Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Grafitti (Germania 2006) Drama
2.228 vizite - 0 comentarii
adaugat de piata
 
  Death Note (Japonia 2006)
1.019 vizite - 0 comentarii
adaugat de alin
 
  Rapirea (SUA 2006) Crima,Drama
1.050 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Rashomon (Japonia 1950) de Akira Kurosawa
2.039 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Columbo:O crima ca la carte (SUA 1971) Mister
2.504 vizite - 0 comentarii
adaugat de paul
 
  Hotul Strazii (SUA 2006) Crima,Thriller
1.855 vizite - 0 comentarii
adaugat de tony
 
  In Lumea Tacerii (SUA 2005) Drama,Romantic
2.894 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Ironia Sortii (SUA 2006) Drama
3.694 vizite - 0 comentarii
adaugat de adisa
 
  I.D. (Marea Britanie 1995) / Crima,Drama
1.298 vizite - 0 comentarii
adaugat de maxim
 
  Moarte in Paradis (SUA 2012) Crima,Drama
2.091 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

This Is England (UK 2006) Crima,Drama

 
 
 
 
 
Adaugat de zaharia 06.10.2014  Adauga la favorite 794 vizualizari

Nota film: 4 / 5 (1 vot )
Nota IMDB: 7.7
   
 
This Is England (2006)

Nota IMDB: 7.7

Regia:Shane Meadows
Cu:Thomas Turgoose
Gen film:Drama


O poveste despre un baiat cu probleme care creste in Anglia anilor '80. Intalnind, intr-o dimineata, pe drumul catre scoala, cativa skinheads, baiatul se lasa purtat de val in mijlocul lor, acestia devenind curand cei mai buni prieteni ai sai, la fel de apropiati ca propria familie.
Filmul are la baza experientele regizorului Shane Meadows.

Filmul priveste cu peste 25 de ani inapoi, la un fenomen social (skinheads) si la trasnformarea acestuia dintr-o gasca de tineri nonconformisti intr-o miscare neo-nazista cum este cunoscut astazi. Centrul intamplarilor este insa copilul de 12 ani Shaun (Thomas Turgoose), care se asociaza cu o gasca de skinheasds in perioada in care unele grupari cad sub controlul nationalistilor.

Shaun locuieste intr-un cartier marginas, impreuna cu Cyntia, mama sa (Jo Hartley). Tatal lui Shaun a murit recent in razboiul din Insulele Falklands care este in toi.

Shaun nu are prieteni, nu are raspunsuri la intrebari, mama-sa nu stie cum sa se ocupe de el, nu are destui bani pentru a-i cumpara haine si pantofi „la moda", iar la scoala este mereu agasat de baieti mai mari. Asa ca nu-i de mirare ca intr-o zi in drum spre casa de la scoala este abordat de membri unui gang de skinheads condus de un baiat mai in varsta, Woody (Joseph Gilgun), caruia, dupa ce aude cum Shaun a fost batut la scoala ii este mila de baiat si-l ia sub aripa sa ocrotitoare.

Cyntia vine la o cefenea sa vada cine sunt noii prieteni ai copilului ei care l-au tuns pe cap, si pleaca parca resemnata ca baiatul nu mai este singur, fara sa se intrebe de calitatea noilor prieteni ai lui Shaun.

Gasca de baieti si fete proiecteaza o imagine compusa din clisee cunoscute si de noi (imbracaminte stridenta, ciudata, tatuaje, machiaj in culori vii la fete) dar si de elemente cumva inocente (petrec timp impreuna in cofetarii, prin cesele lor si alte locuri de adunare, distrandu-se, impingandu-se si distrugand proprietati abandonate). Lui Shaun ii cade cu tronc o fata mai mare din grup, cu care si incearca primul sarut.

Atmosfera cumva nevinovata se deterioreaza insa curand. Combo (Stephen Graham) este un tip mult mai in varsta decat membrii gastii si tocmai a fost eliberat din inchisoare.

El apartine Frontului National; dupa intalnirea initiala cu Woody si banda lui; Combo incearca sa puna mana pe conducerea acesteia. Woddy si cativa de detaseaza de Combo, dar Shaun este in cautarea unei figuri tipice de tata, si Combo implineste nevoia lui Shaun.

Asistam astfel al o intalnire a Frontului National la care spiritele participantilor in frunte cu Combo sunt aprinse de cateva retorici incendiare. Ei pleaca decisi sa se razbune pe emigrantii care iau locurile de munca ale englezilor. Un biet pakistanez, proprietarul unui mic magazin din colt cade prada razbunarii acestora.

Shan participa si el la violente, si mai tarziu, consuma droguri si fumeaza marijuana impreuna cu adultii. Un prieten de-al lui Shaun din gasca lui Woody, baiat de culoare este ademenit de Combo la ei in casa si ucis intr-o bataie cu pumnii.

Shaun se trezeste la realitate; intelege ca singuratatea si neapartenenta este de preferat drumului pe care a pornit, si cu un gest graitor, arunca in apa drapelul nationalist de pe malul unde se retragea adesea singur pentru a visa sau a-si consuma sandwichul.

Distribuie:

Thomas Turgoose ...
Shaun
Stephen Graham ...
Combo
Jo Hartley ...
Cynth
Andrew Shim ...
Milky
Vicky McClure ...
Lol
Joseph Gilgun .
Woody (as Joe Gilgun)
Rosamund Hanson
Smell
Andrew Ellis ...
Gadget
Perry Benson ...
Meggy
George Newton ...
Banjo
Frank Harper ...
Lenny
Jack O'Connell ...
Pukey Nicholls
Kriss Dosanjh ...
Mr. Sandhu
Kieran Hardcastle ...
Kes
Chanel Cresswell ...
Kelly


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.