Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Balsam din plante
1.521 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Samponul uscat
1.376 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alege machiajul potrivit ochilor tai
1.707 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Alege vopseaua de par dupa nuanta tenului
888 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce nu stii despre samponul uscat
1.164 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum iti faci un sampon natural din plante
1.021 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Spala capul in acest mod. 10 sfaturi pentru un par frumo
171 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tunsori scurte femei 2016
2.178 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5 Uleiuri perfecte pentru ten si par
82 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Parfumuri
870 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Reguli pentru a alege samponul potrivit tipului de par

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 02.11.2012  Adauga la favorite 1.607 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Samponul este produsul de baza pentru curatarea parului si, desi formula potrivita ar trebui sa fie usor de ales, se pare ca optiunea nu este intotdeauna pe masura nevoilor parului. Lucrurile pot deveni mai usoar daca respecti cateva reguli pentru a alege samponul potrivit tipului de par pe care il are fiecare.

Indiferent daca ajungi deseori la salonul de coafura sau nu, primul lucru pe care il poti face pentru intretinerea parului este sa iti alegi samponul potrivit tipului de par. Iti recomandam cinci tipuri de produse pentru ca samponarea sa reprezinte mai mult decat o simpla curatare a parului, sa devina un mijloc de a mentine parul sanatos si aratos.
Tipuri de par si samponul potrivit pentru fiecare categorie

Parul afectat de soare.
Pentru intretinere, din luna martie si pana in octombrie, tunderea varfurilor ar trebuie sa devina un ritual repetat la fiecare 6-8 saptamani. Astfel, parul se mentine in forma si nu capata un aspect tern. Apoi, alege un sampon cu o formula after-sun, care sa indeparteze impuritatile si sarea din apa marii sau clorul din piscina. In plus, samponul after-sun ideal trebuie sa aiba si o actiune intens hidratanta, pentru a emolia parul ars de soare. E bine sa folositi un sampon best-sellers in saloanele de specialitate, pe parcursul verii: sampon Solar Sublime, gama Expert, L’Oreal Professionnel, De asemenea, pentru o protectie totala, ai grija ca in timpul zilei, pe plaja, sa protejezi parul cu un produs care ofera protectie solara si hidratare intensa, asa cum este Sun Concentrate SP, de la Wella Profesionnals. Si nu uita ca o palarie sau un batic colorat sunt accesorii care se poarta si care te si protejeaza!
Parul cret.

Vara complica ingrijirea unui par cret, iar umiditatea sau gradele in exces impun alegerea unei ingrijiri aparte, de la sampon si pana la produsul de styling. Baza este foarte importanta, asa ca samponul trebuie sa fie ales astfel incat sa iti hidrateze parul si sa-ti mentina carliontii lejeri si cat mai bine definiti. Se recomanda un sampon cu extract de frunze de maslin si ginger: Curl Definer, Londa Professional.

Parul deshidratat.


Atat vara, cat si iarna, parul se poate deshidrata in urma colorarii, a stylingului sau a factorilor de mediu. Pentru remedierea situatiei, foloseste o gama intreaga de produse hidratante (sampon, balsam si, saptamanal, cate o masca). Pentru sampon, alege o formula cu efect emollient de durata, cum este sampon Mythic Oil, de la L’Oreal Professionnel.

Parul lipsit de stralucire.


Cand parul devine tern, este un semn ca are nevoie de improspatare, hidratare si stralucire. O formula eficienta este cea a saponului Glossing Shampoo, pentru ca ofera tipul de ingrijire ideal pentru parul uscat. Reda vitalitatea si stralucirea fiecarei suvite cu ulei de masline, aminoacizi din ovaz si extract antioxidant din struguri; Glossing, Federik Fekkai.

Parul subtire.

Parul lipsit de volum, cu firul subtire, are multi aliati pe piata care sa il ingrijeasca cum trebuie. Toate brandurile ofera game care ofera un plus de volum, dar in afara de samponul folosit, recurge si la cateva trucuri De exemplu, un truc furat din saloanele de coafura este de a nu folosi apa foarte calda in timpul samponarii si de a nu sta cu prosopul pe cap mai mult de doua minute, dupa samponare – astfel, maresti volumul. Apoi, usuca-l cu capul in jos si poti recurge la un spray sau la foarte putina spuma de volum. Se recomanda un sampon specific, Repair&Fullness, de la Syoss. Nu contine silicon, parabeni sau parafina, ingrijind parul fara a lasa reziduuri; Repair&Fullness, Syoss.

sursa Cristina Tomas


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.