Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa-ti vopsesti parul cu fard de pleoape in orice cul
1.913 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru un machiaj romantic
996 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tu respecti acesti 5 pasi in ingrijirea tenului?
408 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaj la + 30 de grade
2.172 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaj albastru intens
1.381 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum imi fac sprancenele - 3 Metode: Creion, Pudra, Gel
1.267 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ochelarii si machiajul
1.296 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa machiezi ochii cu pleoapa cazuta ?
450 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiajul in noaptea de Craciun
1.509 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa folosim un ILUMINATOR I Adina Vlad
1.509 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Fard de pleoape

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 01.11.2012  Adauga la favorite 1.588 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
Fardurile de pleoape fac parte din trusa noastra de machiaj de zi cu zi. Este placut sa incerci tot felul de farduri de pleoape, creioane contur, vopsele si pudre, dat multe femei prefera sa cunoasca ceea ce se potriveste pentru ele.

Opteaza pentru o culoare neutra pentru machiajul pleoapelor pentru a intensifica aspectul tau, sau experimenteaza mai multe nuante diferite pentru a contrasta si dramatiza colorarea. Pentru cele care vor ca ochii lor sa fie punctul principal de atractie, fardurile de pleoape, gelurile de pleoape, creioanele contur sunt acele instrumente care trebuie sa se regaseasca in trusa ta atunci cand doresti sa-ti realizezi machiajul. Cateva sugestii te vor ajuta sa aplici fardul. Daca ai ochii caprui urmareste selectia fardurilor pentru acest tip de ochi.

Cum sa aplici fardul

Primul pas in aplicarea fardului de pleoape este amestecarea lui. Aseaza nuanta cea deschisa pe zona dintre sprancene spre cuta pleoapei.

Pune nuanta medie pe zona pleoapei superioare. Nuanta deschisa sub osul sprancenei pentru a evidentia ochii.

Cea mai inchisa nuanta pe cuta pleoapei, deasupra genelor si sub spranceana. Amesteca bine culorile. Cu ajutorul unei pensule fine, pune putin fard sub ochi, pe toata linia genelor. Sterge putin pentru un aspect stralucitor al ochilor.

Fardurile mov arata foarte bine pe ochii caprui dar se potriveste si ochilor verzi, la fel ca si cele aurii sau maro. Pentru ochii albastrii se foloseste fard albastru intr-o tenta mai deschisa decat culoarea ochilor.

Nuantele deschise de roz pal, galben, crem sau bej se potrivesc foarte bine ochilor mici; si care se intind pe intreaga pleoapa cu putin fard inchis la culoare pe margini, acestea accentuand ochii.

Pe langa culoare, exista o alegere in ceea ce priveste gama de prezentare a fardurilor de pleoape. Variantele sunt diverse: pudre presate, creioane, batoane, geluri sau creme. Pudrele presate sunt cele mai practice, deoarece se aplica foarte usor. Se gasesc in nuante perlate si mate. Efectul e de scurta durata, dar daca se foloseste o pensula uda, se poate obtine un efect mai intens si se poate mari perioada de mentinere a culorii.

Fardurile crema au in compozitie ulei si se gasesc in diferite recipiente. Se aplica cu ajutorul unei pensule ori cu varful degetelor. Sunt indicate pentru tenul uscat caruia ii trebuie un surplus de hidratare.

Sfaturi pentru machiajul ochilor

Aplica fardul care se potriveste cu nuanta tenului tau. Aplica fardul pe pleoapa pana la nivelul sprancenei. Dupa care foloseste un creion contur de culoarea alunei deasupra pleoapei, si amesteca. Foloseste un rimel de culoare maro inchis. Vei arata complicat intr-un mod natural.

Nu folosi niciodata fard de pleoape rosu daca ai ochii albastri sau par blond.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.