Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.017 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sigurii punkeri din oras (SUA 1998) Comedie,Drama 97 min
1.700 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
460 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cel mai iubit amant din lume (SUA 1977) Comedie 89 min
723 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  De Craciun ma intorc la tine (SUA 1998) Comedie 86 min
1.368 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O fata stralucitoare (SUA 1998) Drama,Romantic / 91 min
1.642 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  The Week That Girl Died (1998) / Comedie 76 minute
3.508 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Un sot ,trei posibilitati(SUA 1998)Drama 116 min
1.580 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
414 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Doisprezece barbati de Craciun (SUA 2009) Comedie 80 min
1.564 vizite - 0 comentarii
adaugat de frati
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Marele Hit (SUA 1998 ) Comedie 91 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.03.2024  Adauga la favorite 51 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.
   
 
THE BIG HIT (1998) |

IMDb 6.0
Regia Che-Kirk Wong
Melvin Smiley are o viata buna datorita talentelor sale de ucigas cu contract , dar are o mentalitate foarte muncitoare in viata lui, in combinatie cu luptele sale constante de a mentine doua relatii romantice. Unul este cu exigentul si injositor Chantel, care nu-si accepta munca, iar celalalt cu Pam, care nu stie nimic despre meseria lui. Melvin este oarecum un obositor, incercand sa linisteasca toate cerintele lui Chantel, chiar si cele mai scumpe dorinte ale ei, precum si sa se rastoarne ori de cate ori unul dintre colegii sai isi asuma meritul pentru realizarile sale. Poate ca urmare a neputintei sale de a se afirma, in primele scene, Melvin este adesea vazut bea Maalox pentru a ameliora un ulcer in curs de dezvoltare indus de stres .

Simtindu-se prost platita pentru munca lor pentru seful mafiei Paris, echipa de asasini formata din Smiley, Cisco, Crunch, Vince si Gump isi ia o slujba independenta, rapand-o pe Keiko Nishi, fiica adolescenta a magnatului local de electronice Jiro Nishi, pentru o rascumparare consistenta. Din pacate, echipa nu realizeaza ca Nishi a dat faliment recent din cauza incursiunii sale esuate in filme si, in plus, seful lor Paris este nasul fetei. Inrolat de grup pentru a o tine pe Keiko, Melvin trebuie sa o ascunda pe scoala legata si calusata pe proprietatea sa, incercand sa-si pastreze prezenta ascunsa de Pam si parintii ei, care vin la cina.

Melvin ii pare rau pentru Keiko si o scuteste de robia ei. In orele care au urmat, ei stabilesc un raport pregatind cina impreuna, un act care duce la o scena de dragoste care aminteste de scena ceramica din Ghost , dar care este intrerupta atunci cand Keiko incearca sa evadeze. Solicitat de Paris sa-i descopere pe rapitorii fiicei sale, un Cisco panicat il ucide pe Gump, dar nu inainte de a-l convinge sa-l implice si pe Melvin pentru rapire.

O echipa de asasini prabuseste cina lui Melvin cu familia lui Pam, ceea ce duce la un schimb de focuri in timpul caruia Melvin isi da seama ca Pam avea sa se desparta de el din cauza presiunilor din partea mamei ei, o evreica indrazneata care este sever impotriva ei sa fie alaturi de Melvin, un neam. Sentimentele crescande ale Melvin si Keiko unul fata de celalalt ii determina sa formeze o poveste de dragoste incomoda, iar ea si Melvin incearca sa scape din fiasco, urmariti de Cisco. In haos, Melvin se intampla sa se intalneasca cu Chantel si in cele din urma profita de ocazie pentru a-i face fata si a pune capat relatiei lor.

Urmeaza o cearta intre Cisco si Melvin, care culmineaza intr-un magazin video unde Melvin, mereu onest, se opreste pentru a returna o caseta intarziata din King Kong Lives . Melvin il ucide pe Cisco injunghiandu-l in piept, dar nu inainte ca Cisco sa armeze un dispozitiv exploziv. Melvin paraseste cladirea si se confrunta cu Keiko, tatal ei si Paris. Reintra in cladire, care explodeaza.

Paris si Nishi, crezand ca Melvin este mort, anuleaza vanatoarea de oameni. Curand, se dezvaluie ca Melvin a supravietuit, la adapost de explozie de un film de aur masiv, realizat pentru flop-ul care a distrus cariera lui Nishi. Melvin si Keiko se reunesc si pleaca impreuna, in timp ce Nishi isi recupereaza pierderile facand un film din povestea rapirii fiicei sale.

Distribuie
Mark Wahlberg ca Melvin Smiley
Lou Diamond Phillips ca Cisco
Christina Applegate ca Pam Shulman
Avery Brooks in rolul Parisului
Bokeem Woodbine ca Crunch
Antonio Sabato Jr. in rolul lui Vince
China Chow ca Keiko Nishi
Lainie Kazan ca Jeanne Shulman
Elliott Gould ca Morton Shulman
Sab Shimono ca Jiro Nishi
Robin Dunne in rolul lui Gump
Lela Rochon in rolul lui Chantel
Danny Smith ca copilul magazinului video


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.