Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Iubiri celebre: Zelda si F. Scott Fitzgerald
919 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Mari actori - Robert Redford
1.345 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Stela Popescu - Povestea unei mari artiste .
1.622 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  In memoriam Stela Popescu
1.073 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Robert Redford
1.178 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultimele 48 de ore ale lui Kurt Cobain (Nirvana)
1.248 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Johnny Depp - O biografie ciudata
303 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paul Newman
1.512 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Paul Newman
1.389 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Jessica Lange - biografie
1.172 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Sting - Rocumentary

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.01.2015  Adauga la favorite 1.458 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Gordon Matthew Thomas Sumner, CBE (n. 2 octombrie 1951), cunoscut sub numele de scena ca Sting, este un muzician englez din Wallsend, Newcastle-upon-Tyne. Inaintea carierei remarcabile de artist solo, a fost liderul vocal, principal compozitor si basist al trupei rock The Police din anii 1970–1980.

Ca muzician solo si ca membru al trupei The Police, Sting a vandut peste 105 milioane de inregistrari, si a fost distins cu saisprezece premii Grammy.
Sumner s-a nascut in Wallsend langa Newcastle-upon-Tyne in nordul Angliei, fiu al Audrey Cowell si al sotului ei Ernest Sumner. Este cel mai invarstǎ din cei patru copii, avand un frate Philip, si doua surori Angela si Anita.

Tatāl sau era patronul unei laptarii, iar de cand era copil il asista des dis-de dimineata sa livreze laptele. Sumner a fost crescut in biserica Romano-Catolica bunicii sale care era o mostenire parinteasca, fiind o familie irlandeza.
El a terminat liceul St. Cuthbert's Grammar School in Newcastle upon Tyne si apoi University of Warwick in Coventry din care pleaca dupa un semestru. In acest timp, el umbla adesea in cluburi precum Club-A-Go-Go. Aici el ii urmarea pe Jack Bruce and Jimi Hendrix iar mai tarziu a fost influentat de muzica. Dupa munca sa de sofer de autobuz, muncitor in constructie si ofiter de taxā, participa la Northern Counties Teachers' Training College, unde mai tarziu va face parte din Northumbria University, din 1971 panǎ in 1974. Atunci devine profesor la St. Paul's First School in Cramlington timp de doi ani.
De la o varsta frageda Sumner voia sǎ fie muzician. Primul sǎu aranjament muzical a fost oriunde ar fi primit o slujbǎ, interpretand cantece dupǎ amiaza, in weekend, in timpul vacantei de la colegiu si la predare. El interpreta cu formatii locale de jazz precum Phoenix Jazzmen, the Newcastle Big Band, si Last Exit.

Sting afirma ca si-a primit porecla decand era cu formatia Phoenix Jazzmen. Intr-un concert purtase un pluover cu dungi negre si galbene, iar leader-ul formatiei Gordon Solomon observase ca arata precum o albina. Si a primit numele de scena „Sting" („intepatura"). Foloseste porecla pretutindeni, cu exceptia documentelor oficiale. La o conferinta de presa filmata in filmul Bring On The Night a spus in gluma "Copiii mei imi spun Sting, mama mea imi spune Sting, dar cine este acest personaj Gordon ?"

In ianuarie 1977, Sting se mutase de la Newcastle la Londra, si imediat dupa s-a alaturat lui Stewart Copeland si Henry Padovani (mai tarziu fiind inlocuit de Andy Summers) infiintand formatia The Police. Intre anii 1978 si 1983, cinci albume au ajuns in top si au castigat sase premii Grammy Awards.
Desi muzica lor era initial punk inspirat, The Police imediat au schimbat genul in reggae-tinged rock si minimalist pop. Ultimul lor album, Synchronicity, care include cel mai cunoscut cantec al lor, Every Breath You Take, a fost lansat in 1983.
Desi nu s-au destramat oficial dupa ultimul lor album, formatia a decis a lucreze la proiecte solo. Pe cand anii treceau, membrii formatiei, in special Sting, au negat posibilitatea unei reformari. Dar in 2007, formatia s-a reformat anuntand tot odata un turneu global


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.