Ben Ryan
Edward Furlong ca Jacob Ryan
Julia Weldon ca Judith Ryan
Alfred Molina ca Panos Demeris
Daniel von Bargen ca Fran Conklin
John Heard ca Wendell Bye
Ann Magnuson ca Terry Taverner
Alison Folland ca Martha Taverner
Larry Pine ca Dr. Tom McAnally
Kaiulani Lee ca Marian Raynor


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.