Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum pastram ceapa peste iarna
340 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru ingrijirea tenului pe timp de iarna
1.817 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pictura pe unghii de iarna
179 vizite - 0 comentarii
adaugat de Bianca
 
  La 60 de ani si nu mai au riduri!
190 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Uite cum scapi de coate si genunchi negri
1.082 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cafea pentru fata:
120 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Masca de fata cu coaja de banana
193 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tutorial pictura de iarna pas cu pas ❄️
184 vizite - 0 comentarii
adaugat de Bianca
 
  Cum ne pregatim parul pentru sezonul rece
1.489 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa folosim un BRONZER I Adina Vlad
1.360 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Cum sa-ti ingrijesti pielea iarna.-Nichola Joss,

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.12.2012  Adauga la favorite 802 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Pielea poate deveni foarte uscata, sensibila si iritata in aceasta perioada, asa ca este extrem de important sa o protejezi cat de mult posibil. Urmatorul tratament este preferat in special de clientii mei carora le place sa practice sporturi de iarna in vacanta.

Pasul 1: Pentru a prepara urmatoarea masca ai nevoie de 50 ml de suc de rosii pe care sa il amesteci cu o lingura de suc de lamaie, cateva felii de varza cruda, un cartof crud ras si doua linguri de faina inmuita in apa fierbinte. Adauga acestui ameste balsam de aloe vera si cateva picaturi de ulei de trandafir, pentru extra-hidratare.

Pasul 2: Aplica masca pe piele atunci cand s-a racit usor si acopera cu un prosop cald. Efectul este unul de incalzire si detoxifiere, minuat pentru calmarea picioarelor umflate si dureroase.

Pasul 3: Asteapta timp de 10/15 minute sa isi faca efectul, dupa care clateste masca. Daca ai picioarele umflate, iti recomand sa folosesti creme hidratante cu fructe de padure si gref rosu.

Pasul 4: Dupa ras, aplica pe piele o compresa calda. Acest truc este unul eficient in special pentru pielea sensibila, pentru ca ajuta atat la relaxarea pielii, cat si a muschilor.

Pasul 5: Aplica o lotiune hidratanta pe piele si maseaza cu miscari circulare. Este important sa faci asta inainte de a iesi din baie, tinand astfel firele de par crescute pe sub piele la distanta. Masajul zilnic al pielii cu o crema hidratanta ajuta de asemenea firele de par sa fie mai fine la atingere. Incepe sa masezi de jos in sus, de la glezna spre coapse. Masajul de acest gen este benefic si pentru a rezolva problema retentiei de apa."

Ce le recomanda Nichola celebritatilor:

"Liv Taylor este o mare fana a urmatorului sfat care reduce nivelul de retentie a apei si iti mentine picioarele suple si tonifiate. Tot ce trebuie sa faci este sa masezi picioarele tiandu-le ridicate. Trebuie sa incerci asta, crede-ma! Chiar functioneaza! Un alt truc simplu- adauga in apa de baie cateva picaturi de ulei hranitor de masline sau de migdale."


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.