Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Telly Savalas - din serialul Kojak
1.237 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Telly Savalas - Actor,cantaret,jurnalist
1.238 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Frank Zappa - Biografia unui geniu
1.215 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Nat King Cole - Biografia cantaretului
342 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Salvatore Adamo - Biografia unui succes
1.300 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Elena Hasna , o Celine Dion in devenire
1.016 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In memoriam Johnny Hallyday,
1.274 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
04:13
  Portretul unui actor - Toma Caragiu
1.109 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Shannen Doherty - Biografia unei actrite
1.449 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Conan O'Brien
1.519 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Christina Aguilera/ Biografia unui Star

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.07.2014  Adauga la favorite 1.028 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Christina Maria Aguilera (n. 18 decembrie 1980, Staten Island, New York) este o cantareata americana, actrita si compozitoare de muzica pop, castigatoare a mai multor premii Grammy.In copilarie Aguilera a participat la diverse emisiuni televizate precum Star Search sau The Mickey Mouse Club, iar cariera sa muzicala avea sa inceapa in anul 1998, dupa inregistrarea cantecului „Reflection", care a fost inclus pe coloana sonora a peliculei de animatie Mulan (1998).

Albumul de debut al interpretei, numit Christina Aguilera (1999) si lansat sub egida RCA Records, s-a bucurat de succes comercial si trei dintre piesele incluse pe el „Genie in a Bottle", „What a Girl Wants" si „Come on Over" — au ocupat prima pozitie in prestigiosul clasament Billboard Hot 100. Ulterior Aguilera avea sa devina cunoscuta pe plan international multumita lansarii unui album latino Mi Reflejo (2000) si a unui disc de Craciun numit My Kind of Christmas (2000 Desi materialele sale discografice aveau succes cantareata era nemultumita de imaginea si muzica sa, iar la finele anului 2001 aceasta avea sa-si incheie contractul cu impresarul Steve Kurtz; la scurt timp Aguilera a lansat cel de-al patrulea album de studio al sau, numit Stripped (2002), prin intermediul caruia a promovat o imagine provocatoare. Cel de-al doilea disc single al materialului, balada „Beautiful", a fost un succes comercial si a sporit vanzarile albumului de provenienta. In 2006 Aguilera revine cu Back to Basics, un disc de muzica soul, jazz si blues care primeste recenzii favorabile. Patru ani mai tarziu interpreta lanseaza cel de-al saselea album de studio din cariera sa; intitulat Bionic (2010), materialul contine elemente din muzica R&B, electropop si synthpop si nu s-a bucurat de succesul scontat.

Interpreta este recunoscuta pentru vocea sa puternica si ampla, caracteristica sopranelor spinto Cantareata castigatoare a multiple distinctii si merite (vedeti aici), Aguilera debuteaza ca actrita in pelicula Burlesque: Vis implinit (2010) si participa in juriul emisiunii The Voice (2011 De asemenea, Christina Aguilera este recunoscuta pentru actiunile sale caritabile, ea implicandu-se in sponsorizarea si sustinerea a diverse organizatii caritabile care lupta impotriva SIDA, cancerului si pentru drepturile femeilor, animalelor, copiilor si homosexualilor. Mai mult, Aguilera este creatoarea unei colectii de parfumuri de succes, iar albumele sale au fost comercializate in aproape cincizeci de milioane de exemplare pe plan mondial. Aceste vanzari, per ansamblu, o plaseaza pe artista in ierarhia celor mai de succes muzicieni din toate timpurile.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.