Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Actritele celebre ale anilor ’60 - Jane Fonda
992 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Interviu cu Iggy Pop - I'm Bored' / 1979
1.834 vizite - 1 comentarii
adaugat de orlando
 
  Interviu cu Jean Constantin si Puiu Calinescu
1.592 vizite - 0 comentarii
adaugat de Steaua
 
  Shane Macgowan - Anti - Interviu 2010
1.788 vizite - 0 comentarii
adaugat de tony
 
  Interviu cu The Real McKenzies / "Imperiul PUNK" / 2009
1.305 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  David Bowie - Interviu 1973 HD
1.387 vizite - 0 comentarii
adaugat de cocor
 
  Interviu cu Sergiu Celibidache - 1978
1.223 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Marianne Faithfull - Interviu 1978
1.170 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
  Kurt Cobain, Seattle 1993 - Interviu Complet
1.192 vizite - 0 comentarii
adaugat de ghidul
 
  Mari regizori - Martin Scorsese
1.303 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Interviu cu Tim Buckley / Razboiul din Vietnam

 
 
 
 
 
Adaugat de radio 30.12.2011  Adauga la favorite 971 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Interviu cu Tim Buckley / Razboiul din Vietnam

Timothy Buckley Charles III (2.paisprezece.1947-06.douazeci si noua.1975) a fost un solist american, si de muzician. Muzica sa schimbat considerabil si stilul de-a lungul anilor; primul album (1966) a fost cea mai mare parte populare orientat, dar in timp, muzica sa incorporat jazz, psihedelica, funk, soul, avant-garde si o evolutie "voce ca instrument," de sunet. A murit la 28 de ani, lasand fiul sau Jeff Buckley de la casatoria sa cu Maria Guibert.

Tim desfiintata brusc ansamblul sau Starsailor aproape de sfarsitul anului 1970, si a adunat o noua trupa de funk jucatori, inclusiv Joe Falsia si Helm Buddy. Cu aceasta banda, el a taiat trei albume de ceea ce a fost descris ca fiind "funk sex": Salutari de la LA, Sefronia si Uita-te la Fool. Toate acestea au fost comerciale flop-uri. [Necesita citare] Tim a avut instrainat o mare parte a bazei sale ventilator hippie cu sau cele doua albume precedente, dar a pastrat o urmatorul text mic, dar cult obsesiv. Cele mai multe dintre fanii lui ramase vazut adoptarea sa de stilul funk sexul ca de vanzare afara. Ca rezultat, Tim a ramas cu nici un ventilator de baza dedicate. In plus, de multe ori versurile lui Tim sexual Frank ("biciul mine, trage o palma peste mine"), au impiedicat cantece radio-friendly sondare din efectiv a jucat la radio. (Cu toate acestea, "Salutari de la LA" a primit o mare parte din audienta pe KQRS-FM din Minneapolis si a devenit ceva de un hit locale de magazine in Twin Cities vandut album constant pana cand nu a mai fost disponibil..)

Tim este adesea descris ca urasc aceste albume, le face numai din disperare amar sau nevoi financiare. [Necesita citare] Aceasta afirmatie nu este aparent adevarat, [necesita citare] si este contestat de Tim fostul chitarist Lee Underwood, care insista asupra faptului ca Tim nu a fost niciodata mai putin decat incantat cu orice a facut el [necesita citare] In interviurile din acea perioada, Tim ar omite adesea mentionarea perioadei de Starsailor, povestind absurd de conducere l-taxiuri in timpul in care el a fost, de fapt, pe tur..

In 1975, avand in instrainat fani lui si risipit banii lui, Tim a scazut dependente de droguri si a angajat presa muzicala cu privire la o revenire album live. Buckley a inceput sa cante versiuni modernizate ale materialelor extrase din cariera intreg (cu exceptia Starsailor si Lorca), ca raspuns la dorintele publicului sau, el a avut intotdeauna dorintele dispretuit in trecut.

[Edit] DeathOn 28 iunie 1975, Buckley a finalizat ultima arata un turneu in Dallas, Texas, jucand intr-o locatie sold-out, cu 1.800 de persoane in prezenta. [1] Buckley a sarbatorit punctul culminant al turneului, cu un week-end de baut cu trupa sa si a prietenilor, astfel cum a fost rutina lui obisnuit. In seara zilei de 29 iunie 1975, Buckley a decis sa insoteasca mult timp prieten Richard Keeling inapoi la casa lui, in speranta de a obtine unele heroina. [4] Dupa ce a petrecut o ora sau cam asa ceva la casa, Buckley, in starea lui stare de ebrietate , a mers in timp ce pe Keeling el a fost de a face sex, provocand o cearta intre cei doi. [1] Cocos, cu scopul de a impacarea lui, Buckley dat o doza mare de heroina si a provocat-l la "Du-te, ia-o toti". Avand in vedere natura contrara si rebel Buckley, el in mod corespunzator toate inhalat de droguri prevazute de el. [1]

Dupa aceasta, Buckley a fost intr-o stare proasta ca prietenii au ales sa-l ia acasa, mai degraba decat lasa-l la dispozitivele sale. La intoarcerea acasa sa, sotia lui Judy, vazand starea lui stare de ebrietate, l-au intins pe o perna pe podea lor de camera de zi si a procedat la intrebarea prietenii sai cu privire la ceea ce sa intamplat [4] La scurt timp sa mutat Judy Buckley in pat.. Verificarea pe el mai tarziu, ea a gasit el a avansat la albastru si nu a mai fost respiratie. Incercarile de prieteni si paramedicii sa-l reinvie nu au avut succes si el a fost declarat mort la sosire. [1]

Avand in controlate cu sarguinta obiceiul sau de droguri in timp ce pe drum, toleranta lui a fost redus, iar combinatia de medicamente a luat amestecat cu cantitatea de alcool a avut consumate pe intreg parcursul zilei a fost prea mult. Raportul medicului legist de Dr. Joseph H. Choi a declarat ca el a murit la 21:42, 29 iunie 1975, de la "heroina acuta / morfina si intoxicatie cu etanol din cauza inhalare si ingerare de supradozaj". [17] prieten de timp lungi si plumb chitarist, Lee Underwood, a declarat ca "in mai multe randuri anterioare Buckley au ingerat alcool si droguri in mod considerabil mai mult decat aceasta." [18]
wiki


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.