Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  O chestiune de familie (SUA 1996) Drama
2.316 vizite - 0 comentarii
adaugat de horia
 
  O aniversare de cosmar (SUA 2019) Drama
851 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Dragostea visata (SUA 1996) Drama,Romantic
7.112 vizite - 0 comentarii
adaugat de tony
 
  O chestiune de familie (SUA 1996) Comedie
2.234 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Vremea razbunarii (SUA 1996)Drama 149 min
2.577 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Capcanele seductiei (SUA 1998) Comedie,Drama
1.976 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Crazy Horse (SUA 1996) Drama,Istoric
2.290 vizite - 0 comentarii
adaugat de lavinia
 
  Domnul si doamna Loving (SUA 1996)Drama biografica
583 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Chemarea inimii (SUA 1998) Western,Drama
3.448 vizite - 0 comentarii
adaugat de alin
 
  Bariere rupte (SUA 2008) Western,Drama
2.615 vizite - 0 comentarii
adaugat de mica
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

A 37 -a aniversare a lui Gillian (SUA 1996) Drama

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.03.2024  Adauga la favorite 38 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.7
   
 
To Gillian on Her 37th Birthday
Imdb 5.7
Regia Michael Pressman



Afectat de moartea sotiei sale Gillian (care a cazut de pe catargul iahtului lor intr-o excursie de familie cu barca cu panze de ziua ei), David Lewis transforma cabana de vara dinNantucket,Massachusetts, intr-o casa permanenta. Isi petrece cea mai mare parte a timpului pe plaja acolo, comunicand cu spiritul lui Gillian si neglijand fara sa vrea fiica lor Rachel.

La a doua aniversare de la moartea lui Gillian, David ii invita pe sora ei Esther Wheeler si pe sotul ei Paul sa ramana in weekend. Ea insista sa-si aduca prietena pe nume Kevin Dollof, de care spera ca David va deveni interesat romantic. El, totusi, o ignora si continua cu celebrarea ritualica a zilei de nastere a lui Gillian.

La casa de pe plaja, Paul cauta sa o descurajeze pe Esther sa se amestece in treburile lui David. Prietena lui, Cindy Rache, sa incerce sa o incurajeze sa fie mai indrazneata cu baie.

David pleaca la fuga in timp ce Paul incearca sa-l confrunte cu privire la comportamentul sau asemanator pustnicului. Rachel vorbeste cu Esther despre ritualul tatalui ei de-a lungul plajei, petrecand acolo ore intregi in fiecare zi.

Ca parte a ritualului special de weekend, ei au o cina formala eleganta in casa. Acolo, Esther il acuza pe David ca sa ascuns, neglijand-o pe Rachel si cu experienta lui de profesor de literatura. El insista ca si-a luat un an sabatic pentru a scrie o carte, apoi pleaca sa se plimbe pe plaja.

Acolo, David vorbeste cu Gillian. Vorbeste despre sosirea tuturor si despre presiunea pe care o pun asupra lui pentru a merge mai departe. Gillian ii reamineste ca Rachel trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc. Odata ce ea a disparut din nou, David se intalneste fata in fata cu Rachel si recunoaste atat ca vorbeste cu fantoma ei imaginata, cat si ca nu scrie cu adevarat o carte.

Cand Rachel intra, matusa ei Esther o apasa, dar spune ca nu este nimic de care sa-ti faci griji. In aceeasi noapte, simtind insomnia ei, Paul descopera ca Esther are o intalnire in instanta luni pentru ai cere lui David sa-si piarda custodia pentru neglijenta, deoarece Rachel este din ce in ce mai retrasa si notele ei au scazut.

A doua zi David se arunca in concursul de sculptura in nisip pe care il pregateste de saptamani intregi, hotarat sa-l bata pe copilul care a castigat anul precedent. Cindy a incurajat-o pe Rachel sa poarte un bikini provocator si sa se pasneasca pe plaja. Ei atrag majoritatea barbatilor de pe plaja, inclusiv Paul. Cand David o vede pe fiica sa cazand cu ochii, se grabeste sa o acopere pe Rahela.

David striga mai tarziu o femeie, probabil din cauza insolatiei. Dupa ce a confundat-o cu Gillian, el se prabuseste. Dupa ce se trezeste, David descopera ca a castigat competitia. Rachel este ingrijorata, dorindu-si sa mearga mai departe.

Paul il anunta pe David despre intalnirea sotiei sale de luni pentru a incerca sa-l convinga sa-si ascunda mai bine durerea de inima din cauza lui Gillian, asa ca se grabeste inapoi pentru ao confrunta. David ii spune sa iasa, apoi Esther subliniaza ca ea ii zadarniceste tentativa de sinucidere in aceea vreme.

Rachel merge la o petrecere cu Joey, un tip pe care la cunoscut pe plaja. David merge pe coasta sa vorbeasca cu Gillian. Esther il trimite pe Kevin sa vorbeasca cu el, iar ea sugereaza ca el idolatrizeaza sotia moarta decat sa-i recunoasca defectul.

Deoarece Rachel nu a consumat niciodata alcool, Joey o aduce inapoi beata dupa ce a baut doar doua pahare. Se duce la culcare sa doarma. Rachel viseaza ca Gillian o ia noaptea cu bicicleta, dar se trezeste tipand cand un tractor-remorca aproape ca o loveste in cosmar. Ea ii spune tatalui ei ca nu mai poate sta cu el acolo, deoarece nu o poate lasa pe Gillian sa plece.

Evenimentele din weekend ii determina pe Esther si Paul sa-si reexamineze relatia, deoarece natura cocheta a lui Cindy si insinuarea lui provoaca frictiuni in cuplu. Cand adolescentul spune cacealma, nu cauta nimic. Paul ii arata Estheri ca amandoi sunt invidiosi pe legatura lui David cu Gillian, deoarece el este inca nebun dupa ea la douazeci de ani de cand s-au cunoscut, in timp ce sunt mai multi insotitori.

Vazandu-pe Wheelers, Kevin si Rachel plecand la feribot, David a ramas bun de la fiica lui, care se intoarce, declarand ca nu va parasi. David spune ca va mai ramane o zi pentru a urca casa si a pleca si el, ajungand sa-si dea seama ca poate fi o data atent pentru Rachel fara a trada memoria lui Gillian.

Distributie
Peter Gallagherca David Lewis
Michelle Pfeifferca Gillian Lewis
Claire Danesca Rachel Lewis
Laurie Fortierca Cindy Bayles
Wendy Crewsonca Kevin Dollof
Bruce Altmanca Paul Wheeler
Kathy Bakerca Esther Wheeler
Freddie Prinze Jr.in rolul lui Joey Bost
Rachel Seidman-Lockamy ca Megan Weeks
Seth Greenca Danny


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.