Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa scapi de pete si puncte negre
89 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa iti alegi corect nuanta fondului de ten
116 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cafea pentru fata:
136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum aplicam fondul de ten?
3.509 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  6 sfaturi pentru un ten impecabil
782 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiajul si conturul fetelor rotunde
1.490 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa te scapi de cosuri ♥ Skincare complect
1.337 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa te scapi de cosuri ♥ Skincare complect
94 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa obtii sprancene mai groase
1.760 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Manichiura ombre
1.136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Cum obtii un ten fara pete si piele inrosita

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.07.2015  Adauga la favorite 743 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Energia undelor laser penetreaza in tesuturile mai profunde, producand coagularea selectiva a sangelui din vase, care va fi ulterior absorbit. Vasele pot disparea, se pot inchide sau deschide la culoare, pot deveni mai elevate la nivelul pielii sau pur si simplu pot ramane la fel, fara modificarea aspectului.

In acest caz, inchise fiind, vasele problematice vor disparea in timp, prin resorbtia sangelui. Aceste modificari care survin ca urmare a tratamentului cu laser depind de adancimea la care sunt situate vasele de sange, de diametrul si gradul de oxigenare a sangelui din interiorul lor. Am fost atentionata de medic ca, de regula, in functie de raspunsul specific al fiecarei persoane la tratament sunt necesare cateva sedinte, repetate la un interval de circa 6 saptamani, pentru a obtine rezultatul dorit, iar evaluarea se face la cateva saptamani dupa tratament.

Cu toate acestea am constatat ca la finalul primei sedinta efectele laserului asupra tenului, practic am observat o reducere cu aproximativ 50% a vaselor dilatate si a capilarelor sparte. Procedura in sine a fost simpla si n-a durat nici jumatate de ora. Medicul mi-a aplicat pe fata un gel special, apoi am simtit placuta mica de metal a aparatului pe piele si mici intepaturi calde in zona tinta a undei laser. Intensitatea acestor intepaturi varia in functie de dimensiunea vaselor problema tratate, dar au fost suportabile fara probleme.

Dupa tratament pielea imi era un pic umflata si rosie, dar fara alt disconfort, iar pana seara, cand am ajuns acasa (adica dupa 6 ore), si-a revenit la normal.

Sfaturi post terapie

Prima interdictie pe care am primit-o dupa tratament a fost sa nu fac un efort fizic mare in urmatoarele trei zile, deci practic am intrerupt putin rutina antrenamentelor mele saptamanale la sala.

In plus, dr. Dana Miricioiu mi-a explicat ca dupa un astfel de tratament pielea este mai sensibila la razele ultraviolete, deci nu poti merge in zilele urmatoare sa te bronzezi de exemplu, iar crema zilnica hidratanta trebuie neaparat sa aibe un SPF 50. Concluzia: dupa doua sedinte cu tratamentul laser ClearScan, tenul nu mai are capilare sparte, roseata si pete.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.