Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mari actori - Alec Baldwin
1.568 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori :Norman Wisdom
1.491 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Mari actori - Stefan Iordache
1.370 vizite - 0 comentarii
adaugat de calea
 
  Mari actori - Max von Sydow
1.490 vizite - 0 comentarii
adaugat de rica
 
  Mari actori - Nicholas Cage / 7 minute
1.452 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Bruce Willis
1.788 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Rex Harrison - Mari actori,mari regizori
1.543 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Tim Allen
1.516 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Conan O'Brien
1.512 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Salma Hayek / interviu 2013
1.554 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Mari actori - Drew Barrymore

 
 
 
 
 
Adaugat de sanda 03.10.2012  Adauga la favorite 1.114 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Mari actori - Drew Barrymore / 44 minute

Drew Blyth Barrymore ( n. 22 februarie, 1975 in Culver, California),este fiica actorului american John Drew Barrymore si a lui Ildiko Jaid Barrymore o actrita in devenire. Parintii lui Drew au divortat imediat dupa nasterea ei. Are un frate vitreg John Blyth Barrymore de profesie tot actor, si doua surori vitrege, Blyth Dolores Barrymore si Brahma Blyth Barrymore. Stra-strabunicul din partea tatalui ei, a fost actorul John Drew de origine irlandeza care a imigrat in Statele Unite in secolul al 19-lea. Barrymore a avut privilegiul de-a se naste intr-o familie cu o respectabila traditie in cadrul cinematografiei, datand de mai bine de 200 de ani. Stra-strabunicii ei John Drew, Loisa Lane Drew, strabunicii Maurice Barrymore si Georgie Drew Barrymore, Maurice Costello si Mae Costello si bunicii ei, John Barrymore si Dolores Castello au fost cu totii actori foarte apreciati ai industriei cinematografice. John Barrymore a fost considerat cel mai reprezentativ actor al generatiei sale. De asemenea este fina lui Steven Spielberg. Primul sau nume, Drew, a fost numele de fata al strabunicii ei din partea tatalui, Georgie Drew Barrymore; celalalt nume, Blyth, a fost numele mic initial al strabunicului ei, Maurice Barrymore, cel care a pus bazele dinastiei.
Cariera lui Barrymore a inceput la frageda varsta de 11 luni cand a fost aleasa pentru o reclama pentru mancare de caini. Debutul in cinematografie l-a facut odata cu filmul Altered States (1980) in cadrul caruia a jucat un rol destul de mic.
Celebritatea a cunoscut-o un an mai tarziu cand a fost aleasa sa joace rolul surorii mai mici a lui Eliott, in filmul E.T. the Extra-Terrestrial. In anul 1984, Drew a primit o nominalizare la premiile Golden Globe, pentru rolul jucat in pelicula Irreconcialable Differences.
Celebritatea a luat-o prin surprindere pe tanara actrita, de aici aparand si problemele ei. Devenise deja un client fidel al cunoscutului local Studio 54, fumand tigari de la noua ani, consumand alcool la varsta de unsprezece ani, fumand marijuana la doisprezece ani si prizand cocaina la treisprezece ani. A fost internata intr-un centru de dezintoxicare de doua ori: la treisprezece si paisprezece ani. Aceasta perioada dificila din viata ei, a fost descrisa in autobiografia lansata in 1990 denumita "Little Girl Lost".
In adolescenta tarzie, Barrymore si-a creat o noua imagine, jucand rolul unei tinere adolescente seducatoare in pelicula Poison Ivy (1992), care a reprezentat un esec la incasari, dar a devenit un film indragit pentru cei care urmareau filme prin cablu. In acelasi an, la varsta de saptesprezece ani, a pozat nud impreuna cu logodnicul sau de atunci, Jamie Walters, pe coperta revistei Interview. In anul 1993, Barrymore a obtinut o a doua nominalizare la premiile Goden Globe, pentru rolul jucat in serialul tv, Guncrazy. Actrita a mai pozat nud si pentru editia din ianuarie 1995 a revistei Playboy. La cea de-a 20-a aniversare a lui Drew Barrymore, Steven Spielberg i-a oferit drept cadou o patura pe care scria "Imbraca-te". Atasate, erau pozele ei din Playboy, prelucrate de catre departamentul artistic al lui Spielberg, astfel incat in toate Drew aparea imbracata. Aceasta a fost perioada in care actrita s-a dezbracat complet in cadrul a cinci filme pe care le-a realizat.
Memorabila, este aparitia actritei intr-una din emisiunile Lui David Letterman cand, la un moment dat, s-a urcat pe biroul prezentatorului si i-a aratat sanii, stand cu spatele la camerele de filmat. Gestul a fost ocazionat de sarbatorirea zilei de nastere a lui Letterman.
Printre filmele ce-au urmat in cariera artistica a actritei se numara: Boys on the Side (1995), Scream (1996), Wishful Thinking (1996), The Wedding Singer (1998), Home Fries (1998), Never Been Kissed (1999), Charlie's Angels (2000), Riding in Cars with Boys (2001), Charlie's Angel's: Full Throttle (2003), 50 First Dates (2004) si Fever Pitch (2005).
Pe data de 3 februarie 2004 a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. In anul 2007, Barrymore a aparut in filmele Music and Lyrics si Lucky You. Pe data de 3 februarie 2007, Barrymore gazduit emisiunea Saturday Night Live, pentru a cincea oara, fiind cea de-a doua gazda feminina care a facut acest lucru dupa Candice Bergen si ramanad cea mai tanara celebritate ce a aparut in cadrul show-ului, prima sa aparitie avand loc la varsta de sapte ani. In anul 2006 a fost declarata una dintre actritele cu salariile cele mai mari de la Hollywood.
Pe 11 aprilie 2007 a devenit imaginea companiei de cosmetice CoverGirl. A ocupat primul loc in clasamentul People din aprilie 2007, cu cei mai frumosi oameni din lume. In luma mai 2007, a devenit Ambasadoarea Impotriva Foametei in cadrul programului "World Food" al Natiunilor Unite si pe 3 martie 2008, a donat 1 milion de dolari pentru acest program. In iunie 2007, Gucci a facut anuntul conform caruia, Barrymore devenea noul reprezentant al liniei de bijuterii a companiei.
Barrymore a fost maritata timp de o luna in anul 1994 cu Jeremy Thomas, un proprietar de bar . Cea de-a doua casatorie a fost cea cu Tom Green, mariaj ce s-a incheiat la data de 15 octombrie 2002. A urmat o relatie de cinci ani cu membrul trupei Strokes, Fabrizio Moretti, incheiata pe 10 ianuarie 2007. S-a mai vazut cu Justin Long insa despartirea a fost confirmata in iulie 2008.

Filme cu Drew Barrymore Vezi filme
Big Miracle / Misiune de salvare (2012) - Rachel Kramer Trailer
Going the Distance / Amor la distanta (2010) - Erin Trailer
Everybody's Fine (2009) - Rosie Trailer
Grey Gardens / Grey Gardens (2009) - 'Little' Edith Bouvier Beale Trailer
He's Just Not That Into You / Despre barbati si nu numai... (2009) - Mary Trailer
Whip It! / Da-i bataie! (2009) Trailer
Beverly Hills Chihuahua / Chihuahua de Beverly Hills (2008) - Chloe (voce) Trailer
Lucky You / Norocosul (2007) - Billie Trailer
Music and Lyrics / Muzica si versurile (2007) - Sophie Fisher Trailer
Curious George / Curiosul George (2006) - Maggie Dunlop (voce)
Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film (2006) - Casey Becker
Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (2005) - Ea insasi (voce)
Fever Pitch / Dragoste in ofsaid (2005) - Lindsay
50 First Dates / Mereu la prima intalnire (2004) - Lucy Trailer
Charlie's Angels: Full Throttle / Ingerii lui Charlie: In goana mare (2003) - Dylan Sanders Trailer
Duplex (2003) - Nancy Kendricks Trailer
Confessions of a Dangerous Mind / Confesiunile unei minti periculoase (2002) - Penny Trailer
Donnie Darko (2001) - Karen Pomeroy Trailer
Freddy Got Fingered / Freddy incurca-lume (2001) - Receptionera d-lui. Davidson
Riding In Cars With Boys / Baietii din viata mea (2001) - Beverly Ann D'Onofrio Trailer
Charlie's Angels / Ingerii lui Charlie (2000) - Dylan
Skipped Parts / Lucruri importante (2000)
Titan A.E. (2000) - Akima (voce)
Family Guy / Familia mea dementa (1999) - Jillian Russell Trailer
Never Been Kissed / Un sarut adevarat (1999) - Josie Geller
Olive, the Other Reindeer (1999) - Olive (voce)
Wishful Thinking / Dorinte desarte (1999) - Lena
Ever After: A Cinderella Story / O iubire ca-n povesti (1998) - Danielle De Barbarac
Home Fries / Fast Food (1998) - Sally Jackson
The Wedding Singer / Nunta cu cantec (1998) - Julia Sullivan


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.