Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sfaturi pentru a arata cu 5 ani mai tanara
1.219 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaj la + 30 de grade
2.170 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ochelarii si machiajul
1.292 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa-ti vopsesti parul cu fard de pleoape in orice cul
1.912 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Detaliul la care sa fii atenta cand cumperi piept de pui
1.029 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fard de pleoape
1.585 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaza-te in functie de forma ochilor
585 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CONTURAREA FETEI || Teorie si Aplicare cu Produse Crema
404 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru un machiaj romantic
992 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Epilarea definitiva
1.120 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Detaliul care face diferenta: fardul de obraz

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 01.11.2012  Adauga la favorite 1.206 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Multe dintre noi avem tendinta sa-l ignoram, dar fardul de obraz poate fi decisiv pentru desavarsirea machiajului zilnic sau de ocazie. Daca stii ce ti se potriveste si cum trebuie aplicat, se poate transforma in "arma secreta" indispensabila frumusetii tale. Cu toate acestea, adeseori gresim - de obicei facem abuz de acest produs. Dar nu este deloc dificil sa "gestionezi" corect aplicarea fardului de obraz, care iti va conferi o infatisare stralucitoare si plina de prospetime. Si nu dureaza decat un minut!

Ce nuanta sa aleg?

Primul pas consta in alegerea nuantei care se potriveste cel mai bine tipului tau de ten. Cum sa faci asta? Nimic mai simplu - cum arata obrajii tai imbujorati intr-o zi friguroasa ori cand esti transpirata dupa sedinta de fitness? Poti afla asta si printr-un mic test: ciupeste-ti cu blandete obrajii. Nuanta obtinuta este cea care ti se potriveste cel mai bine, deci incearca sa o obtii cu ajutorul fardului de obraz. Evident, poti opta si pentru alte nuante, dar iti recomandam ca acestea sa fie cat mai apropiate de cea initiala. Tine cont insa de faptul ca va trebui sa asortezi rujul, pentru a evita un contrast cromatic inestetic.

Ce textura a fardului de obraz mi se potriveste?

Dupa ce ai determinat care este nuanta optima, pasul urmator consta in stabilirea texturii produsului, adaptata tipului tau de ten. Daca ai tenul gras ori mixt, ideal este fardul pulbere sau cel sub forma de gel. In cazul in care ai tenul uscat (sper ca-l ingrijesti corespunzator!), alege un fard crema. Indiferent de tipul de fard pentru care optezi, alege texturi fine, care pot asigura o acoperire uniforma si mergi cu nuanta din aproape in aproape pana obtii ceea ce doresti.

Care este procedura corecta de aplicare?

Sfarsitul incununeaza opera - deci aplicarea fardului de obraz este ultima etapa in realizarea machiajului. Explicatia e simpla: dupa ce ai o viziune de ansamblu (baza de machiaj, fardul de ochi si rujul), vei sti exact ce fard de obraz sa alegi pentru a completa in mod fericit infatisarea.

Cere sfatul oglinzii: ce forma are fata ta? Ovala, rotunda, patrata sau in forma de inimioara? In functie de acest element, vei sti cum sa aplici fardul de obraz - de exemplu, daca ai fata rotunda si vrei sa creezi impresia de alungire a acesteia, aplica fardul transversal, mai intens la baza (pe osul pometului) si difuz mai jos.

Un truc pe care il foloseste si cantareata Mariah Carey: zambeste cand aplici fardul de obraz, asta va scoate in evidenta pometii si vei sti exact unde trebuie sa actionezi.

Uita de machiajul stil "papusa Barbie" - altfel spus, nu aplica fardul de obraz circular. Si nu folosi pentru aplicarea lui buretele destinat aplicarii pudrei. Culoarea se va impregna in el si vei obtine ceva ce ai dori sa nu mai vada nimeni...

In cazul in care ai exagerat cu fardul de obraz si arati ca un fel de clovn sau ca o papusa de portelan, remediaza greseala cu ajutorul bazei de machiaj. Daca ai optat pentru un fard pulbere, aplica un strat de pudra compacta si probabil vei reusi sa indepartezi excesul. Fii insa atenta sa faci acelasi lucru si la obrazul celalalt. Daca folosesti un fard crema, fondul de ten este raspunsul problemei tale.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.