Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Omul care conduce (UK 1991) cu Rowan Atkinson 51 min
649 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Mort la timp (UK 1983) Comedie Rowan Atkinson 31 min
629 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Cu capul intreg (UK 1995) Rowan Atkinson / Part 1
610 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Cu capul intreg (UK 1995) Rowan Atkinson / Part 2
602 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Blestemul lui Mr. Bean (UK 1990) Comedie / 24 minute
5.516 vizite - 0 comentarii
adaugat de alba
 
  Funny Business (UK 1992) Rowan Atkinson / 47 minute
651 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Rowan Atkinson - Live In Boston - 1992 / 64 minute
1.702 vizite - 0 comentarii
adaugat de vara
 
  Tipul inalt (UK 1989) Comedie Rowan Atkinson / 88 min
615 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Rowan Atkinson despre... Mr Bean (1999) / partea 2
1.277 vizite - 0 comentarii
adaugat de vara
 
  Rowan Atkinson despre... Mr Bean (1999) / partea 1
1.244 vizite - 0 comentarii
adaugat de vara
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Rowan Atkinson - The Grand Knockout Tournament 1987

 
 
 
 
 
Adaugat de hanul 27.03.2012  Adauga la favorite 2.111 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Rowan Atkinson - Goodbyeee (Blackadder)


Blackadder este numele generic a patru seriale de televiziune istorice, produse de BBC in anii 1980. O serie de alte productii sporadice bazate pe aceleasi personaje au fost realizate ulterior cu diferite ocazii. Prima serie a fost scrisa de Richard Curtis si Rowan Atkinson, iar urmatoarele au fost scrise de Curtis si Ben Elton. Personajele principale sunt anti-eroul Edmund Blackadder, jucat de Rowan Atkinson, si servitorul sau subalternul acestuia Baldrick, jucat de Tony Robinson.

Cu toate ca actiunea din fiecare serie se petrece in perioade istorice diferite, toate urmaresc actiunile lui Edmund Blackadder, membru al unei dinastii engleze ce este prezent in multe momente cheie ale Istoriei Regatului Unit. Cu toate ca personajul devine din ce in ce mai inteligent pe parcursul seriei, in timp ce statutul sau social scade, Blackadder este in general un individ cinic, las, oportunist, al carui principal scop este acela de a-si imbunatati situatia si de a se imbogati.

In fiecare serie, Blackadder este personajul care ironizeaza si critica atitudinea si stupiditatea personajelor din jurul sau, in acelasi timp criticand si nebuniile epocii istorice: de la vanatorile de vrajitoare nedrepte si crude din Evul Mediu la capriciile si nebuniile unor monarhi britanici si la cruzimea din Primul Razboi Mondial.

Fiecare Blackadder in existenta sa este insotit de un servitor, de fiecare data numit Baldrick, a carui inteligenta si standarde de curatenie descresc treptat.

In fiecare sezon, in compania acestora se afla si un personaj aristocratic (care ar trebui sa fie mai inteligent decat Baldrick) a carui prezenta Blackadder trebuie sa o tolereze. In primele doua serii. acest personaj era Lordul Percy, jucat de Tim McInnerny, in a treia serie personajul era Printul George, iar in ultima serie a fost Locotenentul George, ultimele doua personaje fiind jucate de Hugh Laurie.


Fiecare serie a fost situata intr-o perioada diferita din Istoria Angliei, incepand cu 1485 si terminand cu anul 1917, iar fiecare serie e formata din sase episoade de jumatate de ora. Prima serie, realizata in 1983, se numea The Black Adder (Vipera Neagra) si a fost urmata de Blackadder II in 1985, Blackadder the Third (Blackadder al treilea) in 1987 si Blackadder Goes Forth (Blackadder ajunge al patrulea) in 1989.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.