Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cracked Actor: A Film About David Bowie - TV (1975)
1.133 vizite - 0 comentarii
adaugat de floarea
 
  In memoriam Olga Tudorache
1.106 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iggy Pop & David Bowie / Doua Branduri
1.022 vizite - 0 comentarii
adaugat de sarba
 
  Mari actori - Bruce Willis
1.794 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  David Bowie - Interviu 1973 HD
1.394 vizite - 0 comentarii
adaugat de cocor
 
  sotia geloasa a lui david beckham
873 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Mari actori - Ian McKellen
1.594 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Billie Holiday - Biografie
1.119 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Peter Falk - Biografie
1.990 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jon Bon Jovi - Biografie
986 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Iluzionistul David Copperfield - Biografie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.06.2014  Adauga la favorite 1.038 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Iluzionistul american David Copperfield s-a nascut la 16 septembrie 1956, in Metuchen, New Jersey. Este fiul unor evrei stabiliti in Statele Unite, numele sau real este David Seth Kotkin.
Din copilarie a practicat magia si la 10 ani era prezentat ca Davino, Magician Boy, la 12 ani obtinea atestat de iluzionist. La 14 ani era cel mai tanar membru al Societatii americane de Magie, la 16 ani preda deja magia la New York University si incepea sa fploseasca numele de scena David Copperfield.
In 1974 s-a inscris la Fordham University din New York si dupa un stagiu scurt a debutat in spectacolul musical The Magic Man. Acesta a fost inceputul unei stralucite cariere, in care a realizat numere spectaculoase de magie si iluzionism.
In anul 1986 a creat Project Magic, un program ce urmareste folosirea prestidigitatiei ca terapie fizica si utilizat pe tot globul. A deschis Muzeul si Biblioteca Internationala de Arta a prestidigitatiei in Las Vegas, Nevada, cu scopul pastrarii magiei si a istoricului ei. Biblioteca Congresului American i-a inmanat premiul Living Legend.
A fost invitat de nenumarate ori la televiziune, a regizat spectacolele in care a aparut, a fost nominalizat de 38 ori la Premiile Emmy, detine 21. A fost numit magician al anului in 1980 si 1987 de Academia de Arte Magice.
In 1980 a creat iluzia din filmul Terror Train, in anul 2000 a aparut in documentarul Heroes of Magic, pe care l-a si regizat, precum si in documentarul The Costumes Are the Sets: The Design of Eiko Ishioka. In anul 1996 aparea pe Broadway, alaturi de Francis Ford Coppola, in spectacolul Dreams and Nightmares.
A fost logodit cu Claudia Schiffer si s-au despartit in 1999, a avut asistente celebre in spectacole, ca Penelope Cruz, Cat Deeley.
David Copperfield are o stea pe Hollywood Walk of Fame, a aparut in videoclipul muzical Liberian Girl al lui Michael Jackson.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.