Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Vicky Cristina Barcelona(SUA 2008) Drama 97 min
626 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfarsitul Hollywood-ului (SUA 2002)
1.294 vizite - 0 comentarii
adaugat de pele
 
  Gigolo de ocazie (SUA 2013) Comedie Woody Allen
770 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Adormitul (1973) Comedie cu Woody Allen
1.480 vizite - 0 comentarii
adaugat de lavinia
 
  Adormitul (SUA 1973) Comedie cu Woody Allen
1.609 vizite - 0 comentarii
adaugat de pele
 
  Gigolo de ocazie (SUA 2013) Comedie
1.493 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Dragoste si moarte (1975) Comedie Woody Allen
1.401 vizite - 0 comentarii
adaugat de charles
 
  Toti spun: Te iubesc! (SUA 1996) Comedie
2.512 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Blestemul Scorpionului de Jad (2001) / Woody Allen
1.278 vizite - 0 comentarii
adaugat de lavinia
 
  September (1987) Regia Woody Allen
1.115 vizite - 0 comentarii
adaugat de lavinia
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Vicky Cristina Barcelona (2008) Woody Allen /

 
 
 
 
 
Adaugat de carmen1 29.06.2013  Adauga la favorite 1.858 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
Nota IMDB: 7.2
   
 
Vicky Cristina Barcelona (2008)

Nota IMDB: 7.2

****** Un premiu Oscar, un premiu si 3 nominalizari Globul de Aur, un premiu BAFTA

Regia:Woody Allen
Cu;Scarlett Johansson, Javier Bardem, Penelope Cruz
Gen film:Drama,Romantic,Dragoste

Noua comedie romantica a lui Woody Allen are ca subiect doua tinere si escapadele lor amoroase in Barcelona, unul dintre cele mai romantice orase din lume.

Vicky (Rebecca Hall) si Cristina (Scarlett Johansson) sunt prietene bune, dar au pareri complet diferite despre dragoste. Vicky este sensibila si logodita cu un tanar respectabil.. Cristina este dezinhibata atat sexual cat si emotional, in permanenta cautare de pasiuni ce o vor face sa pluteasca.

Intr-o seara, la galeria de arta, Cristina, pune instantaneu ochii pe cel mai provocator barbat din incapere, Juan Antonio (Javier Bardem), un pictor chipes. Cristina devine si mai intrigata cand Judy ii sopteste ca Juan Antonio a avut o relatie atat de exploziva cu fosta sa sotie, Maria Elena (Penelope Cruz), incat au incercat sa se omoare unul pe celalalt. Mai tarziu in noaptea aceea, cand Vicky si Cristina iau masa impreuna, Juan Antonio se apropie de masa lor cu o propunere indrazneata: sa evadeze alaturi de el intr-o calatorie in orasul provincial Oviedo, unde ii propune sa exploreze minunile culturale, sa bea vin si sa faca dragoste impreuna. Vicky considera propunerea lui dezgustatoare, dar Cristina este incantata de cat de direct este si de charisma lui si o convinge pe Vicky sa vina si ea.

Dupa o zi de vizitat si cinat in Oviedo, Juan Antonio vorbeste in termeni deschisi despre minunata Maria Elena, marea iubire a vietii sale. In ciuda legaturii lor profunde, pasiunile lor erau prea mari pentru a putea fi impreuna. Odata lucrurile au luat-o atat de razna, incat Maria Elena l-a injunghiat intr-o criza nebuna de gelozie.

In noaptea aceea, Juan Antonio le invita pe fete in camera sa - oferta pe care Vicky o refuza dar pe care Cristina o accepta. Dar inainte ca Cristina si Juan Antonio sa sara in pat impreuna, Cristina se imbolnaveste si ramane ca Vicky sa petreaca restul weekend-ului impreuna cu el. Juan Antonio o ia pe Vicky sa il cunoasca pe tatal lui si isi deschide sufletul cu privire la sperantele din copilaria sa si relatia tulbure cu Maria Elena. Descoperindu-i o latura mai profunda, Vicky incepe sa ii povesteasca despre deceptiile ei si in timpul noptii romantice dinaintea plecarii lor din Oviedo, Vicky si Juan Antonio fac dragoste.

Dupa ce se intorc in Barcelona, Vicky nu se poate gandi la altceva decat la Juan Antonio. intre timp ii acorda atentie disponibilei si doritoarei Cristina, care in curand se muta cu el. Cand Vicky isi arata dezamagirea, el subliniaza faptul ca ea e logodita, ca ar cauza prea multa durere inutila tuturor daca ar continua.

Intr-adevar, logodnicul lui Vicky, Doug (Chris Messina) ajunge in Barcelona devreme si cei doi se casatoresc la scurt timp dupa.

Pe masura ce Cristina si Juan Antonio traiesc o viata de vis impreuna, intr-o noapte el este trezit de un telefon alarmant - fosta sotie a lui Juan Antonio, Maria Elena, este in spital dupa o incercare de a se sinucide. Intorcandu-se acasa cu frumoasa si temperamentala Maria Elena, Juan Antonio ii explica Cristinei ca va trebui sa stea cu ei cateva luni, deoarece nu are unde sa se duca.

Geloasa, suspicioasa si supusa la multe schimbari de dispozitie, Maria Elena nu rateaza nicio ocazie sa susoteasca cu Antonio si s-o denigreze pe Cristina. In timp, ea devine mai relaxata si se multumeste cu o relatie mai calda cu Juan Antonio si chiar o incurajeaza pe Cristina sa se ocupe de fotografie. Maria Elena ii spune Cristinei ca ea este ingredientul lipsa care ii permite sa traiasca fericita cu Juan Antonio. Printr-o schimbare de situatie, linistita si naturala, cei trei devin iubiti.

Din intamplare, mai tarziu la o petrecere, Vicky o vede pe Judy sarutandu-l pe partenerul de afaceri al lui Mark. Dupa ce Judy ii spune lui Vicky ca nu mai e indragostita de Mark de ani de zile, Vicky vorbeste despre sentimentele ei fata de Juan Antonio.

Determinata s-o salveze pe Vicky de la propria soarta, Judy incearca sa ii uneasca pe Vicky si Juan Antonio.

Intre timp, Cristina, ca deobicei, devine nelinistita. Pe masura ce vara se termina, Vicky si Cristina invata niste lectii crude despre iubire si despre ele insele.

Transpus in decorul senzual mediteraneean al Barcelonei, Vicky Cristina Barcelona este meditatia amuzanta si inteleapta a lui Woody Allen asupra iubirii in tot romantismul, exaltarea, durerea si misterul ei.


Distributie:

Scarlett Johansson Christina
Penelope Cruz Maria Elena
Javier Bardem Juan Antonio Gonzalo
Rebecca Hall
Patricia Clarkson Judy Nash
Chris Messina Doug
Kevin Dunn Mark Nash
Carrie Preston Sally
Pablo Schreiber r Ben
Zak Orth Adam
Abel Folk Jay
Silvia Sabate amica lui Juan Antonio
Joel Joan amicul lui Juan Antonio #3
Julio Perillan Charles
Josep Maria Domenech Julio Josep
Michael Bennett barman la galeria de arta
Christopher Evan Welch narator
Emilio de Benito chitarist in Asturias
Rodrigo Rojas oaspete la petrecere
Joan Pera
Lloll Bertran amicul lui Juan Antonio #2
Paco Mir oaspete la galeria de arta
Manel Barcelo Doctor
Richard Salom oaspete la galeria de arta #1
Juan Quesada chitarist in Barcelona
Maurice Sonnenberg oaspete la galeria de arta #2
Jaume Montane amicul lui Juan Antonio #1
Jordi Baste oaspete la galeria de arta


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.