Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Construirea unei case din paleti
322 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru a economisi energia electrica
245 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se cresc puii de gaina
717 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sa prepari acasa o crema naturala de protectie solara
123 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  8 sfaturi practice ca sa-ti faci RACOARE in casa
478 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci o vopsea de par rosie naturala in doi pasi
177 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Documente necesare pentru cumparare unei case
102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 RECOMANDARI cand CUMPERI o CASA
123 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lampa de iluminat cu colt
69 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Confectionarea lampilor de masa
244 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Lumina naturala in case

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.06.2015  Adauga la favorite 1.095 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Oglinzi. Se poate pune o oglinda pe un perete adiacent unei ferestre sau vizavi de o fereastra. Atunci cand este plasata adiacent, o oglinda imita fereastra si face sa para ca in camera sunt mai multe ferestre.. Puteti incerca, de asemenea, sa pozitionati o oglinda pe peretele adiacent sau pe peretele opus celui in care se afla fereastra, astfel va reflecta lumina si imaginile care vin de la fereastra. Asa cum veti remarca, oglinda va reflecta imaginea ferestrei creandu-va senzatia ca spatiul primeste lumina din mai multe directii. Dimensiunea oglinzii conteaza la randul ei. Si anume, cu cat suprafata este mai generoasa, cu atat reflecta mai mult, creand impresia unei incaperi mai spatioase si mai luminoase.



Suprafete reflectorizante, cum ar fi cele de sticla, dar pozitionate pe verticala. O placare cu sticla colorata poate creste cantitatea de lumina atunci cand ferestrele nu fac fata necesitatilor. Acestea lasa lumina sa patrunda in interior, respectiv evita sa blochezi lumina care patrunde prin ferestre cu vreun obiect de mobilier sau draperii groase. Opteaza pentru culori luminoase, care ofera intimitate in timp ce permit luminii sa „imbrace" spatiul. Acest lucru va oferi chiar si umbrelor mai multa luminozitate.



Un apartament cu caracter marin

Oare cum este sa deschizi ferestrele de la micul tau apartament si sa vezi pe geam marea si iahturile? Dar sa intri in casa si sa vezi un apartament frumos, confortabil, cochet aranjat, in aceeasi tema marina? Albastrul da senzatia de intindere mare si prospetime.



Suprafetele lucioase- fie ca vorbim de mobila, de sticla sau alte materiale care prin natura finisajului ajung sa reflecte lumina. Este adevarat ca intr-o casa aceste suprafete necesita mai multa grija si intretinere dar efectul obtinut cu ajutorul lor merita efortul. Un aspect deloc de neglijat atunci cand vorbim de lumina, este tipul de sticla folosit la ferestre si materialele din care sunt confectionate perdeaua si draperiile. Daca pozitia fata de punctele cardinale si fata de vecini nu ne conditioneaza, atunci cel mai bine ramanem la ferestrele din sticla clara iar in privinta draperiilor optati pentru materialele translucide, in nuante deschise. In acest fel razele soarelui vor patrunde in interior generand un halou de lumina difuza in lungul peretelui.



Tavane mai deschise decat peretii camerelor. In situatiile in care camera este integral varuita in culori deschise, atunci lumina va fi amplificata de suprafetele peretilor si tavanului, creand o atmosfera aerisita si senzatia unui spatiu mai mare. Pentru camerele in care peretii sunt in totalitate finisati in culori inchise sau accentele de culoare predomina, este recomandat ca tavanele sa fie in tonuri mai deschise sau chiar in diferite nuante de alb


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.